Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה מיגון לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי אם רעות באמת אמרה שלא צריך כלום רק קודנית,רק צריך לבדוק כמה עולה ביטוח,שאלה

מי שכבר הזמין גם אתם קיבלתם?חישוקי ברזל תוספות 55/195/r15?

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
דיברתי אם רעות באמת אמרה שלא צריך כלום רק קודנית,רק צריך לבדוק כמה עולה ביטוח,שאלה

מי שכבר הזמין גם אתם קיבלתם?חישוקי ברזל תוספות 55/195/r15?

כן אבל מה זה אומר בעצם? אלה חישוקים רגילים לא?

פורסם

עשיתי החודש ביטוח לסקודה אצל 9 מיליון והם ביקשו רק קודנית וכספת עלות 890 ש"ח בלבד.

ביטוח המקיף עלה 2450 ש"ח

איתורן SAVE לא נותן דבר ויקר.

פורסם
עשיתי החודש ביטוח לסקודה אצל 9 מיליון והם ביקשו רק קודנית וכספת עלות 890 ש"ח בלבד.

ביטוח המקיף עלה 2450 ש"ח

אתה יודע שהרוב מי שעשו כספת ברכב עשה הרבה בעיות וזה גם לא מומלץ,למה לא עשיתה אלוקה ושתי ניתוקים?

פורסם

ביטוח המקיף עלה 2450 ש"ח

ככה זה כשאתה לקוח חדש. אני ביקשתי להקפיא ביטוח של רכב קודם כדי להמשיך אותו עם הפאביה.

החצופים האלו, כן תשעה מילון ביקשו תוספת של 2200 שח לעוד ארבע חודשים בנוסף לזיכוי של 1100 שיש לי אצלכם.

בקיצור ביקשו 3300 לתקופה של 133 ימים. חצופים!!!

ביטלתי למרות הפסד הכסף שזו גמילה בפני עצמה וביטחתי אצל דן מור מחיפה בעלות של 2400 ש״ח לשנה שלימה.

כמובן שלא דרשו כלום מבחינת מיגון.

הוספתי עוד 200 ₪ לפרמיית ישן תמורת חדש.

פורסם
ככה זה כשאתה לקוח חדש. אני ביקשתי להקפיא ביטוח של רכב קודם כדי להמשיך אותו עם הפאביה.

החצופים האלו, כן תשעה מילון ביקשו תוספת של 2200 שח לעוד ארבע חודשים בנוסף לזיכוי של 1100 שיש לי אצלכם.

בקיצור ביקשו 3300 לתקופה של 133 ימים. חצופים!!!

ביטלתי למרות הפסד הכסף שזו גמילה בפני עצמה וביטחתי אצל דן מור מחיפה בעלות של 2400 ש״ח לשנה שלימה.

כמובן שלא דרשו כלום מבחינת מיגון.

הוספתי עוד 200 ₪ לפרמיית ישן תמורת חדש.

הדבר היחיד שטוב בתשעה מיליון זה הפרסומות של שני כהן. הם יודעים למה הם צריכים להשקיע בפרסומות כי במציאות הם לא משהו.

פורסם
יכול להיות שרק הפאביה אחרי מתיחת הפנים גניבה?

גיא, יתכן ואתה מדבר שטויות? חיובי לחלוטין.

ראשית, התגובות שלך אינן מנומסות כלל - והדבר חוזר על עצמו פעם אחר פעם. הינך מתבקש למתן את סגנון הכתיבה שלך להבא.

שנית, לא דיברתי מהסיבה הפשוטה שלא ניתן לדבר באמצעות המקלדת. אם תחליף את המילה "מדבר" ב- "כותב" זה נשמע הרבה יותר הגיוני מבחינה תחבירית בהתחשב באמצעי המדיה הנוכחי.

מעבר לזה, שים לב שלא כתבתי כאן עובדה אלא שאלה (יש סימן שאלה לאחר המשפט. במידה וזאת היתה עובדה הייתה שם נקודה) - כך שאין כאן קביעה חד משמעית אלא שאלה לגיטימית, ולכן לא ברור לי כלל למה נחוץ ו/או טוב המשפט המוזכר לעיל. השאלה נשאלה ע"מ להבין מה דפוס הפעולה של גנבי הרכב מסוג הדגם המדובר.

פורסם

אגב השבוע קיבלתי את הפאבייה ולא נתבקשתי לחתום או הוזהרתי בדרך זו או אחרת

שאסור לי להתקין אביזרים חשמליים לא אצל מוסמכי צ'מפיונס.

פורסם

בעיקרון מותר לך להתקין מה שתרצה אצל מי שתרצה, אך אם וכאשר תהיה תקלה חשמלית צ'מפיון יכולה להתנער, בטענה שהמתקין שהתקין לך את האזעקה (נניח לצורך הדוגמא) עשה את הנזק - ולכן אני ממליץ לא להתקין כלום ברכב.

תתחדש :wink:

פורסם
בעיקרון מותר לך להתקין מה שתרצה אצל מי שתרצה, אך אם וכאשר תהיה תקלה חשמלית צ'מפיון יכולה להתנער, בטענה שהמתקין שהתקין לך את האזעקה (נניח לצורך הדוגמא) עשה את הנזק - ולכן אני ממליץ לא להתקין כלום ברכב.

תתחדש :wink:

מסכים לחלוטין אבל זה נכון לכל יבואני הרכב ולא ספציפית לצ'מפיון.

כל יבואן שיטען שמשהו חירב את מערכת החשמל ברכב שלו ינסה להתחמק מאחריות.

פורסם

אתה צודק אבל מה לעשות שסקודה רק עושה מיגון "איתורן SAVE ", קודנית ועלוקה לא עושים ואתה תצטרך לחפס מתקין חצוני,

פורסם
אתה צודק אבל מה לעשות שסקודה רק עושה מיגון "איתורן SAVE ", קודנית ועלוקה לא עושים ואתה תצטרך לחפס מתקין חצוני,

אוקיי, ו...? מה הבעיה בזה בדיוק?

גש ל-CLASS A, תשלם כ-900 ש"ח ויש לך קודנית. בלי SAVE ושטויות שכאלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

900 ש''ח לקודנית???:shock:

אתה יודע שאתה יכול לקחת את הרכב ולא להתקין דבר דרכם ולעשות זאת באופן עצמאי והם יהיו חייבים להכיר בהתקנה.

מכיון שאני עובד בפוינטר אני יכול להגיד לך שקודנית ועלוקה - מערכת שנקראת שלדג, תעלה בסביבות 300 ש''ח פחות או יותר.

באיתוראן אני מניח שהמחיר דומה.

תעשה כמה טלפונים מחר לתחנות מורשות ותבדוק בעצמך מחירים, לשלם 900 על קודנית זה לא הגיוני וזאת בושה לגבות מלקוח מחיר הזוי כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו התקשרתי לחברות ביטוח עשיתי סקר מחירים ומיגונים כי אני צריך מחר לשלם על הרכב ולדעת הם לעשות איתוראן לרכב,הרוב ביקשו איתוראן וחלק ביקשו אלוקה+כספת ושתי חברות ביקשו בלי מיגון בכלל,צריך להיזהר מי סוכנות שלא מבקשים שום מיגון לרכב?מה אתם אומרים לבעלי סקודה שכבר עשו ביטוח לרכב?מה אתם עשיתים לרכב

• תוכן חדש...