Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בליינדייט?

yaniv572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי הרבה דיבורים. ידידה אמרה לי שהיא רוצה לשדך ביני לבין מישהי ושהבחורה מסכימה לנסיון. אז מוסיפים בפייסבוק, ובשיחה הראשונה כבר לקחתי את המספר כי היה אידיוטי להמשיך לדבר בפייסבוק.

דיברנו קצת במשך השבוע ( סמסים, טלפונית ניראה לי עדיין מוזר ).

עכשיו לא רק שאני דיי חסר נסיון בדייטים בכללי, עכשיו אני חושב שאפשר לקרוא לזה גם בליינדייט, כי חוץ מלדעת איך היא ניראת ( הודות לפייסבוק? ) וכמה סמסים, אף פעם לא דיברתי איתה פנים אל פנים.

ברמה העקרונית רציתי להיפגש היום ולצאת אולי לאכול משהו קל ( סוהו בראשון, בר מסעדה מגניב לדעתי, והרעיון מבחינתי היה יותר להכיר ואחרי זה לראות אם יהיה קליק ), אבל לא יצא לה בגלל העבודה ( אני חייל, היא ממזמן לא ), קבענו למחר.

יום חמישי ללכת לאכול משהו קל ממש לא זורם לי, יש לי הרגשה שגם לה. מה גם שבסוהו אחרי שעה 9 כניסה זה מגיל 25, ולצאת בחמישי לפני 9 זה קצת מעפן...

ניראה לי שפאב יעשה את העבודה ( רק שאני אצתרך לשתות קולה :? ), אני מכיר פאבים בראשון אבל משום מה אני מעדיף קצת לצאת מגבולות העיר, הטמפל בסימנה סיטי סבבה אבל צריך להגיע לפני 10 לדעתי בשביל לא להתקע בתור שם, המיץ' ליד קניון הזהב משום מה לא קורץ לדייט והשאר לא מעניינים.

פה אני אבקש את עזרתכם למציאת מקום לבילוי. איזור ראשון והמרכז ( ת"א, הרצליה, רחובות (?) וכו' ) גילאים 20-21 ( היא גדולה ממני בחודש, אבל לא ניראה לי שזה קריטי ).

אז... המלצות? :)

אגב, טיפים מיוחדים לבליינדייט?

נ.ב

אני יודע שיש הרבה נושאים דומים שנפתחו בעבר, אבל להתחיל לעבור עליהם זה קצת בעייתי...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלי הרבה דיבורים. ידידה אמרה לי שהיא רוצה לשדך ביני לבין מישהי ושהבחורה מסכימה לנסיון. אז מוסיפים בפייסבוק, ובשיחה הראשונה כבר לקחתי את המספר כי היה אידיוטי להמשיך לדבר בפייסבוק.

עכשיו לא רק שאני דיי חסר נסיון בדייטים בכללי, עכשיו אני חושב שאפשר לקרוא לזה גם בליינדייט, כי חוץ מלדעת איך היא ניראת ( הודות לפייסבוק? ) וכמה סמסים, אף פעם לא דיברתי איתה פנים אל פנים.

ברמה העקרונית רציתי להיפגש היום ולצאת אולי לאכול משהו קל ( סוהו בראשון, בר מסעדה מגניב לדעתי, והרעיון מבחינתי היה יותר להכיר ואחרי זה לראות אם יהיה קליק ), אבל לא יצא לה בגלל העבודה ( אני חייל, היא ממזמן לא ), קבענו למחר.

יום חמישי ללכת לאכול משהו קל ממש לא זורם לי, יש לי הרגשה שגם לה. מה גם שבסוהו אחרי שעה 9 כניסה זה מגיל 25, ולצאת בחמישי לפני 9 זה קצת מעפן...

ניראה לי שפאב יעשה את העבודה ( רק שאני אצתרך לשתות קולה :? ), אני מכיר פאבים בראשון אבל משום מה אני מעדיף קצת לצאת מגבולות העיר, הטמפל בסימנה סיטי סבבה אבל צריך להגיע לפני 10 לדעתי בשביל לא להתקע בתור שם, המיץ' ליד קניון הזהב משום מה לא קורץ לדייט והשאר לא מעניינים.

פה אני אבקש את עזרתכם למציאת מקום לבילוי. איזור ראשון והמרכז ( ת"א, הרצליה, רחובות (?) וכו' ) גילאים 20-21 ( היא גדולה ממני בחודש, אבל לא ניראה לי שזה קריטי ).

נ.ב

אני יודע שיש הרבה נושאים דומים שנפתחו בעבר, אבל להתחיל לעבור עליהם זה קצת בעייתי...

לדעתי כמה טעויות נפוצות:

1. בחורה נכנסה אלייך לפייסבוק ואתה לא מכיר אותה - למה לרוץ לתת לה את הטלפון ? פייסבוק זה הפתרון הכי טוב לדבר עם אנשים הרבה בלי שהם יכנסו לך לחיים האישיים...

2. אתה בחור צעיר, בשביל מה לקחת בחורה דייט ראשון לאכול ? עם כל הכבוד..

