Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל , אין צורך בהרצאות , אני יודע שזה זבל סיני , אבל אין לי צורך במצלמת רוורס במאות שקלים.

יש המון מצלמות רוורס בדילאקסטרים ,

האם מצלמה כמו זו לדוגמא

http://www.dealextreme.com/p/vehicle-rear-sight-video-camera-with-night-vision-9-infrared-ir-led-5891

, במידה ואני מחבר אותה למערכת דאבל דין שלי , האם יש צורך בקינפוג כלשהו או שזה כבר מובנה או שזה לא אפשרי בכלל שהמצלמה תעבוד ברגע שאני מכניס לרוורס? יש לציין שלא מצאתי הסבר על זה בפרטי המוצר

בנוסף , במידה ובמערכת אין מקלט GPS , אבל יש אפשרות לGPS (קרי , קניתי את הגרסא ללא הGPS) , האם יש אפשרות להתקין בדרך כלשהי GPS? יש כניסה לSD רק אין מקלט.

תודה רבה לעונים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שלום,

לי יש את המצלמה הזו: http://www.dealextreme.com/p/vehicle-rear-sight-video-camera-with-8-led-night-vision-dc-12v-pal-44995 כבר מעל לשנה בשימוש ועובדת מצויין, בלילה יש ראות מצויינת בזכות האינפרה אדום, חסרון שלה שמצאתי הוא שכשאר עולה תמונה על המסך יש מן סקאלה קבועה כזו שכביכול מראה לך את המרחק מהאובייקט שמצולם, אין שום קשר בין המרחק שזה מראה למרחק האמיתי, אבל חוץ מזה אני חושב שהמצלמה נותנת תפוקה מצויינת ביחס למחיר שלה והיא עובדת ברצף כבר מעל לשנה.

מומלץ

פורסם

היי אלעד , יש לך במקרה תמונה של הרכב שלך עם המצלמה? שאוכל להתרשם כמה מקום היא תופסת

ושוב , זה מתחבר בקלות לרוורס וברגע שאתה משלב לרוורס המסך מציג את המצלמה?

פורסם

אני קניתי את מצלמת הרוורס שיש לי באוונסיס באיזה 7 דולר מאיביי וכולל משלוח זה עלה לי 13 דולר.

הדבר היחידי שדאגתי זה שהמצלמה תתמוך בשידור CMOS כי לפי מה שאני יודע בזה כל מסך מגע וכל יחידת דאבל דין תומכים.

והקפדתי שיהיה לה אינפרא אדום.

היא מיושנת וקצת גדולה אבל עושה עבודה טובה מאוד, ביום רואים נהדר ובלילה רואים מספיק טוב בכדי להבין על מה מביטים, אם יש טיפה תאורה אז כבר רואים נהדר.

גם לי במצלמה יש את השנתות האלו ואני דווקא לא מסכים לגבי המדידת מרחק - איפה שהפס האדום נמצא זה 40 ס"מ בערך מהמצלמה - ביחד עם חיישני הרוורס אם אתה צריך לקחת אחורה על משהו אז זה כבר נותן לך חיווי מלא למרחק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין פה מה להסכים או לא להסכים, דיברתי על המצלמה הספציפית שלי, יכול להיות שאצלך זה מספיק טוב, אצלי אגב אין חיישני רוורס.

לגבי שיטת ההפעלה של המצלמה, ההזנת חשמל שלה נובעת מהאור רוורס, כלומר הפלוס והמינוס שלה מתחבר לאור רוורס וכך ברגע שמשלבים לרוורס היא מקבלת חשמל ונדלקת, ויש בדאבל דין חוט פיקוד שברגע שהמצלמה נדלקת מעביר את הדאבל דין למצב מצלמה, כמו חוט רמוט כזה, לא משנה באיזה מצב הדאבלדין נמצא (GPS, USB דיסק או כל פעולה אחרת) כמובן שהתמונה מתקבלת מכבל RCA שגם הוא מתחבר לכניסה יעודית בדאבלדין.

אצלם תמונה ואעלה בקרוב.

פורסם

אשמח לראות איך זה אצלך באוטו , אני לא רוצה שייראו את המצלמה יותר מידי

פורסם
אין פה מה להסכים או לא להסכים, דיברתי על המצלמה הספציפית שלי, יכול להיות שאצלך זה מספיק טוב, אצלי אגב אין חיישני רוורס.

לגבי שיטת ההפעלה של המצלמה, ההזנת חשמל שלה נובעת מהאור רוורס, כלומר הפלוס והמינוס שלה מתחבר לאור רוורס וכך ברגע שמשלבים לרוורס היא מקבלת חשמל ונדלקת, ויש בדאבל דין חוט פיקוד שברגע שהמצלמה נדלקת מעביר את הדאבל דין למצב מצלמה, כמו חוט רמוט כזה, לא משנה באיזה מצב הדאבלדין נמצא (GPS, USB דיסק או כל פעולה אחרת) כמובן שהתמונה מתקבלת מכבל RCA שגם הוא מתחבר לכניסה יעודית בדאבלדין.

אצלם תמונה ואעלה בקרוב.

תתקין חיישני רוורס - הרבה יותר שימושיים מהמצלמה.

מצלמת הרוורס ממש לא מהוה תחליף הולם לסיבוב הראש אחורה כאשר אתה רוצה להזהר גם מדברים שנמצאים בצד הרכב + אתה לא תגיב באותה מהירות למשהו שקופץ לך במסך כמו שאתה תגיב באותה מהירות למשהו שקופץ לך בקצוות של שדה הראייה של העיניים שלך (אנחנו מתוכננים ככה באופן גנטי כציידים...זה חלק מהיכולת שלנו להשרדות או לצוד).

מצלמת הרוורס היא יעילה מאוד כאשר אתה רוצה לקחת רוורס ישר או כשאתה רוצה לוודא שאין מאחוריך אף מכשול שאתה לא יכול לראות כמו אבן גדולה, ילד קטן (בתחילת הנסיעה אחורה) או כל חפץ אחר.

אני בכל מקרה מביט אחורה לפני שאני מתחיל לזוז ורק אז במצלמה והחיישנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הורדתי את התוכנה של IGO

ואין לי מושג איך מתקינים את זה

אפשר בבקשה עזרה איך להתקין את זה במערכת

המערכת שיש לי: road rover c6209 תודה רבה לכל העוזרים!!

• תוכן חדש...