Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר בדיקות אני מעוניין לקנות רכב עד 40K - 45K .

הרכבים שבדקתי שנמצאים בתקציב הם:

פורד פוקוס 2005-2006 (הבעיה שאני לא מוצא מיד פרטית או ליסינג -ואם אני מוצא זה קילומטרז גבוהה מאוד)

הונדה סיוויק 2004-2005

טויוטה קורולה 2005

ניסן אלמרה 2004-2006

סובארו אימרזה 2004-2007

יש עוד רכב אחד שחשבתי עליו זה קיה ריו

מה לדעתכם הרכב הטוב מבין כולם לאחר שאנו לוקחים בחשבון את צריכת הדלק, אמינות ובטיחות.

למישהו יש פורד פוקוס למכירה???

אנא צמצמו לי את הרשימה שיהיה לי קל יותר לחפש...

תודה רבה

פורסם

אני הייתי משאיר ברשימה את הפוקוס 2006/7 (צורה חדשה).קשה למצוא פוקוס פרטית אבל אסור להתייאש!

האימפרזה יורדת ראשונה כי היא מיושנת,צפופה ולא חסכונית בדלק.

האלמרה היא בחירה טובה היות ומחיר השוק שלה נמוך והרכב אמין מאוד.

קורולה יקרה וטובה אבל יש להתעקש על גירסת ה-gli.

את הסיויק אני לא מכיר.

אני הייתי מוסיף גם לאנסר, ניתן להשיג היום אחת צעירה יחסית (2007) במעט כסף. הרכב אמין ומאובזר (6 כריות אויר) ויש מבחר ענק של רכבים,גם פרטיים, למכירה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היי דרור,

חברות ליסינג סוחרות רק בכלי רכב משנתון 2008, לכן האופציה היחידה שלך היא לחפש רכב מ-פרטי (או מסוחרי רכב..)

התמקדתי ב3 אופציות מתוך הרשימה שלך:

פוקוס 2006 אוטו', מנוע 1.6 - רכב משפחתי מרווח, בעל צריכת דלק סבירה, אך המחיר גבוה מעט התקציב (סביבות 48K), יש "רק" 100 כ"ס, ועד שנתון 2006 כולל, יש רק 2 כריות אוויר ברכב.

ניסאן אלמרה 2006 אוטו' מנוע 1.8 - באלמרה חמש דלתות יש 4 כריות אוויר, 116 כוחות סוס (מניח את הדעת לעומת הפוקוס), צריכת דלק מעט גבוהה יותר והמחיר בסביבות 43K.

ובאשר לקיה ריו 2006, המחיר זהה למנוע 1.4 אוטו' או 1.6 אוטו' - סביבות 34K (נמוך משמעותית מהתקציב).

110 כ"ס, צריכת הדלק טובה יותר מהפוקוס והאלמרה. אך עם 2 כריות אוויר בלבד, וללא מערכת בקרת יציבות.

הדגשתי את היתרונות, אתה רק צריך להחליט מה סדר העדיפויות שלך (מחיר, זריזות, נוחות ועוד).

ענת מאוויס

פורסם

חייב לציין שהאלמרה היא יפנית איכותית ואמינה במחיר של אירופאית (בגלל הירידת ערך, בכללי אני בעד אירופאיות).

פוקוס אני לא אהבתי, רכב מוצק מידי, לא כל כך נוח ביחס לאירופאית.

אימפרזה, ריו, טובות (האימפרזה במיוחד), אמינות, אך צפופות ולא נוחות. (תמצא אמפרזה במחיר טוב, הרווחת.)

יש לי חבר שמוכר עכשיו אימפרזה 2007 מצב מעולה (התקציב שלך לא מספיק.)

סיויק וקורולה, תמיד היו טובות ואמינות מאוד, בעלות שם מבוסס עם הרבה מוניטין, הבעיה שאתה משלם הרבה על מודל ישן (ביחס לניסאן נגיד), אם אתה מוצא אחת שמורה עם ק"מ לא גבוהה והיא מוצאת חן בעיניך, תחטוף.

פורסם

אני ממליץ על האלמרה.

יש לנו אלמרה והיא פשוט לא רואה מוסך (טפו.....טפו.....טפו).

כמו שאומרים, "להכניס דלק לנסוע".......

רכב פשוט מדהים באמינות שלו (אם מטפלים בו כמו שצריך).

כמו כל רכב שהולכים לקנות צריך לבדוק היטב היטב את ההיסטוריה שלו.

• תוכן חדש...