קח אותה לאיזה בר מגניב, ושבו בכיף על איזה משקה ותכירו, אם יהיה לכם כיף תוכלו לזרום משם לשפיגל או למעבדה אח"כ...

3. אתה יכול בכיף לשתות איזה שליש בירה בלי לדאוג, אתם הולכים לשבת שם כמה שעות טובות..

פורסם

אם עברתם את הסינון הראשוני של המראה הויזואלי(הודות לפייסבוק)והחלטתם בכל זאת להיפגש אז כבר התחלתם ברגל ימין,דייט ראשון זה בית קפה שאפשר לדבר ולא מסעדה(שבה בחורה בטח לא תאכל כלום ואתה לא תרצה להראות קניבל:-D ) או פאב שבו יש המון רעשי רקע שמפריעים להומוגניות של השיחה(לדעתי).

אם מדובר בראשון כמו שאני מבין,האספרסו בר בגן העיר יכול להיות נחמד במרפסת שלהם,משם אפשר להמשיך לדבר בגן העיר על איזה ספסל, ברוגע,אם קר מדי ומחפשים מקום סגור יותר,יש את ויצמן בנס ציונה או ניסקה בנס ציונה,שניהם מקומות נחמדים ואינטימיים.

בהצלחה.

נ.ב

רצית טיפ אז, אל תערבבב בגדים לבנים וצבעוניים במכונת כביסה.

וברצינות,תהיה אתה,אל תנסה להיות מישהו שאתה לא ,בסוף אם זה יהיה רציני יותר ההתחזות תתגלה.

פורסם

אין לי עצה טובה לתת מעבר למה שכבר נכתב, אז קודם כל רציתי לאחל בהצלחה.

מעבר לכך, אני יודע שאני מיושן, אבל כל הקונספט הזה של היכרויות בפייסבוק נראה לי עקום ביותר. אם פעם היתה ציפיה לקראת הדייט הראשון, היום אתה מגיע אליו כשאתה כבר יודע כמעט הכל על המיועדת. על מה נשאר לגלגל שיחה? אתה לא מרגיש שחסרה לך התחושה של ההתרגשות לקראת הפעם הראשונה שבה אתה רואה את הבחורה? לא חבל שאינך יכול לחוות יותר את הפרפרים בבטן?

זוהי אחת הסיבות שבגללה אין לי פייסבוק. אומנם אני כבר יצאתי משוק הפנויים-פנויות, אבל גם כשאני נפגש עם חברים שלי, אני רוצה לדבר איתם שיחה אמיתית, כמו פעם. שיחה בפייסבוק שיעשו עם מישהו אחר.

יש עוד סיבות לכך שאין לי פייסבוק, אבל זה לא המקום לפרטן. אם מישהו ירצה לדבר על זה, אפשר לפתוח דיון חדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נ.ב

א - זה לא "בליינד" אם אתה יודע היא נראית

ב - אל תלך לטמפל, האוכל חרא ופאב בתוך קניון זה major turn off. הסוהו בראשל"צ הוא לא מקום לדייט ראשון - העיצוב כבד מדי, האוכל יקר ולא שווה את תמחורו.

אם אתה רוצה פאב אירי אז יש את מולי בלומס בתל-אביב ברחוב הירקון.

אופציות נוספות - קורדוברו בפלורנטין, טאפאס בר עם אוירה מאוד נעימה. כנ"ל גם לגבי פרידה קאלו ברחוב לילינבלום. אם סושי מתאים לכם בטעם - לפני כמה שנים ביליתי צהריים נחמד בShibuya ברחוב בוגרשוב, לא יודע אם הרמה עדיין נשמרת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לדעתי כמה טעויות נפוצות:

1. בחורה נכנסה אלייך לפייסבוק ואתה לא מכיר אותה - למה לרוץ לתת לה את הטלפון ? פייסבוק זה הפתרון הכי טוב לדבר עם אנשים הרבה בלי שהם יכנסו לך לחיים האישיים...

2. אתה בחור צעיר, בשביל מה לקחת בחורה דייט ראשון לאכול ? עם כל הכבוד..

קח אותה לאיזה בר מגניב, ושבו בכיף על איזה משקה ותכירו, אם יהיה לכם כיף תוכלו לזרום משם לשפיגל או למעבדה אח"כ...

3. אתה יכול בכיף לשתות איזה שליש בירה בלי לדאוג, אתם הולכים לשבת שם כמה שעות טובות..

1. זה לא בדיוק ככה. חברה משותפת מנסה להכיר בנינו. אפילו הסתבר לי שראיתי אותה כשפגשתי במקרה את הידידה, אבל לא בדיוק שמתי לב אליה...

