Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פה לא מעט תגובות של אנשים על צריכת דלק הגרועה שיש ליונדאי אקסנט, ואני בהתחלה האמנתי לזה עד אתמול.

בשבוע האחרון נסעתי הרבה עם האוטו, יונדאי אקסנט מודל 00' ותמיד שמתי לב לזה שמשום מה הדלק לא יורד כל כך הרבה ביחס לכמה שנסעתי, אתמול החלטתי לעשות בדיקה.

הייתי עם המחוג של הדלק צמוד לקו ה E, מלאתי 60 שקל בדלק במחיר של 7.11 לליטר ויצא לי 8.438 בתחנת דלק באריאל.

היעד שלי היה לנסוע הביתה, כלומר לטבריה שזה סה"כ 170 ק"מ . יצאתי לדרכי מהירות דרך 90-100 קמ"ש, פעם או פעמיים חרגתי ל105 קמ"ש

הגעתי הביתה בדיוק באותו מצד לפני התדלוק, שזה אומר הלכו לי בנסיעה 8.438 ליטרים של דלק, ואז עשיתי חישוב פשוט, 170 ק"מ לחלק במספר הליטרים שהוא 8.438 וזה יוצא 20.146, כמובן שחשבתי על כך שהנסיעה הייתה בלילה, ללא תנועה אז פחות עצירות וכו' אז אני חושב שהאוטו אוכל 1 ל16 מחוץ לעיר..מה דעתכם??

פורסם

המדידה שלך לא מדוייקת.

לא ממלאים ב 60 ש"ח ומסתכלים, מתי המחוג יורד בערך לאותו המקום.

תמלא מיכל מלא, עד שהמשאבה תפסיק אוטומטית, תיסע כמה מאות קילומטרים ותתדלק שוב מלא, רצוי באותה המשאבה.

אחרי כמה תדלוקים כאלה תוכל לראות את צריכת הדלק הממוצעת של הרכב שלך.

וכן, מחוץ לעיר, ללא לחץ תנועה ובמהירות מתונה אפשר להשיג צריכת דלק דומה למה שרשמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...