Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב מחברת ליסינג (עד 140K)

jitz
שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף את הרכב שלו מחברת הליסינג, עד היום הוא נהג על פיג'ו 308.

חשובה לו מאד העובדה שהרכב יהיה כמה שיותר נוח לנסיעה, כי הוא מבלה המון שעות על הכביש (עד 7000 ק"מ בחודש... המון...).

בחברת הליסינג הציעו לו את הרכבים הבאים (מודבק מהמייל שהסוכן שלח):

רכבים משפחתיים (תואם "קבוצה 2") עד 120,000 ₪

פורד פוקוס

מאזדה 3

טויוטה קורולה

יונדאי I30

יונדאי I35

מיצובישי לנסר

סובארו B3

פיג'ו 308

רנו פלואנס

שברולט קרוז

פולקסוואגן ג'טה (רק ב 2012)

סקודה אוקטביה

משפחתיים משודרגים (תואם "קבוצה 3") עד 140,000 ₪

הונדה סיוויק (1800)

פורד פוקוס (2000)

רנו פלואנס (2000 )

סקודה אוקטביה (1400 טורבו)

סקודה ייטי (1200 טורבו)

שברולט קרוז (1800)

טויוטה קורולה GLI

מאזדה 3 (2000)

אבל הסוכן גם ציין שניתן לבדוק זמינות לגבי כל רכב במחיר של עד 140K...

כרגע - במסגרת הרשימה הזו, יש נטיה לכיוון ההונדה סיוויק והרנו פלואנס, אבל ייתכן וישנם רכבים כדאיים עד 140K ש"ח שאיני יודע עליהם - ולכן אשמח אם תעזרו לי להתכוונן על אופציות נוספות - או שמא להישאר עם הצעות אלה.

המון תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיבדוק עלות של מונדיאו בליסינג. התשלום החודשי הרבה יותר נמוך מהפלואנס 2 ליטר (שהיא הבחירה שלי מבחינת נוחות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

7000 ק"מ בחודש במושב של אוקטביה?

לי אישית רק המחשבה הזאת גורמת לכאב גב (אבל זה רק אני והגב שלי).

יש לי קרוב משפחה שנוסע עוד יותר מזה - כבר יותר משנה הוא מתנייד בפלואנס רגילה ומרוצה מאוד.

אם לאביך חשובה יכולת דינמית, ופלואנס 1.6 מרגישה לו חלשה מדי, שייקח פלואנס 2000 סמ"ק וגיר רציף.

בכל מיקרה, נסיעת מבחן חשובה ביותר בשבילו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מברר לגבי הפלואנס דיזל המאובזרת.

היא תציע זמינות כוח ותאוצות ביניים עדיפות גם על דגם ה-2 ליטר והיא נוחה ומרווחת.

הסיויק מבוגרת מדי והדגם החדש כבר הוצג בארצות הברית.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מודה לכולכם על התגובות!

חבר הציע לי לבדוק את דגם ה550 של MG - שאמנם מיוצר בסין אבל אמור להיות סבבה לגמרי, ועם כל פינוק אפשרי באיזור המחיר המבוקש...

אני עוד לא יודע אם חברת הליסינג עובדת איתו, מחר אברר, הרעיון שווה בדיקה או לפסול על הסף בגלל ארץ הייצור/סיבות אחרות?

לגבי המונדאו שNight Driver הציע - ראיתי שהמחיר ההתחלתי - מתחיל מאיזור ה157K, אבל בהחלט אברר.

אני מודע לחשיבות של נסיעת מבחן, ואני מניח שאני לא הייתי מוותר על אחת, אבל הרכב מיועד לאבא שלי, והוא לא ימצא את הזמן לעשות אחת... ופשוט סומך עלי שאני אמצא את הרכב שהכי יתאים לו.

אז כדי שהתהליך לא יקח המון זמן, אאלץ לעשות את הבחירה על פי נתונים יבשים על הנייר וחוות דעת של בעלי נסיון כמוכם.

לכן יש מבחינתי חשיבות גדולה למה שכתוב פה.

חבר המליץ לי על האוקטביה, שראיתי שגם הומלצה פה - אבל בעקבות תגובתו של vladclar - היא ישר יורדת מהפרק. המון תודה על המידע!

בעקבות מה ש Se7eN11 ציין, ובעקבות חבר שגם המליץ - השברולט קרוז 1800, גם כעת אופציה.

כרגע על הפרק - פלואנס 2000 סמ"ק/1800 דיזל מאובזרת (שMike808 הציע), שברולט קרוז 1800, ומחר אברר לגבי הMG והמונדאו...

ירדתי מאופציית ההונדה סיוויק, בעקבות מה שMike808 רשם, וגם בעקבות השוואה של הרכב בגרסה שהוצעה מול האופציות האחרות - מבחינת אבזור (אין מערכת עם שליטה מההגה, אין קרוז קונטרול, וכו') - היא נראית פחות נוחה מהאפשרויות האחרות...

אשמח לעוד הכוונות/עצות - הן בהחלט משפיעות על הבחירה!

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה MG רכב מגניב ביותר- שאתה עומד במקום. יש בו המון צעצועים טכנולוגיים, וגם המושבים שלו -נראים- יפה.

אבל מה?

יש לו את המתלים הכי מחורבנים בעולם, נקודה. אני מעדיף לשכב על הכביש ולהתחיל להתגלגל לכיוון היעד שלי מלשבת בדבר הזה, בפעם היחידה והבודדת שנסעתי עליו, תוך פחות מ 3 דקות על כביש שלא סלול באופן מושלם והגב שלי פשוט נשבר. כן, זה עד כדי כך גרוע. תנוחת הישיבה דווקא לא רעה, אבל המושב עצמו בינוני, ומושב בינוני+אפס ספיגת זעזועים= זבל של חווית נסיעה, כאב גב תוך דקה.

