Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האחרונות מוצרי Zaino מתחילים להיפלט החוצא מעולם הדיטיילינג המקצועי , אבל אני עדיין מאמין (וכל מעצמת כיבושי הנפט , ארה"ב) שמדובר במוצרים הטובים ביותר שיש לתחזוקת ביניים , הם פשוט מפנים את מקומם למוצרים עמידים יותר ו\או ידידותיים יותר לשימוש .

תקפיד על הוראות העבודה שלהם , אלו חומרים "מתאספים" בניגוד להרבה אחרים , בד"כ ככל שתעבוד קשה יותר ככה התוצאה טובה יותר .

אל תצפה שהשריטות יוסתרו לפרק זמן ארוך , בד"כ לאחר מספר שבועות האפקט הולך ופוחת (אתה יכול לתחזק עם ה-Z6 בין תקופות הווקס , אחריי כל שטיפה אחת-או שנייה , אבל זה לא יעזור הרבה) .

כשזה נוגע ל-Zaino , לכל אחד המתכון שלו ממש כמו מתכוני בישול , בד"כ משתמשים ב-AIO כחומר בסיס , Z2 (אני מעדיף את ה-5 , אבל בד"כ מי שאוהב את האפקט של ה-5 מלכתחילה לא ירכוש Zaino) ו-Z6 מוצלבים למספר שכבות ו-Z8 לפיניש , יש גם את ה-ZFX למי שחושש מלפתח דלקת פרקים :-o

רכב יפה :-D

אל תשכח להשקיע בסלון , אצלי זה ממש פטיש לטפל בפנים הרכב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משקיע בסלון לא פחות מאשר בצבע. אם כבר הזכרת סלון, אני מחפש חומר טוב לוייניל (דמוי עור). משהו באמת איכותי שיודע להתמודד היטב עם לכלוך שנכנס עמוק לחריצים. אשמח לשמוע על מוצר טוב אם אתה מכיר. לא משנה לי גם אם אצטרך להזמין מחו"ל.

תודה:)

פורסם
אני משקיע בסלון לא פחות מאשר בצבע. אם כבר הזכרת סלון, אני מחפש חומר טוב לוייניל (דמוי עור). משהו באמת איכותי שיודע להתמודד היטב עם לכלוך שנכנס עמוק לחריצים. אשמח לשמוע על מוצר טוב אם אתה מכיר. לא משנה לי גם אם אצטרך להזמין מחו"ל.

תודה:)

מחו"ל היד פתוחה : Poorboys Natural Look , Finish Kare 108 , 303 Aerospace , Meguiars Hyper Dressing- אלו בין הפופולאריים ביותר , כולם נחשבים טובים מאוד , התנסתי רק עם האירו ספייס הפופולארי אבל הייתי רוצה לנסות את הפור בוייס .

בארץ : הטוב ביותר לדעתי הוא ה-Lexol Vinylex , הוא מוכח כחומר טוב ושימש אותי הרבה מאוד , השתמשתי בו לכל דבר אפשרי (סלון הרכב , צמיגים , חלקי מרכב ותא המנוע , גגות קבריולט ועוד - עמיד , מגן ומזין) .

יש גם את החומר של AutoGlym שלא התנסתי איתו אבל שווה בדיקה בהתחשב במוניטין החברה , והחומר של Sonax שחבר משתמש בו והתוצאות טובות (קצת יבש לטעמי , ואני ממש לא אחד שאוהב ברק) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה על התגובה :)

לי חשובה יכולת הנקיון ולא הברק נניח. עם המידע שנתת לי אנסה לחפש עוד מידע ואזמין אחד מהם.

פורסם

בקיצור - מתי אתה מפנה איזה אחה"צ \ בוקר-שבת שנבוא לדיטיילינג מקיף? 8)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם

יופי של עבודה, כל הכבוד. אני דווקא ממש אוהב את הג'נטים שממשיכים את הקו הסולידי והנאה של הדגם הזה.

בתור בור מוחלט בענייני תחזוקת צבע, אני לומד המון מהשירשורים האלה (זה, של עידן82 ועוד כמה שהיו מאוד מפורטים לאחרונה).

מראה שלא חובה לשפוך 800-1000 ש"ח אצל דיטיילר וגם להנות מעבודת כפיים על הדרך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בקיצור - מתי אתה מפנה איזה אחה"צ \ בוקר-שבת שנבוא לדיטיילינג מקיף? 8)

תן לי לחדש את מלאי החומרים ואז נדבר :)

אתמול השתמשתי בחתיכת הפלסטלינה האחרונה שלי, אז זה עוד משהו שצריך להזמין.

פורסם

אין לי לב למכור :(

אני גם לא חושב שאוכל לקבל עליה מחיר טוב. אז אני אמשיך להנות ממנה בינתיים :-P

פורסם

המחירון הוא משהו באזור ה-50-52. הבעיה היא שאנשים שרוצים לרכוש לרוב מחפשים מציאות ואיפה להוריד כמה שיותר. מצד אחד זה מובן, מכונית יד 2 כשהיד הראשונה היתה מונית. מצד שני קשה למכור אותה במחיר רחוק מהמחירון כשמדובר ברכב שאתה נותן מעצמך כל כך הרבה בשבילו. אני מאמין שניתן לקבל עליה היום כ-45 אש"ח, ואני אופטימי כשאני רושם את המספר הזה.

פורסם

אם אני אעלה תמונות של הבנצי אחרי קירצוף אנשים יקפצו מהגג :)

עבודה יפה, אני אוהב מרצדס מונית לשעבר.

haters will hate

פורסם

דווקא הג'נט דמוי טאסות הוא הדבר היחיד שמבדיל בין המונית לשעבר לבין רכב מצועצע כפי שנפוץ ביפו והסביבה.

אני בעד להשאיר.

בקשר למחיר : לדעתי לא ישלמו לך גם 20 בשביל מונית לשעבר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פששש לא הגזמת :)

כבר היו כאלה שהציעו את המחיר שרשמתי וגם יותר מזה (לפני קרוב לשנה כשהמחירון היה גבוה יותר).

אל תעליב :(

פורסם

כל עוד אתה לא מוכר, המחיר העתידי לא אמור לענין אותך :wink:

נראית מהמם, למרות שאני מצטרף לאלה שממליצים להחליף את הג'אנטים למשהו יותר מודרני :-P

• תוכן חדש...