Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בליינדייט?

yaniv572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנו.

וכיון שאתה צעיר - תביא בחשבון שאם לא קרה לך אתמול משהו חריג יהיו לך עוד מאות בליינד-דייטים. חלקם יסתיים אחרי 10 דקות, חלקם יכולים להתפתח יפה לטווח ארוך. כל פעם ההתרגשות מחדש, כל פעם ההתלבטות להיכן לצאת, וכמובן - תתכנן משהו ויתברר שלא מתאים לגברת, כך שכדאי שיהיו לך חלופות מוכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רק אעדכן שבסוף הלכנו לבית קפה ומזל, כי תוך כדי התברר שהבחורה לא בדיוק מתה על בירות ואלכוהול.

אני חייב להוציא את הצד הפולני שלי ולהגיד: אמרתי לך ! :lol:

אין על בית קפה בדייט ראשון. אלכוהול לא מתאים לכל אחת.

שמח לשמוע שנהנית,מאחל בהצלחה בהמשך.

פורסם
אם פעם היתה ציפיה לקראת הדייט הראשון, היום אתה מגיע אליו כשאתה כבר יודע כמעט הכל על המיועדת. על מה נשאר לגלגל שיחה?

ת'אמת אבל, אם לא היית תפוס עכשיו, והילה קורח הייתה מתקשרת...

היית אומר לה "סורי, אני פשוט מכיר אותך טוב מדי, אין לי פרפרים בבטן"?

או שהיית בא ומדגים עליה את כל הטכניקות שבנצי כתב עליהן פה בזמנו? :twisted::lol:

YSH_1983_gd.jpg

פורסם
אין לי עצה טובה לתת מעבר למה שכבר נכתב, אז קודם כל רציתי לאחל בהצלחה.

מעבר לכך, אני יודע שאני מיושן, אבל כל הקונספט הזה של היכרויות בפייסבוק נראה לי עקום ביותר. אם פעם היתה ציפיה לקראת הדייט הראשון, היום אתה מגיע אליו כשאתה כבר יודע כמעט הכל על המיועדת. על מה נשאר לגלגל שיחה? אתה לא מרגיש שחסרה לך התחושה של ההתרגשות לקראת הפעם הראשונה שבה אתה רואה את הבחורה? לא חבל שאינך יכול לחוות יותר את הפרפרים בבטן?

זוהי אחת הסיבות שבגללה אין לי פייסבוק. אומנם אני כבר יצאתי משוק הפנויים-פנויות, אבל גם כשאני נפגש עם חברים שלי, אני רוצה לדבר איתם שיחה אמיתית, כמו פעם. שיחה בפייסבוק שיעשו עם מישהו אחר.

יש עוד סיבות לכך שאין לי פייסבוק, אבל זה לא המקום לפרטן. אם מישהו ירצה לדבר על זה, אפשר לפתוח דיון חדש.

עדיף להכיר מישהי ולדעת מראש שלא בא לי להפגש איתה, מאשר להכיר מישהי, לתת לה את הטלפון, ואז להבין שהיא לא בשבילך, ואז להתמודד עם חפירות \ שיחות מחסוי \ סינונים עד שהיא תבין שלא בא לך.

היום גם כשאני סתם מתחיל עם מישהי אני מעדיף לתת לה את הפייסבוק לראות קצת את הדיבור שלה ורק אם יתאים לי לתת לה את המספר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה קלה!

אז כן, אני לא חזק בענייני הבילויים הליליים עם בחורות, עזרה לא תזיק.

המשכנו את הקשר, ברביעי הלכנו לסרט, הלך ממש טוב... אני רוצה גם היום לצאת איתה, רק לפני שאני מציע - לאן?

לא רוצה שוב בית קפה רגיל, סרט גם כן לא ( מה גם שסרט בימי שישי זה יותר סיוט מאשר הנאה ), חשבתי על לטייל נגיד במרינה בהרצליה - השאלה מה אפשר למצוא שם פתוח?

או שאולי ללכת לנמל ת"א? רמת החייל? מתחם התחנה?

אני לא מסתובב הרבה במקומות האלו, ככה שאני אשמח לקבל המלצות למקום נחמד ורגוע לשבת בו..

פורסם

אם אתה רוצה להקפיא אותה ואת השחלות שלה ולמנוע מצב בעתיד שיהיו לך צאצאים, אז במזג האוויר הזה המרינה בהרצליה היא המקום המושלם בשבילכם...

מה הכיוון פרט למקום שקט?

יש את הסמסרה בהרצליה שזה מקום יחסית חמוד (סטייל הטרבין בראשון) - אבל יחסית מרעיש

יש את מתחם התחנה בתל אביב שמפוצץ במקומות חמודים לישיבה- תסתובבו שם ותבחרו מקום לשבת ביחד... ככה אין מצב שתפספס בטעם שלה...

ברמת החייל יש בעיקר מסעדות, אז זאת כבר החלטה שלך

Confidence In Motion

פורסם

אף פעם לא הייתי במתחם התחנה - וכרגע זה נשמע לי כמו אחלה כיוון...

וכיוון פרט למקום שקט? האמת שאין לי יותר מדיי דרישות חוץ מזה שלא יהיה מדובר על מסעדה ( יום שישי בכל זאת, מה שאומר שרמת החייל נופל ) או איזה פאב מפוצץ אוזניים שאי אפשר לדבר בו...

תודה!

פורסם

מתחם התחנה נוטה להיות עמוס בערבי סופה"ש.

שכונת נווה צדק ונמל יפו הצמודים אליו הם אופציה טובה בהרבה, יש שם פחות אנשים ויותר מקום.

שימו לב שכל אלה קרובים לים ודורשים לבוש מתאים.

פורסם

למרות שאני יודע שהיא לא בדיוק שותה אלכוהול, בכל זאת אני חושב שפאב קצת רגוע יכול להיות אחלה.

המלצות לכאלו פאבים בת"א?

אני פשוט לרוב יוצא לפאבים בראשון ואני מעדיף לצאת מגבולות העיר...

פורסם

אני בעד שתמשיך להתייעץ איתנו לגבי כל צעד בקשר איתה.

פורום שלם ממתין בסבלנות, לא כל שכן בדריכות, לקראת ההודעות הבאות.

אל תאכזב אותנו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני בעד שתמשיך להתייעץ איתנו לגבי כל צעד בקשר איתה.

פורום שלם ממתין בסבלנות, לא כל שכן בדריכות, לקראת ההודעות הבאות.

אל תאכזב אותנו.

תאכלס אני לא ממש מתבייש בזה, פשוט אין לי נסיון. נכון, אני אוטוטו בן 21 ואף פעם לא הייתה לי חברה רצינית ( מהיכרות, יש לא מעט בנים עם אותו מקרה כמו שלי )

רוב הפעמים שיצאתי עם בנות, זה לא ממש המשיך מעבר לדייט הראשון...

בכל אופן, לא יצא להיפגש היום , לא כזה נורא בשבילי... התכנון לפעם הבאה זה מקס ברנר בנמל ת"א באמצע השבוע.

תודה רבה על העזרה חבר'ה

• תוכן חדש...