Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי של רכב, בהחלט מדהימה ומטופחת.

מה שהכי מצחיק ועצוב כאחד, שמחירון של קורולה 2005 הוא זהה למחירון של הרכב שלך :shock: (כמובן שיש הבדל של 300K ק"מ אבל זה לא קשור).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגידו, רק אני צפיתי לראות את בנצי בשמלה אחרי מקלחת?

אוטו מרשים במחיר מעולה, אני בטוח שחברי הפורום (ואני בינהם) ישמחו לסיכום עלויות אחזקה והתרשמות מהרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד.

ביטוח - כ-6.5K (מקיף וחובה). כמובן שיש הצעות מחיר גבוהות בהרבה.

דלק - צריכת דלק ממוצעת של 1:15. בשיוט רגוע על 100-110 ניתן די בקלות להגיע לצריכה של 1:20 כמעט. עם רגל כבדה או בנסיעה עירונית איטית כבר יצא לי לראות מספרים גרועים :-(

חלקים - את רוב החלקים לטיפול השוטף ניתן למצוא גם כחילופיים באיכות טובה ואפילו מעולה, אבל גם המקוריים לא יקרים יותר מדי. כמובן שאם מדובר בחיישנים למיניהם המחירים הופכים להיות גבוהים מאוד. בגדול, אחזקה שוטפת לא עולה הרבה, תקלות חשמל נניח או אפילו חלקי trim מקוריים עולים הון.

טסט - משהו כמו 2300 ש"ח.

אשמח לענות על עוד שאלות אם יהיו.

פורסם

הק"מ הגבוה בא לידי ביטוי?

יצא לך לנסוע על משהו דומה עם ק"מ נמוך ולהשוות?

בנצי, שמתי בדסקטופ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יצא לי. ישנו יתרון קטן בכל הקשור לעצמת רעש המנוע במכוניות שעברו פחות, אבל זה די זניח. רוב האנשים ששואלים אותי כמה הרכב עבר, מגיבים ב"אה, זה כלום, אלה מנועים שעושים מיליון ק"מ". יש גם כאלה שנבהלים :)

פורסם

ת'כלס, אם הרכב לא עבר התעללות והוא שמור(עד כמה שניתן לקרוא למונית לשעבר שמור) אז זו אחל'ה רכישה למי שרוצה במחיר של רכב רגיל לקבל רכב שהוא קצת יותר.

מה שכן, אני הייתי עושה מיליון ואחד שינויים על מנת להסוות את עצם היות הרכב מונית לשעבר. לא יודע למה, לי זה מפריע. מתחיל ממה שGOLF עשה עם הקרבון והג'נטים וממשיך בצביעת הרכב תוך כדי החלפת פסי הקישוט והידיות למקוריות(צבע הרכב עם פס כרום) וכל מה שמגיע בדגמים הרגילים.

פורסם
מתחיל ממה שGOLF עשה עם הקרבון והג'נטים וממשיך בצביעת הרכב תוך כדי החלפת פסי הקישוט והידיות למקוריות(צבע הרכב עם פס כרום) וכל מה שמגיע בדגמים הרגילים.

לאבא שלי יש C-קלאס אחרי מונית ברמת גימור אוונגרד (ידיות בצבע הרכב, סלון עור, שמשות בגוון כחלחל, פס כרום מסביב לכל הרכב, מונמכת, הגה בציפוי עור, גימור קרבון מקורי היכן שאני הדבקתי, וחישוקים מקוריים). גם אם תראה את הרכב שלו תבין ישר שזו היתה מונית :)

פורסם
ת'כלס, אם הרכב לא עבר התעללות והוא שמור(עד כמה שניתן לקרוא למונית לשעבר שמור) אז זו אחל'ה רכישה למי שרוצה במחיר של רכב רגיל לקבל רכב שהוא קצת יותר.

מה שכן, אני הייתי עושה מיליון ואחד שינויים על מנת להסוות את עצם היות הרכב מונית לשעבר. לא יודע למה, לי זה מפריע. מתחיל ממה שGOLF עשה עם הקרבון והג'נטים וממשיך בצביעת הרכב תוך כדי החלפת פסי הקישוט והידיות למקוריות(צבע הרכב עם פס כרום) וכל מה שמגיע בדגמים הרגילים.

מרצדס לבנה תמיד תתפס כמונית, בדיוק כמו אוקטביה לבנה. שום ג'אנטים/כרום/ידיות לא ישנו זאת.

קניית מרצדס עם עבר "מונייתי" (המצאתי מילה), זו לא עסקה לכל אחד. או שאפשר להרוויח בענק או להפסיד את התחתונים. כמה שאני אוהב סיכונים (חי בשבילהם), אני מודה שלא הייתי נוטה לבצע כזו עסקה (עובדה, הלכתי על ניסאן:().

שורה תחתונה: אני משבח את פותח השרשור שלא פחד והרוויח בגדול (טפו טפו טפו, כן? ממש לא רוצה לנאחס).

פורסם
מרצדס לבנה תמיד תתפס כמונית

לא תמיד. בעקרון מה שמקנה לה את המראה המונייתי מלבד האבזור זה צליל מנוע הדיזל והדגם(C200 CDI וכן הלאה).

מה שאני הייתי מציע לחשוב עליו זה לצבוע לצבע אחר וזה בהחלט ייתן לרכב מראה שונה.

פורסם

לא כולם מכירים את דגמי המרצדס לעומקם ולא כולם מבינים את ההבדל בין דיזל לבנזין. לאדם פשוט, בלי רקע בנושא, מרצדס לבנה, ברוב במקרים, תתפס כמונית.

פורסם

מה שאני הייתי מציע לחשוב עליו זה לצבוע לצבע אחר וזה בהחלט ייתן לרכב מראה שונה.

זו השקעה כספית גדולה שלא תשתלם כשארצה למכור. חוץ מזה, חבל לצבוע רכב שמעולם לא נצבע והוא בצבעו המקורי.

פורסם

זו לא השקעה, זה בזבוז כסף על משהו בשביל עצמך. אני פשוט אמרתי מה אני הייתי עושה על מנת להקנות לעצמי הרגשה טובה יותר ושהרכב לדעתי, יראה טוב יותר.

בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו. ומה שעשית עד כה גם יפה.

פורסם
זו אחל'ה רכישה למי שרוצה במחיר של רכב רגיל לקבל רכב שהוא קצת יותר.

.

אתה מתכוון למי שרוצה לקבל רכב שהוא הרבה יותר......

אני יעדיף בכל יום נתון מרצדס\ב.מ.וו שמורה עם 500K קילומטר על פני טויוטה קורולה שמורה עם קילומטרז' נמוך מאותו שנתון, הרכבים האלה ב-10 רמות מעל היפניות וזה ממש לא "קצת יותר".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...