Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה לאנטיס 323 ס'דאן שנת 97 אוטו', שלשום החלה בעיה ברכב: כאשר אני פותח מ-0 הרכב כאילו מגמגם או קופץ, מרגישים אותו הדבר כאשר רכב מפרפר חזק, זה מרגיש כאילו הרכב מקפץ טיפונת, חשוב לציין כי ידוע שיש בעיה בתושבות והרכב רועד כשהוא עומד במקום ב D, מעבר לכך אציין כי כאשר אני פותח ולוחץ את הדוושה חזק יותר, הרכב מתחיל כרגיל והבעיה איננה. ככה שזה קורה רק כאשר אני מתחיל בעדינות, עוד אציין כי כאשר אני בעליה זה מורגש חזק יותר וכאשר אני בירידה זה לא מורגש בכלל, ביקשתי מחבר שיסתכל אם כאשר אני פותח הרכב מחליק (מפרפר) טיפונת בפתיחה והחבר טען שבכלל לא, מה יכולה להיות הבעיה?. מתנצל מראש על הסיפור הארוך מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה, תודה מראש! אור.

פורסם

ראשית תודה על התשובה והעצות!. לצערי קראתי את מה שכתבת רק אחרי שחזרתי מהרכב אנסה לבדוק זאת מחר, בכל מקרה הערב קרה משהו חדש הרכב מתנהג כאילו הקלאץ' שרוף הוא מחליק לגמרי בהילוך ראשון וקשה לו בטירוף להתחיל גם אם אני פותח בהדרגתיות וגם אם אני פותח בחוזקה אני מתחיל לחשוש כי הלך לי הגיר.

פורסם

טוב תודה רבה על העזרה והעצות, לאחר שהגעתי לרכב היום בבוקר גיליתי לצערי כי אין צורך בבדיקות שהמלצת-הרכב לא נוסע רוורס=הלך הגיר לחלוטין, הגעתי איתו בקושי רב למוסך והרכב מאושפז נכון לעכשיו עד להודעה חדשה (קבלת הצעת מחיר והחלטה אם משתלם לסדר את הרכב) שוב תודה על העזרה והמשך שבוע נפלא!

• תוכן חדש...