Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום-אני צריך לשכפל מפתח עם אימובלייזר,התקשרתי לפאר המנעולים והוצע לי לשכפל ב 250 שח +מע"מ.

שתי שאלות: האם ניתן לסמוך עליהם? כבר קראתי שירשורים שהיו פה שחלק מהאנשים משכפלים רק את הברזל-ויש שיטה לבדוק עם נייר כסף-אכן עשיתי את זה , כיסיתי את המפתח עם נייר כסף,והשולל הנעה סימן כזה צהוב הבהב. אחר כך הנעתי שוב עם הנייר כסף והוא לא הופיע.

מכל מקום, האם יש מקום אמין שמבצע את זה בזול יותר? זה סה"כ שיכפול מפתח. אודה לתשובות.

מישהו שמע על עזיקרי מנעולים בבני ברק?

• ספונסר פורום
פורסם

פאר המנעולים הם אחד מהמקומות המקצועיים ביותר בתחום מנעולי הרכב, בהחלט ניתן לסמוך עליהם שיבצעו עבודה טובה ולא ינסו כל מיני קיצורי דרך. דווקא המקומות הזולים יותר עלולים לחפש קיצורי דרך על חשבון איכות העבודה.

פורסם

4 פעמים הייתי אצלם (מפתחות, נעילה מרכזית, שלטי נוחות) - בכל פעם יצאתי מרוצה ועם מינימום הפסד של זמן.

אצלך זה לא רק מפתח - צריך צ'יפ וקידוד.

לאחר מכן צריך גם לעדכן את כל המפתחות - תביא את כולם.

+1 לפאר המנעולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז מה שיעשו זה ישכפלו את המפתח, יקודדו אותו, ימחקו את המפתח שאבד וירשמו את שני המפתחות הקיימים.

אני באמת לא חושב ש 250 ש"ח + מע"מ זה מחיר יקר עבור כל הסיפור.

כמה כבר תוכל לחסוך במקום אחר? 50 ש"ח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שיכפלתי את המפתח. 2 שאלות:

1. המפתח המשוכפל לא פותח את תא הכפפות ולא את תא המטען. הוא כן פותח את הדלתות ומניע. האם זה אמור להיות ככה?

2.שמתי נייר כסף לפני ששיכפלתי את המפתח והיה סמל צהוב של שולל התנועה בלוח שעונים.

לאחר שיכפול המפתח שמתי נייר כסף גם במקורי וגם במשוכפל והאוטו הניע ללא בעייה, ולא היה את השולל תנועה שהיה קודם לכן.

מה אני אמור להסיק מכך? תודה לעונים.

פורסם

בטח גם המפתח המקורי (זה ששיכפלת) לא פותח את תא הכפפות ואת תא המטען, והמפתח שאבד הוא פותח הכל.

לחלק מהמכוניות מפתח אחד "ראשי" הוא פותח הכל, והמפתחות הספייר פותח רק את התדלתות ומאפשרות התנעה, את המפתח משאירים למשל במוסך כדי שלא יחטטו ברכב, כך זה רשום בספר הרכב, בקיצור אתה שיכפלת מפתחות של "מצב מוסך".

פורסם

המפתח שאיבדתי לא היה הראשי. המפתח המקורי שברשותי פותח את תא הכפפות ואת תא המטען. המפתח ששוכפל לא.

ומה לגבי השאלה עם העניין של שולל ההנעה? הבהב לי ציור עם מפתח לפני ששכיפלתי את המפתח היום, כששמתי נייר כסף על המפתח. לאחר שיכפול המפתח, אני שם נייר כסף גם על המקורי וגם על זה ששוכפל ושולל התנועה לא מהבהב. יכול להיות שזה שוכפל ללא שבב או משהו?

פורסם
המפתח שאיבדתי לא היה הראשי. המפתח המקורי שברשותי פותח את תא הכפפות ואת תא המטען. המפתח ששוכפל לא.

ומה לגבי השאלה עם העניין של שולל ההנעה? הבהב לי ציור עם מפתח לפני ששכיפלתי את המפתח היום, כששמתי נייר כסף על המפתח. לאחר שיכפול המפתח, אני שם נייר כסף גם על המקורי וגם על זה ששוכפל ושולל התנועה לא מהבהב. יכול להיות שזה שוכפל ללא שבב או משהו?

עידכון: המפתח המשוכפל כן פותח את תא הכפפות והבגאז. פשוט הייתי בפעם הראשונה לנסות בכוח, עכשיו זה עובד חלק. רק העניין עם שולל התנועה מציק לי.

• תוכן חדש...