Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום סוף סוף קיבלתי את הרכב החדש שלי, שברולט ספארק LS 1.2.

אחרי נסיעה ראשונה אחרי שעזבתי את הסוכנות והגעתי הביתה (נסיעה של כ 30 ק"מ) חניתי את הרכב וכאשר יצאתי מהרכב הרחתי ריח של שרוף, פלסטיק שרוף או משהו דומה, אני מדגיש שבתוך הרכב לא היה שום ריח כזה. כשפתחתי את מכסה המנוע הריח הגיע משם, השאלה שלי האם זה תקין מפני שזה רכב חדש וזה נסיעה ראשונה שלו?

מהירות הנסיעה היתה רגילה (90 קמ"ש) הרכב לא התאמץ בכלל ונסיעה רגועה.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

נשמע תקין אך עקוב אחרי זה. הריח אמור להיעלם אחרי כמה מאות קילומטרים.

תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש

לרוב היצרן מורח את הרכבים החדשים בכול מיני חומרי הגנה למיניהם ,

בכמה הימים הראשונים של הרכב בנסיעה

החומרים הנ"ל מתנדפים ומיצרים ריח כמו של שמן שרוף .

כמה ימים וזה עובר .

פורסם

זהו בדיוק זה ריח של שמן שרוף מתובל בניחוח פלסטיק שרוף :lol:

אני אעקוב אחרי זה תודה לכם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בציעירותי כשעבדתי במחלקת מסירות רכב חדש כל רכב שלא עלה על מובילית מהנמל נסע עם שלטים במבחן עד הסניף אני

חושב שגם היום עשרים שנה אחרי התנדפות הריח אני יכול לקבל בחילה מהמחשבה עליו בכל אופן זה אופייני ותקין לתקופה

קצרה לאחר הקניה.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...