Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו לי בפיאסטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב,

אני שמח לשמוע שהכל בסדר איתך,

לגבי הרכב, עם כל הצער אינו שווה תיקון ומאמץ, כל הבודי התעוות.

מצא אחת אחרת והעבר הכל אליה, יש אחת שפורסמה בענתיקות מהשנתון הישן יותר עם פגושי ניקל, ממליץ בחום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אחד שעשה תאונה עם רכב מושקע בלא מעט כסף צריך לדעת מתי להרפות.

המשקוף של הדלת מראה שהרכב איבד את צורתו! זה לא רק החלק האחורי זה כבר הרבה מעבר ובמחיר של מתיחת כל הרכב תוכל לקנות 2 פיאסטות ולהשאיר את זאתי לחלקים.

בזמנו עשיתי תאונה שלא באשמתי עם 106 XSI וכל הפינה הקדמית שמאלית הגיע למצב שלא הייתה פינה! במבט מעמיק יותר גם ראיתי עיוות בגג הרכב שנגרם כתוצאה מהמכה מקדימה ואז הבנתי שהרכב איבד את כל הצורה.

אז ימתחו מפה ומשם אבל לקוים מקוריים זה כבר לא יגיע!

ברוך ה' אתה בסדר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אכן כמה שימתחו את האוטו הוא לא יחזור לאורך האמיתי שלו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קרי, כולי תקווה שתתקן את האוטו.

א-ב-ל

תאונות כאלו (ברכבי 3 דל' ובפיאסטות בפרט) הן דין כלייה לרכב.

הכנף האחורית היא כבר "שלדה", וליישר אותי יהיה סיפור יקר ולא קל. הגג שעלה למעלה והקורות שהתעקמו. שלא לדבר על הפח האחורי (שנוטה להרקב) שהתעקם כולו.

אני יודע עד כמה אתה קשור לרכב ודבר כזה אי אפשר לאמוד בכסף, אבל כדאי לחפש רכב אחר ולהעתיק אליו מכלולים.

זה הסיוט הכי גדול של מי שמשתמש בתחביב שלו בתור כלי רכב עיקרי. המחשבה על זה לעיתים מכניסה אותי לחדרות ברמזורים או בחציית צמתים. שנייה אחת של חוסר ריכוז והשקעה של שנים או אלפי שקלים יורדת לטימיון.

לגבי משיכה ימינה או רעידות - הסרן האחורי של הפיאסטה הוא קשיח מאוד (מניסיון!) ואת רוב המכה ספג הפח האחורי והבגאז', אז באמת אין שום משיכה אבל כל מה שמסביב התעוות. מניסיון של לפני שבועים (החלקתי בגלל ילד שקפץ לכביש ונכנסתי במדרכה) - במידה ואתה נשאר עם הרכב, תבדוק שאין שום חופש בבושינגים מגומי של המתלה האחורי.

אגב, אילן מהמחסן ניסה לתפוס אותך רגע לפני שיצאת משער הכניסה, הוא פספס אותך ונסע עם אבי במקום... לך תדע איך דברים היו מתגלגלים...

שיהיה בהצלחה לא משנה במה תבחר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

נדב היקר.

כנראה שזה מדבק, גם בי נכנסו לפני שלושה שבועות בחלק האחורי של הפיאסטה. אני מקווה שאתה בריא ושלם. אני יודע כמה זה כואב ,תרתי משמע, כשפוגעים לך ברכב, אני לא יודע באשר לתיקון של רכבך אבל כדי לך לבדוק טוב טוב לפני שאתה מתחיל בתיקון, וזכור שהבריאות והבטיחות שלך לפני הכל.

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

אל תתקן,עדיף לך לפרק הכול מהרכב כולל מנוע ולשים בפיאסטה אחרת.

הבודי כולו עקום,כמה שתנסה,ישרה היא לא תיהיה,האוטו גמור.

דבר כזה אי אפשר לתקן,וחס וחלילה אם כן תתקן ומישהו יכנס בך שוב,זה לא יגמר בטוב כמו שזה נגמר עכשיו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שכתבו לפני, העיקר שאתה בסדר, זה הכי חשוב.

