Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פה בפורום שאם רוצים לבדוק שהמפתח שוכפל עם אימובילזייר או יש אימובילייזר כלומר השבב במפתח, מכסים את כל החלק העליון של המפתח עם נייר כסף ואז כביכול אין את השבב ושולל ההתנעה אמור להבהב. כך קרה לפני ששיכפלתי את המפתח כששמתי נייר כסף. עכשיו כשאני שם נייר כסף, שולל ההתנעה לא מהבהב גם במפתח המקורי וגם במפתח ששוכפל. לכן אני שואל האם זה תקין?

פורסם

עכשיו מובן לי, כניראה הרכב מתניע משום שאתה מחזיק בשני המפתחות יחד, מספיק שאחד המפתחות קרובים לסוויץ אז המחשב מצליח לקרוא אותו הרי זה אלחוטי בטווח של עד כ30-50ס"מ.

ויכול להיות שהקליטה מצליחה לעבור דרך הנייר כסף דרך הברזל של המפתח.

תנסה להרחיק את המפתח המקורי מהרכב, ושרק מפתח אחד יהיה ברכב ותנסה עם הנייר כסף וחזור לעדכן, למרות שזה לא כ"כ משמעותי הרי יש לך איבולייזר ברכב, וכל המשחקים האלו לא אומרים כלום כי זה פעם יכול לעבוד ופעם לא.

במפתח המשוכפל יש פקק אדום, אם תוציא את הפקק תוכל להוציא את השבב מתוך המפתח ולנסות להתניע ללא השבב ולבדוק.

פורסם

היום היה לי ברכב רק את המפתח המשוכפל, המקורי היה בבית.אבל השלט היה ביחד איתו יכול להיות בגלל זה? או שלא קשור? ואיפה נמצא הפקק הזה? אני לא רואה שום פקק אדום במפתח המשוכפל. ותודה על הניסיון לעזור.

פורסם

אז אצלך כניראה הפקק בצבע אחר, הרי המפתחות עם האימבולייזר המובנה מגיעים ריקים מהשבב, לאחר שכפול השבב מחדירים אותו לתוך המפתח וסוגרים עליו עם פקק שנמצא במפתח (ככה זה במפתחות משוכפלים) במפתח מקורי השבב יצוק בתוך הפלסטיק.

• תוכן חדש...