Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע שעבר קניתי את האוטו, היום בבוקר כשהיה קר והפעלתי את החימום לא היה חימום !

כמובן ניגשתי ישר לפורום וביצעתי חיפוש, לאחר למידת הנושא פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהכניסה והיציאה לרדיאטור חימום מנותקים ויש גישור בצינורות כניסה ויציאה.

פניתי לבעל הרכב (שמכר לי אותו מעל המחירון) במטרה אולי להבין למה עשו את זה, והוא אמר שכנראה זה לא קרה בזמנו.

אני מקווה שהרדיאטור סתום או משהו שניתן ליפתור לבד ובקלות ולא ההלפת רדיאטור.

אשמח לקבל הצעות כדי לבדוק מה יש לרדיאטור.

אני חשבתי שאולי אני אחבר פשוט את הצינורות ואסתכל אם יש נזילה בכיסא הנהג, רעיון טוב?

תודה רבה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

ואם בעל הרכב נתן לך את "ספר הטיפולים" -- חשבוניות טיפול ותיקון, בדוק האם יש חשבונית בגין ביצוע מעקף לרדיאטור הפנימי, או אז, פנה אליו לעניין שלא מסר לך נתון מהותי לגבי מצב הרכב עת שקנית אותו ממנו.

בכל אופן, הבעיה ברורה, הרדיאטור נזל, יש צורך בהחלפתו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על התגובות

פניתי לבעל הרכב ולא הייתי תקיף כי אין לי למה, הוא טען שהוא לא מכיר את הבעיה. ויכול להיות שזה לא היה בזמנו(4 שנים הרכב בבעלותו)

כמובן שהסתכלתי בספר של הרכב ואין שם תזכורת למעקף, אני חייב לציין שאחת הסיבות שקניתי אותו כי הוא היה מטופל ושמור מאוד.

לפי מה שאני מבין (למרות שאני עדיין סקרן) אין לי אפילו מה לבדוק? אולי הרדיאטור נסתם?

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

כפי שכבר הוסבר לך, רוב הסיכויים שרדיאטור החימום הפנימי של הרכב נזל. לא עשו את המעקף סתם בלי סיבה.

תיקון זה עשוי להיות יקר (ומצריך לעיתים פירוק של כל הדאשבורד). לכן - "חסכו" ועקפו את הרדיאטור הנוזל.

חיסרון - אין חימום פנימי.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה רבה על התגובות

פניתי לבעל הרכב ולא הייתי תקיף כי אין לי למה, הוא טען שהוא לא מכיר את הבעיה. ויכול להיות שזה לא היה בזמנו(4 שנים הרכב בבעלותו)

כמובן שהסתכלתי בספר של הרכב ואין שם תזכורת למעקף, אני חייב לציין שאחת הסיבות שקניתי אותו כי הוא היה מטופל ושמור מאוד.

לפי מה שאני מבין (למרות שאני עדיין סקרן) אין לי אפילו מה לבדוק? אולי הרדיאטור נסתם?

תודה

אתה יכול לבדוק אם הוא סתום למרות שרוב הסיכויים שהוא נוזל. פשוט מאוד, קח צינור גינה והכנס לאחד הצדדים של רדיאטור החימום דרך קיר האש והפעל מעט לחץ מיים וראה מה קורה, אם הוא נוזל אתה פשוט תיראה מיים ניכנסים לאיזור השטיח. אם הוא סתום אתה תראה קושי ביציאת המיים מהיציאה השניה. לפי זה תוכל להחליט מה קרה בדיוק.

פורסם

מרכב היה אצל הבעלים הקודמים 4 שנים והוא לא ידע על הבעייה .?? מה 4 שנים הוא לא הפעיל חימום ?ואתה האמנתה טוב נו .....

