Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי חשבון בבנק הפועלים וכרטיס אשראי של חברת ישראכרט. בנק הפועלים גובה עמלה של "ניהול חשבון" ע"ס 6.5 ש"ח בחודש מבלי שנגעתי בו בכלל, וחברת ישראכרט גובה 13.05 ש"ח על דמי ניהול כרטיס מבלי שביצעתי בו אפילו קניה אחת.

האם בתור סטודנט יש מסלולים נורמליים בשתי החברות הנ"ל נכון להיום כדי לא לשלם את כל העמלות? בתור חייל אני זוכר שלא שילמתי כלום. מדובר על 78 ש"ח שנתי לבנק ו- 156.6 ש"ח שנתי לחברת האשראי. יודגש כי אני כמעט לא משתמש בכרטיס אשראי הזה אבל צריך אותו למקרה חירום (תמיד טוב שיש כרטיס אשראי, פתאום נתקעים בלי כסף וכ').

תודה לעונים.

פורסם

פנה לסניף שלך עם תעודת סטודנט תקפה. תקבל פטור ממרבית העמלות בחשבון והנחה על השאר, ומבחינת חברת האשראי תקבל כרטיס בין-לאומי הקרוי "קמפוסכרט" אשר פטור מעמלות (בחשבונך תראה חיוב וזיכוי) ולפי האתר אפשר גם אמריקן-אקספרס בסיסי.

ראה באתר https://www.bankhapoalim.co.il/students/

אופציה נוספת, לגבי כרטיס האשראי, היא להצטרף למועדון לקוחות כלשהו. לדוגמא - יש מועדוני לקוחות הקשורים למקומות עבודה או ארגונים מקצועיים אשר מחזיקים בהסדרים עם חברות האשראי המאפשרים הנפקת כרטיסים בתנאים מועדפים גם לבני המשפחה של העובד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוכלוסיית הסטודנטים נחשבת למבוקשת מאוד אצל הבנקים. בהתאם לכך, הם נוטים להעניק לא מעט הטבות לכל סטודנט שפותח חשבון חדש.

אני ממליץ לך לעשות סקר שוק אצל כמה בנקים ולראות מה תוכל להוציא מהם, שנאמר: "שערה מתחת של חזיר - ברכה!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עד לפני שבוע היה לי חשבון סטודנט בבנק הפועלים במשך לא מעט שנים (גם אחרי שסיימתי את הלימודים). הפטור מעמלות הוא מלא ויש עוד הטבות כגון חצי מחיר בביצוע פעולות בשוק ההון, פנקסי צ'קים מוזלים וכו'.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לבן שלי ביטלו את הטבות הסטודנט אוטומטית לאחר 3 שנים. שיחה לבנק + פקס עם אישור לימודים (הבחור לומד בשנה ד') סידרו את העניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון. אצלי אותו הדבר. בגלל שלמדתי 4.5 שנים בפועל היה לי חשבון סטודנט במשך 6 שנים - אחרי 3 שנים ביטלו וחידשתי ל-3 השנים הבאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גיא - פנה לבנק שלך. הם ישמחו לעזור לך.

אגב, גם אחרי סיום הלימודים אפשר לקבל פטור כמעט מלא מעמלות ופטור מדמי שימוש בכרטיס האשראי. בנקים זה שוק, וסקר פעם בשנה יתן לך את התנאים האלו בדרך כלל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחזק.

ברוב הבנקים אם לא כולם יש פטור מלא מהעמלות הבסיסיות (פעולת פקיד, פעולה בשירות עצמי, דמי כרטיס אשראי ולפעמים גם פנקסי צ'קים) לחשבון סטודנט.

אם פועלים מאיזושהי סיבה לא נותנים פטור מלא כנ"ל - תעבור לבנק שכן.

לגבי האשראי זה עוד יותר קל - יש 3 חברות אשראי בארץ (ישראכרט, לאומי קארד, כ.א.ל) ואתה יכול לקבל כרטיס חוץ-בנקאי מאחת מהשתיים שלא עובדות עם הבנק שלך (במקרה שלך אלו ה2 האחרונות) ובד"כ ניתן להגיע איתם להבנות שלא ייגבו דמי כרטיס. ימצאו כבר את המועדון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה לכולם על התגובות, הנושא הזה ייבדק.

לעיניין מעבר בנק זה לא אפשרי, יש בחשבון הזה כמה תוכניות חיסכון ארוכות טווח ואם אני מוציא את הכסף באמצע אז יש כנראה איזשהוא קנס, אני לא רוצה לשלם להם שקל.

פורסם

אתה ממש לא חייב לשבור את התוכניות הללו. אתה יכול להעביר את כל פעילותך השוטפת בחשבון לבנק אחר, ולהשאיר בחשבון הנוכחי רק את תוכניות החסכון.

שים לב שעליך לבקש מהבנק להגדיר את החשבון כחשבון להשקעה בלבד (חשבון פאסיבה), וכך גם תהיה פטור מעמלת מינימום חודשית.

לדעתי זהו הפתרון האופטימלי עבורך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...