Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרונט לא טוב ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשנה שעברתי הגעתי לביצוע טסט אחרי החלפת 4 צמיגים חדשים, ונרשם לי שהפרונט לא מכוון.

הלכתי אל המוסכניק שלי (לא מכון פרונט) והוא כיוון איזה בורג ליד הגלגל אבל עדין הכיוון פרונט לא היה משהו אבל הרכב בסופו של דבר עבר.

כעת הגיע הזמן לטסט שוב אז אני רוצה לדעת מה לעשות מראש, אם מופיעה התקלה, כדאי ללכת למכון פרונטים? יש להם כלים שאין למוסכניק רגיל? האם הבעיה יכולה להיות בצמיגים? או משהו אחר?

תודה.

פורסם

כיוון פרונט מומלץ לעשות במקום המיתמחה בכך. בעייה בפרונט יכולה לנבוע לא רק מכיוון לא מדוייק אלא גם ממערכת מיתלים לא תקינים, משולשים לא תקינים, תפוחי הגה גמורים, זוויות שפיעה והיתכנסות יתר בגלגלים. כל אלה פוגעים בכיווני הפרונט וכמובן בצמיגים.

• ספונסר פורום
פורסם

ברוב מכוני הפרונט יודעים גם לעשות תיקונים קלים שדרושים לצורך הכיוון. במידה ולא יוכלו לתקן את הדרוש, יוכלו לכוון את המכונאי הקבוע שלך לחלק המדויק שדורש תיקון.

אם את מאזור המרכז צרי קשר עם המעבדה לרכב שבחולון. מדובר במכון פרונט מקצועי ביותר, שיוכל לפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר מקומות טובים בכפר-סבא או באזור לכיווני פרונט. לדעתי כדאי לך לנסוע עוד 10 דקות דרומה למעבדה שבחולון כדי לקבל שירות מקצועי ועבודה יסודית.

• תוכן חדש...