Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו למה אני בשום אתר מכירה של ארה"ב לא מוצא סט קומפוננט של מורל

מה אין לא ניראלי

אז אם מישהו מכיר אתר אינטרנט מארה"ב שמוכר מורל שיגיד לי

פורסם

מממ

או קיי

עכשיו בא נחשוב בהיגיון

מורל מיוצרים ונארזים בארץ.

זאת אומרת בארץ אתה קונה אותם בלי מסי יבוא

איך במדינה אחרת בדיוק זה יצא יותר זול?

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נכון. אבל אם קונים את אחד הסטים היקרים שלהם - מרוויחים בגדול, כי בארץ לא תוכל למצוא סט ברמה גבוהה כזאת מחברה אחרת שיעלה אותו מחיר!

ואם תביא קומפוננט של חברה אחרת מחו"ל (סדרה יקרה למשל) - ותשלם עליו מכס - הוא יעלה פי 2 או 3 ממחיר של סט יקר של מורל בארץ.

אם תבריח, רוב הסיכויים שהסטים יעלו אותו דבר - אבל זה כבר תלוי בתקציב שלך.

אנטיזחן- מורל תקנה בארץ. הם מייצרים פה.

פורסם
יש בארץ גם מס יצור שאם אני לא טועה הוא שווה למס על היבוא.

מס בשם זה לא קיים בארץ,

יש הרבה מאוד מיסים ,היטלים ואגרות שונות ומשונות ההופכות אותנו לאחת המדינות עם נטל המס מהגבוהים בעולם (למרות שהמגמה בארץ לאחרונה היא הורדת מיסים),אבל מס יצור אין... :!:

פורסם

כשדיברתי עם מורל אחרי הורדת המיסים, נאמר לי שהם משלמים מס על היצור בארץ, יכול להיות שטעיתי בשמו (גם יכול להיות שמכרו לי לוקש :? ) אבל ככה נאמר לי. כמו כן נאמר שהוא ירד בהתאמה כמו המכס, לא חקרתי את זה לעומק למען האמת.

פורסם
אבל מה שצחיק פה בארץ שמורל עולים בידיוק כמו קומפוננטים אחרים שבאים מ חו"ל..

מה שנכון נכון.

אני דווקא ראיתי כמה וכמה קומפוננטים טובים וזולים יחסית.

זה שהאתרים והחנויות מגזימים במחירים זה לא אומר שהמוצרים של אותה חברה יקרים.

פורסם

המחירים בארץ ובארה"ב הם פחות או יותר אותו הדבר. לדוגמא הטוויטר סופרימו עולה בארה"ב כ500$ ובארץ בערך אותו הדבר.

באירופה המחירים של מורל גבוהים מבארץ. החנויות לא מנפחות את המחיר (כמובן שתמיד יש יוצאות מהכלל), להפך כבר ראיתי פה מקרים שאנשים פירסמו מחיר שבו הם קנו שהיה מאוד נמוך ובאחוז רווח נמוך לחנות.

בגלל שמורל מיוצר בארץ ונמכר כמעט בכל חנות יש עליו תחרות "קשה" מה שלא מאפשר לחנות לנפח את המחיר. כשיש לחנות מוצר ביבוא בלעדי או כזה שהתפוצה שלו קטנה זה מאפשר לה להרוויח באחוז גבוה יותר.

זה לא אומר שזו חברת הרמקולים היחידה שמשתלם לקנות אבל אין ספק שהיחס איכות תמורה שמקבלים מהמוצרים שלהם בארץ הוא גבוה.

• תוכן חדש...