פורסם

פשוט לא יאומן

אני בן אדם ממש חשדן וממש בדקתי הכול באוטו כולל לטלפן למוסך המורשה ולקבל את הטיפולים שלו. גם בבדיקה חרשתי לו על האוטו. כמובן מזגן על קור עובד פצצה.

אבל מה שהרשים אותי הכי הרבה שהוא היה ממש בן אדם טוב וישר, אני ממש לא מאמין לזה עד עכשיו, אפילו אח שלי הגדול הגיע לראות( דרך אגב נסעתי מאריאל עד לאשדוד כי הוא עשה רושם טוב) 100000קמ האוטו, הבונוס הוא שהוא לקח לי 2000 מעל המחירון והוא לא היה מוכן לרדת שקל.

טוב נלמד להבא :)

חשבתי אולי לעשות קומבינה ולקחת רדיאטור קטן של אופנוע ולהכניס אותו למערכת אויר או משהו כזה, פשוט ממש קר באזור השומרון :)

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

מה אתה מסתבך עם עצמך כל כך?

התקשר לשניים שלושה מוסכים מתמחים בתחום ובקש הצעות מחיר. גם ממזגניסטים. בעונה זו, הם ישמחו לעבוד במחיר מופחת מאשר בתקופת חודשי הקיץ החמים שבהם בדכ לא חסר להם עבודה, והמחירים מלאים.

בכלל, יש רדיאטורים חליפיים טובים, וזולים משמעותית ממחיר אלה המקוריים.

הבדיקה הזו טובה שבעתיים מלנסות לבדוק רדיאטור שבוודאות הוא נוזל .

עדכן.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מרכב היה אצל הבעלים הקודמים 4 שנים והוא לא ידע על הבעייה .?? מה 4 שנים הוא לא הפעיל חימום ?ואתה האמנתה טוב נו .....

+1

צודק ב200 אחוז, אין סיכוי שהחזיק ברכב 4 שנים בלי לדעת, מספיק חורף אחד!!

לדעתי צור איתו קשר ותדרוש בטון יותר תקיף שישלם על התיקון, עוד לא התבייש לדרוש מעל מחירון.

פורסם

תודה רבה על התגובות

תאמינו לי אני כול כך מתגעגע לסובארו ג"סטי שלי, חבל שגנבו לי אותה !

היום אני קם בבוקר ויש פנצ"ר באוטו :) :)

לגבי הרדיאטור לא נראה לי שאני אחליף אותו כי זה עולה ממש יקר.

חשבתי שאולי אם הנזילה היא קטנה אז אולי אפשר לחיות איתה רק בחורף ובקיץ אני יעשה עקיפה חזרה ? מצטער אני אוהב קומבינות שאחכ משלמים עליהם יותר :)

תודה לכולם

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

לגבי בעל הרכב, בייחוד אם הוא מהמרכז, יש מצב שהוא לא הפעיל חימום.

אני אישית כמעט לא זוכר פעם שהפעלתי חימום בשנתיים שלוש האחרונות,

אולי שביקרתי בירושלים.

לגבי הרדיאטור, הבעיה היא לא עלות החלק, אלא העבודה הרבה שכרוכה בהגעה אליו,

שלרוב מחייבת לפרק את כל הדשבורד, והרכב מושבת ליום יומיים.

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה לנסות את אחד החומרים שמכניסים למי הרדיאטור

והם סותמים את החור. זה יעיל במקרים של חורים קטנים, וגם אז לא תמיד מחזיק יותר מידי

זמן.

לגבי חיבור של רדיאטור נוזל, אל תעשה את זה. אתה תשלם על זה ביוקר, ובסוף ילך ראש מנוע

או מנוע, בגלל שהתעקשת על חימום.

פורסם

רק קח בחשבון שכל עוד קיימת נזילה מרדיאטור החימום זה ייתבטא בחוסר נוזל קירור ומי יודע איפה החוסר הזה עלול לתפוס אותך אם ייתחמם המנוע בגללו. לא שווה הסיכון.

• תוכן חדש...