קרוז- עזוב את הרכב הזה, שיעמום טוטאלי של דבר, וגם לא מהכי נוחות בקטגוריה.

פלואנס 2000 גיר רציף או 1.5 דיזל אלו אופציות מעולות מבחינת נוחות, אם לא יושבים ברכב יותר מ 4 אנשים ואפשרי גם גיר ידני, אפשר לבדוק את האופל אסטרה החדשה או פיאט בראבו. שתיהן מציעות איזון טוב בין נוחות ליכולת דינמית, ויותר נוחות מהאוקטביה או הקרוז לדוגמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה נפלתם ככה על האוקטביה ? דווקא המושב שלי נוח לי מאוד ואני עושה לפעמים גם 300 ק"מ ביום בלי שום בעיה, מה שאני לא מסוגל לעשות בלי עצירות התרעננות ברוב הרכבים האחרים (חוץ מברלינגו, שהוא פשוט כורסתי).

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע על איזה עוד רכבים נהגת, אבל האוקטביה רק בינונית מבחינת נוחות. הבעיה היא פחות במושב, ויותר בעובדה שהיא לא ממש סופגת מהמורות כמו שצריך ומעבירה את הזעזועים לגב הנהג. שלא תבין לא נכון, זה רחוק מלהיות קטסטרופה כמו ה MG או סתם גרוע כמו יפניות מדורות קודמים, אבל היא פחות נוחה מהמון רכבים מוצלחים אחרים שמוצעים היום בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החסרונות הבולטים יותר ברנו פלואנס 1.6 הם באבזור (תא הנהג משעמם פחד) וכוח..

גרסת הדיזל 1.8 פותרת את שתיהן - ולכן, זו בחירה טובה.

באשר לקרוז, רכב יפיפה לטעמי, ומפנק.

בגירסא החדשה שדרגו את הגיר ועם נפח מנוע 1.8, מדובר בסוכריה אמיתית, הלוואי עלי.

אחלה אופציות, אני אישית נוטה לקרוז :-D

ענת מאוויס

מבחן דרכים שעשיתי על רנו פלואנס 1.6

בעקבות מה ש Se7eN11 ציין, ובעקבות חבר שגם המליץ - השברולט קרוז 1800, גם כעת אופציה.

כרגע על הפרק - פלואנס 2000 סמ"ק/1800 דיזל מאובזרת (שMike808 הציע), שברולט קרוז 1800, ומחר אברר לגבי הMG והמונדאו...

אשמח לעוד הכוונות/עצות - הן בהחלט משפיעות על הבחירה!

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לבדוק גם את הפוקוס 2 ליטר טיטניום, עולה 136K, אבזור מפנק ואיכות מעולה של תא נוסעים.

170 כ"ס ותיבת DSG.

אמורה להיות מאד נוחה לנהיגה אבל אין לי ניסיון עדיין (אני אקבל את שלי עוד חודשיים).

אם יש צורך בתא מטען גדול - ללכת על גירסת הסטיישן (טורר), באותו מחיר בערך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון אישי שהיה לי עד לאחרונה אני יכול להגיד בלב שלם מה לא לקנות,קרוז.וMG הם מכוניות ממש גרעות בכול המובנים! הקרוז נורא חלשה למרות שעל הנייר היא סבבה והMG עם המון תקלות אני מסכים עם התגובה האחרונה לגבי הפורד פוקוס שיהא צריכה להיות ממש מפנקת והיא מגיעה עם המון תוספות כגון דיבורית מובנת ו4 חלונות חשמל וכו.. שמעתי עליה מחבר שהוא קצין רכב שהיא אחת המכוניות הטובות שיש לו.

הרנו לא מעיבות כל כך ולנהג שנוסע המון זה יכול ממש להרגיז,הטויוטה קורולה אחלה רכב אני אישית ממש נהנתי לנהוג בה והיתרון הענק שלה היא שהיא מאוד חסכונית בדלק וכמובן אמינות שזה חשוב לנהג שזקוק לרכב על בסיס יומיומי! מקווה שעזרתי ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור! ZCTB

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון אישי שהיה לי עד לאחרונה אני יכול להגיד בלב שלם מה לא לקנות,קרוז.וMG הם מכוניות ממש גרעות בכול המובנים! הקרוז נורא חלשה למרות שעל הנייר היא סבבה והMG עם המון תקלות TB

איזה נסיון יש לך עם MG??

אני יכול לומר לך שאצלנו דווקא ה MG מגלה אמינות מפתיעה.

בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי אין יותר MG550 למכירה או לליסינג.

פוקוס 2L טיטניום נראה לי התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מביקור במוסך של לובינסקי.דיברתי שם עם לקוח שלהם שקנה את הMG והוא סיפר לי חוויות שליליות עם הרכב ושהוא בתביעות איתם ביגלל הרכב שהלך לו הגיר שחות מ20,000 קמ ושהוא נוסע זוועה ושלא להיתקרב לרכב הזה... ולצערי הרב גיליתי שם יותר מידי מכוניות חדשות עומדות שם זמן רב מפורקות.. כאומור הייתי מבקר במוסך שלהם על בסיס יומי כנהג בליסינג ,אין לי ניסיון אישי עם הרכב ,רק משיחה עם אנשים וביקור במוסך המרכזי שלהם.

ולדעתי אתה צודק לגבי ההמלצה שלך ,שפוקוס החדשה היא הבחירה האידיאלית במיגרת התקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...