Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נעים לכל חברי הפורום.

לאחרונה התחדשתי בקורולה 2008 ומאז אני מחפש דרכים "לשפצר" אותה. אני חושב על להזמין פנסי ערפל מאיביי לדגם הזה.

אז השאלה הראשונה היא לבעלי מקצוע (חשמלאיים) שהתעסקו עם דגם זה

1. האם קיים חיווט של יצרן לטובת פנסי ערפל או שאני אצטרך להריץ חוטים בעצמי [ קיים אצלי מפסק של פנסי ערפל על סטיק של וינקרים].

2. האם יש צורך לפרק את הפגוש הקדמי על מנת להתקין פנסי ערפל?

אולי למישהו יש נסיון עם דגם ספציפי זה אני אשמח אם ישתף אותנו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סופ-סוף התקנתי את פנסי הערפל שקיבלתי.

אכן הייתה תשתית חיווטית לטובת הפנסים. אך משום מה הם לא נדלקים בהדלק פנס ערפל אחורי.

האם קיים מעגל נפרד = מפסק נפרד אשר מדליק את הפנסים הקדמיים?

אם כן אז ביכן הוא אמור להימצא, כי כרגע אין לי מפסק מותקן לפנסי ערפל קידמיים.

בדקתי שקיים פיוז של פנסים קדמיים (יש לוח נתיכים מתחת לקולונת ההגה).

אשמח לרעיונות חדשים.

פורסם

לא הבנתי כל כך מה הבעיה ,לא נדלקים בהדלקת פנס ערפל אחורי ?

אם תסביר את הבעיה שוב יהיה יותר קל לעזור .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

לפי תקנות תעבורה חייב להיות מפסק נפרד לפנסי ערפל אחוריים ונפרד לקידמיים.

ברכב שלך מפסק/כפתור לפנסים קידמיים לא קיים, כי הרכב הגיע במקור ללא פנסי ערפל קידמיים

הפנסים שהתקנת לא ידלקו לך ביחד עם האחריים וכך זה אמור להיות.

אתה צריך להתקין מתג נפרד או להחליף לידית אורות/כפתור הפעלה של הדגם המאובזר, שכוללים הפעלה לפנסי ערפל קידמיים ואחוריים.

פורסם
לפי תקנות תעבורה חייב להיות מפסק נפרד לפנסי ערפל אחוריים ונפרד לקידמיים.

ברכב שלך מפסק/כפתור לפנסים קידמיים לא קיים, כי הרכב הגיע במקור ללא פנסי ערפל קידמיים

הפנסים שהתקנת לא ידלקו לך ביחד עם האחריים וכך זה אמור להיות.

אתה צריך להתקין מתג נפרד או להחליף לידית אורות/כפתור הפעלה של הדגם המאובזר, שכוללים הפעלה לפנסי ערפל קידמיים ואחוריים.

תודה על ההסבר המפורט!

בדיוק הידע הזה היה חסר לי.

מה שנשאר זה למצוא איפה יוצא החיבור של מפסק לפנסי הערפל הקדמיים.

אני מניח שחסר רק המפסק כי כל שאר החיווט נמצא.(היה פלג חשמל בקרבת הפנסים עצמם, מצאתי פיוז יעודי לפנסים קדמיים).

פורסם

סלח לי שאני נדחף לשרשור שלך אבל שאלה לי אליך - מאיפה הזמנת את פנסי הערפל? האם קיימים גם פנסים ערפל לדגמים של 07? (מחיפוש באייבי לא מצאתי)

Peugeot 206XS

פורסם
סלח לי שאני נדחף לשרשור שלך אבל שאלה לי אליך - מאיפה הזמנת את פנסי הערפל? האם קיימים גם פנסים ערפל לדגמים של 07? (מחיפוש באייבי לא מצאתי)

קודם תתחיל מזה שאתה מוצא את מספר הקטלוגי של היצרן של פנסי ערפל לדגם שלך.

אפשר לעשות את זה פה:http://www.toyodiy.com/parts/q.html

דרך הכנסת מספר VIN (מספר שילדה ארוך).

אחר כך תריץ חיפוש בגוגל+איביי.

בטוח תמצא משהו.

פורסם

מה שנשאר זה למצוא איפה יוצא החיבור של מפסק לפנסי הערפל הקדמיים.

אני מניח שחסר רק המפסק כי כל שאר החיווט נמצא.(היה פלג חשמל בקרבת הפנסים עצמם, מצאתי פיוז יעודי לפנסים קדמיים).

מאיפה מפעילים את הפנסים האחוריים באוטו שלך? אם זה מידית האיתות, ככל הנראה המפסק של הקידמיים משולב גם כן בידית האיתות, כלומר צריך להחליף את כל הידית, ואין פלג נפרד.

פורסם

ב 2007 אתה יכול לשים פנסי ערפל לדים דקים מאיביי ,מתאימים בול בורוחב שיש בפגוש בחלק התחתון שלו מתחת למספר רישוי יש 2 פסים לרוחב, בצדדים זה מתאים בול.

http://www.ebay.com/itm/SUPER-WHITE-DRL-LED-BUMPER-FOG-LIGHT-w-BUILT-IN-AMBER-LED-BLINKER-TOYOTA-NISSAN-/230734928295?hash=item35b8df99a7&item=230734928295&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
קודם תתחיל מזה שאתה מוצא את מספר הקטלוגי של היצרן של פנסי ערפל לדגם שלך.

אפשר לעשות את זה פה:http://www.toyodiy.com/parts/q.html

דרך הכנסת מספר VIN (מספר שילדה ארוך).

אחר כך תריץ חיפוש בגוגל+איביי.

בטוח תמצא משהו.

מאיפה אני מוצא את מס' השלדה שלי?

ב 2007 אתה יכול לשים פנסי ערפל לדים דקים מאיביי ,מתאימים בול בורוחב שיש בפגוש בחלק התחתון שלו מתחת למספר רישוי יש 2 פסים לרוחב, בצדדים זה מתאים בול.

http://www.ebay.com/itm/SUPER-WHITE-DRL-LED-BUMPER-FOG-LIGHT-w-BUILT-IN-AMBER-LED-BLINKER-TOYOTA-NISSAN-/230734928295?hash=item35b8df99a7&item=230734928295&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

יש לי נורות דרך בצבע כחול (פילפס דימונד) במידה ואני אשים פס לדים (איך אני מחבר אותו בכלל?) זה לא יתאים אחד לשני.

Peugeot 206XS

פורסם
מאיפה מפעילים את הפנסים האחוריים באוטו שלך? אם זה מידית האיתות, ככל הנראה המפסק של הקידמיים משולב גם כן בידית האיתות, כלומר צריך להחליף את כל הידית, ואין פלג נפרד.

כן, זה בידית האיתות. בטח יש מחבר שמחבר את קולונת ההגה לאיזה לוח חיבורים בלוח השעונים שאליו אפשר להתחבר עם מפסק חיצוני, שיורכב בנפרד. נניח ליד בקר השליטה של המראות .

אם יש מישהו שהתעסק עם זה קצת אני אשמח להדרכה.

אם לא אז אחפור לבד ואז אשתף.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המתג הפעלה של פנסי הערפל אבל פה בארץ לא מעלי אקספרס אין לי כח לחכות לזה אני צריך את זה דחוף!!

• תוכן חדש...