2. בשביל זה התייעצתי פה :lol:

ולגבי השליש בירה, מה נעשה עם מרפי? ממה שאני יודע היום אסור לשתות כלום, אלא אם כן שותים נגיד שליש ומחכים שעה שההשפעה תרד ( אל תשכח, אני בן 20 ). אין לי מושג כמה זמן זה יהיה, ואם לא יהיה מוצלח ונצתרך לחתוך, אני אשלח אותה במונית ואחכה שההשפעה של הבירה תרד? \: ( ואל תגיד לי כן חחח )

מעבר לכך, אני יודע שאני מיושן, אבל כל הקונספט הזה של היכרויות בפייסבוק נראה לי עקום ביותר. אם פעם היתה ציפיה לקראת הדייט הראשון, היום אתה מגיע אליו כשאתה כבר יודע כמעט הכל על המיועדת. על מה נשאר לגלגל שיחה? אתה לא מרגיש שחסרה לך התחושה של ההתרגשות לקראת הפעם הראשונה שבה אתה רואה את הבחורה? לא חבל שאינך יכול לחוות יותר את הפרפרים בבטן?

קשה להגדיר את זה היכרות בפייסבוק, כי הפייסבוק היה דרך ליצור קשר ראשוני.

באותה מידה הייתי יכול לקחת את הטלפון של הבחורה מהידידה שלי, אבל הרבה יותר קל בהתחלה לדבר בפייסבוק...

זה לא שהכרתי אותה במשחק פוקר באינטרנט ( אני אציין שהיה לי גם מקרה כזה... ;) )

והאמת היא, שאני כמעט ולא יודע עליה כלום. לא חקרתי עליה, לא שאלתי אנשים שמכירים אותה איך היא, ככה שחוץ מלדעת איך היא ניראת ( בתמונות, כי במציאות לא בדיוק שמתי לב ) אני לא ממש יודע עליה.

פורסם

העצות שלי:

1) תנסה לברר אם היא בכלל בקטע של אלכוהול,אחרת עדיף לך לשבת איתה בכלל בבית קפה.

2) לפי איך שהשיחה תזרום,תראה אם כדאי לך "להישאר אתה" או שהיא שהיא מסוג הבחורות שאוהבות משחקים.

3) הפגישה הראשונה לא צריכה להיות יותר משעה,שעתיים גג. תשאיר טעם של עוד להמשך.

4) תתבשם טוב,אבל אל תתקלח בבושם. תדאג לריח טוב בפה (מסטיק,סוכרייה).

5) אל תגזים עם OVER-רושם,או מילים יפות,או כל מה שלא אתה ביום-יום.

6) בלי לחץ. בלי שאלות של ראיון עבודה,בלי ידיים. אלא אם אתה ממש קולט סימנים טובים ואז נשיקה בסוף הערב תהיה אחלה סיום לערב.

בהצלחה ותעדכן !

פורסם
הפורום דורש תמונה (שלה), אחרת לא נוכל לייעץ בהתאם.

לא יפה... :wink:

בכל אופן תודה על העצות, הכיוון כניראה יהיה פאב או בית קפה, עכשיו רק צריך להיסגר על מקום ( ובמחשבה שניה עדיף שזה לא יהיה ת"א, זה יכול להסתיים לא טוב מבחינת חניה.. )

פורסם

אני דווקא דיי נגד זה של להוציא בחורה לאנשהו בפגישה הראשונה.

תפגש איתה, סעו לאיזה מקום שקט ונחמד, ופשוט תכירו, תדברו, אם תיהיה כימיה זה יהיה מעולה, אם יהיה סתם משעמם, אז זה לא ילך, כשאתה נמצא איתה בבר, מסעדה, לא משנה מה, אתה מקשט את הרקע באווירה, והשיחה סתם לא משהו, ואם השיחה תזרום ברגיל, במצב טוב, סתם לשבת בסבבה ובלי כל מיני יציאות וזה אז וואלה אפשר להמשיך עם זה.

אני אישית נגד לצאת עם בחורות לפאבים, כאילו לא לעניין לדעתי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני דווקא דיי נגד זה של להוציא בחורה לאנשהו בפגישה הראשונה.

תפגש איתה, סעו לאיזה מקום שקט ונחמד, ופשוט תכירו, תדברו, אם תיהיה כימיה זה יהיה מעולה, אם יהיה סתם משעמם, אז זה לא ילך, כשאתה נמצא איתה בבר, מסעדה, לא משנה מה, אתה מקשט את הרקע באווירה, והשיחה סתם לא משהו, ואם השיחה תזרום ברגיל, במצב טוב, סתם לשבת בסבבה ובלי כל מיני יציאות וזה אז וואלה אפשר להמשיך עם זה.

אני אישית נגד לצאת עם בחורות לפאבים, כאילו לא לעניין לדעתי.

נראה לי שזה בלתי אפשרי להציע למישהי (שמכירים דרך צד ג) לנסוע איתך לאיזה מקום שקט ונחמד. החשד המיידי הוא שהכוונות שלך זדוניות משהו. פאב / בית קפה זה מקום סבבה לדייט ראשון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש 2 פאבים ברח' הרצל בראשון, ממש אחד מול השני,

האחד בהרצל 45, והשני ממש בצד השני של הכביש, מקומות לא רעים,

ויש גם חניה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני רק אעדכן שבסוף הלכנו לבית קפה ומזל, כי תוך כדי התברר שהבחורה לא בדיוק מתה על בירות ואלכוהול.

היה ממש נחמד, מפה והלאה ניראה לאן זה ילך..

תודה לכולם ושבת שלום.

• תוכן חדש...