ולגבי הפיאסטה... הי"ד. אין הרבה מה לעשות (וגם זה כמו שכתבו לפני...).

פורסם

לפני מס' חודשים נכנסו בי מאחור ברכב ישן שעשה מעט מאוד ק"מ , הפגיעה היתה מאוד דומה אך ללא נזק לשילדה.

המחשבה להשבית רכב נדיר שכזה לא הניחה לי ותיקנתי את הרכב והוא חזר לכביש.

אחרי חודשיים התחילו להתפתח חלודות בפח התחתון מתחת לבגאז והחלטתי שאין ברירה ומכרתי את הרכב.

במקרה שלך,מתוך ניסיון ,במידה ותתקן את הרכב הוא כבר לא יחזור להיות מה שהיה וחלודות יתפתחו במהרה.

לגבי פיצוי בתאונה מהסוג הזה,

תקבל מחיר מחירון (לא קיים כבר) תצטרך לקבל הערכת מחיר משמאי. ואז תוכל לקנות את הרכב ב 10% ממחיר הפיצוי.

או שאם תחליט לתקן תקבל עד 59% ממחיר הפיצוי שזה בעצם כמה גרושים (1600 ש"ח במקרה שהרכב יתומחר ב 3000 ש"ח).

לדעתי, לא לתקן.

פורסם

אאוץ׳!!!

הכי חשוב שאתה בסדר!!!

לפי דעתי אפשר לשקם בכיף, נכון הרבה עבודה אין ספק

אבל ראיתי כבר יותר גרועים שחזרו לעצמם.

בקיצור אל תתיאש ואני כאן לכל עזרה שתירצה.

ולסיכום, פיאסטות לא מתות אף פעם, הן רק הולכות ונעשות יותר נמוכות!!

בברכת שיפוץ נעים,

שי

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אני שמח שיצאת בריא ושלם מהמכה הזאת !

אבל קח בחשבון שלתקן את סוג המכה הזאת היא אך ורק ע"י חיתוך התחת של הרכב וריתוך תחת אחר במקומו, אין אפשרות ליישר בצורה סבירה אפילו את ריצפת הבגאז' , כל נסיון מתיחה הוא יקרע אפילו אם תחמם את הפח לפני יש נקודה שתתקרר ושם הוא יקרע..

עלות של תיקון מכה כזאת הוא מינימום 6.000 ש"ח ואני עדין איתך ... ואף פעם לא יהיה בטיחותי לנסוע ברכב הזה והוא לא יכול לעולם לחזור למצב שהיה לפני, וכל שכן אם חס וחלילה.. הוא לא יספוג שוב את המכה כמו הפעם.

עדיף שתרד מהעץ שאתה מנסה לתפס עליו הוא שביר ...

פורסם

איזה בעסה!!!

העיקר שאתה שלם.

השילדה שהשארת אצלי אמורה עדיין להיות שם, אם אתה צריך חלקי פח תתאם ותבוא לקחת או לחתוך (אולי גרר ישר לפחח).

אני מסכים אם אלו שאמרו שזה לא שווה שיפוץ, אבל אם תרצה השילדה ההיא שלך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמה נקרע לי הלב לראות תמונות כאלה צצות מדי פעם,כמה מטומטם יכול להיות הנהג הישראלי(בלי להכליל)-אתה רואה רכב /ואופנוע

ייחודי,עשה רגע חושבים ונסה להיות זהיר מאה פעמים יותר,לפני מספר שנים חויתי בדיוק את אותה סיטואציה נוראית עם הסובארו ,כשהצבע רק שבוע על האוטו אחרי שקרעתי ת'**ת למעלה משנה עליו והאוטו לא מורכב סופית אפילו,בעמידה ברמזור אדום ,מזלי שהטמבל נכנס לי בפינה ושלחתי לו ת'פיאט אונו לעולם שכולו טוב...

שמח לשמוע שאתה בסדר,וממליץ לך ,עם כל כאב הלב לוותר על האוטו,זה טוטאלוס חד משמעית,ומה שתעשה לא יעזור,הרכב לעולם לא יהיה מאוזן יותר,רקבונות יעלו ויחזרו,כולל פיצוצי צבע.

• תוכן חדש...