Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי להבין את כל הסיפור אתם יכולים להעיף מבט על ההודעה שכתבתי במוצאי שבת: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=43573

בקצרה, הנעתי את הרכב (מצאי שבת) והוא קרטע כאילו עוד מעט המנוע יקפוץ החוצה דרך מכסה המנוע! יום למחרת לא יכולתי לקחת את הרכב למוסך (שרודר) כיוון שהייתי צריך להשתחרר באותו יום (אתמול!)

לאחר שהגעתי הביתה, נסעתי למוסך, הגעתי לשם ב14:30, אמרו לי שיבדקו את התקלה אבל יוכלו להתחיל לעבוד על האוטו רק ביום שני בבוקר כי כבר מאוחר, חשוב לציין כי כולם היו מאוד ידידותיים, וכאשר הבהרתי לכל אחד ואחד מהם שהרכב עוד מעט 3 שנים על הכביש והוא כמו חדש (!) חוץ ממס בודד של נגיעות על הכנפיים האחוריות (שכנים מניאקים) הם קיבלו את זה בהבנה מרובה!

נאמר לי שעלות בדיקת מחשב היא 150 ש"ח, אם החלק שצריך להחליף הוא חלק שבאחריות אז לא אחוייב בעלות בדיקה, אם צריך להחליף שני חלקים (או יותר) שאחד מהם לא באחריות, אז אני אחוייב בעלות בדיקה. עשיתי פרצוף חמוץ הסכמתי וחתמתי אל אישור לתיקון עד 450 ש"ח ללא יצירת קשר איתי. נאמר לי שיצרו איתי קשר יום למחרת בצהריים ושאוכל לבוא לקחת את הרכב.

באותו היום, לאחר כמה שעות (בשעה חמש בערך) התקשרו אלי מהמוסך ואמרו לי שהרכב תוקן, המזכירה שהתקשרה (מזכיר) לא ידעה לומר מה תיקנו. התקשרתי לבוחן שקיבל ממני את הרכב, והוא אמר לי שהחליפו 4 קויילים (ולא רק את הבעייתי) ו4 פלאגים וכיוון שהפלאגים לא באחריות יחייבו אותי בבדיקה. הראתי מחאה קלה, ובנתיים תכננתי איך אני מתווכח על עלות הבדיקה כיוון שפלאגים זה לא משהו שצריך לחייב עליו בדיקת מחשב האוטו באחריות בלא בלא בלא!!!

הגעתי בבקר כולי דרוך לוויכוחים ומיקוחים (יום לפני כבר הכינו אותי שאני בטח אצטרך לעמוד על כך שיחליפו לי 4 קויילים ולא רק אחד), ביקשתי חשבון (קיבלתי תוך 3 שנייות) ראיתי 154 ש"ח, חיפשתי עלות בדיקה ולא מצאתי...(!) הייתי צריך לשלם רק את עלות הפלאגים שאותם גם כך הייתי צריך להחליף בעוד כחודשיים (טיפול שלש שנים)

העלתי את ההודעה הזו כדי להראות שאולי לפעמים המוסכים יכולים להיות בסדר (אם הם רוצים!!!) ושלא תמיד יש רק תלונות עליהם זאת למרות שיש לי נסיון רע עם מוסכים (כבר ב4 שנות רשיון נהיגה בלי שהיה בבעלותי אף רכב אחד) והנסיון הרע כולל גם את אותו מוסך מרכזי של פיזו סיטרואן (לפני כ6 שנים)

הלוואי ותמיד יהיה כך!!!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

הפעם, המילה מגיעה לצ'מפיון, המושמצים כיקרנים חסרי-תקנה.

בעקבות פיוז דפוק שמכרו לי בהום סנטר, נדפקה לי מערכת החשמל ברכב וחלק מהחוטים בצמה נשרפו (אני עוד שוקל תביעה, פשוט לא מצאתי את הפיוז שעשה את הבעייה, כנראה שזרקתי אותו מרוב עצבים).

הבאתי את הרכב לצ'מפיון חיפה, והם עבדו עליו יותר מיומיים וסידרו הכל: פירקו את הדש-בורד, ההגה, המצבר, המגבים וכו'. בנוסף, הם גם צילמו כל שלב ושלב בפירוק כדי להראות לי בדיוק מה היתה הבעייה. חברה שלי באה לראות מה המצב באמצע העבודות והיא אמרה לי שהרכב מפורק לגמרי ונראה כמו אחרי הפצצה. דיברתי עם החשמלאי שטיפל ברכב והוא אמר לי שהיו להם יותר מ-12 שעות עבודה. להזכירכם, שעת עבודה היא 160 ש"ח (לפני מע"מ).

הם חייבו אותי רק ב-1000 ש"ח והחזירו את הרכב כמו חדש. דרך אגב, הסניף הזה של צ'מפיון עושה עבודה מצויינת וזו אינה הפעם הראשונה שאני מתרשם מהם באופן חיובי.

• תוכן חדש...