Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה מושך ימינה בפולקסווגן פולו GTI חדשה

kingikra
שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

האוטו עם 1800 ק"מ וההגה מושך ימינה מהיום הראשון.

הרכב הוא רכב ליסינג ופה מתחילה הבעיה. שבוע שעבר בדק אותו איש מקצוע של חברת הליסינג. בהתחלה הוא אמר שזה אויר שחסר בגלגלים בצד הימני (כמובן שמלאתי את האויר בגלגל הימני הקדמי לפני שפניתי אליהם). נסענו לתחנת דלק, הוא מילא אויר בכל ארבעת הצמיגים ואז יצאנו לנסיעה. הוכחתי לו שכשאני עוזב את ההגה במהירות של 90 קמ"ש בכביש החוף (בקטע שהכביש לא נוטה לשום צד) ההגה סוטה ימינה. היום לקחו את האוטו. לפי הדו"ח האוטו נלקח לפנצ'ריה ונמצא תקין ואז נלקח למוסך מורשה ונבדק ע"י מנהל המוסך באופו אישי ונמצא תקין.

איך שראיתי את הדו"ח, צילצלתי לחברת הליסינג כדי להתלונן. הפקידה שענתה לי שאלה אותי עם עשיתי סיבוב ובדקתי. אמרתי לה שלא אבל אין סיכוי שהאוטו תקין. היא ביקשה שאני אעשה סיבוב ואצור איתם קשר. כשיצאתי מהעבודה בערב עשיתי סיבוב והאוטו בדיוק באותו המצב.

ד"א, במהירויות איטיות קשה לשים לב לסטיה. זה מאוד בולט בנסיעה מהירה.

יש לכם רעיון איך תוקפים את האירוע?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ממש רציני לבדוק רכב חדש בפנצ'ריה,ראשית אל תוותר לחברת הליסינג,זו הבעיה שלהם ושהם יפתרו אותה,הם בדרך כלל נחמדים אבל לא תמיד רוצים להשקיע,למרות שהרכבים הם באחריות היצרן.

אני חושב שהם צריכים לבדוק ביסודיות את מערכת ההגה,כולל כיוון מחדש של הפרונט, וגם את הצמיגים,זה יכול להיות שיש פגם ביצור,או שהרכב חטף מכה בתחתית והפרונט או הצמיגים נדפקו.

רק שים לב,בחברות ליסינג הצמיגים המוחלפים הם סיניים,דבר שיכול רק להחמיר את הבעיה.

אגב,באיזה רכב מדובר?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקה שככל הניראה עשו היא כיוון הפרונט אך אם זה לא עזר ככל הניראה הבעיה יכולה לנבוע ממיתלה לא תקין באותו צד שאליו מושך ההגה, תפוח פרונט/משולש או תפוח הגה גמור. בקש מהחברה שיעברו בקפידה על החלקים הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה לכולם. מדובר בפולקסוואגן פולו GTI. קיבלתי אותה לפני חודש. את המשיכה הרגשתי מהיום הראשון אבל הייתי בטוח שמדובר בחוסר אויר. לא האמנתי שיש בעיה. אחרי שמילאתי אויר, הבנתי שהבעיה לא שם.

כמובן שאני אצלצל מחר שוב ואבקש אפילו לנסוע למוסך כדי להראות להם את הבעיה בעצמי.

יש לי פשוט ניסיון רע עם הרכב הקודם שלי. היה לו רשרוש בחלק הקדמי בכל פעם שסיבבתי את ההגה לאחד הצדדים.

פעמיים לקחו את האוטו לטיפול כאשר בפעם השניה זה היה למוסך הונדה (הרכב היה הונדה סיוויק) ולא תיקנו את הבעיה.

בפעם השניה, כששאתי מה היתה הבעיה, אמרו לי שהיו אבנים בגלגל הקדמי :-)

אפילו לשקר הם לא יודעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה יכולה לנבוע גם מצמיגים תחליף בין הצמיגים קדימה ימין ושמאל ותנהג בכביש ישר אם הרכב מושך לאוטו צד אז גש לכיוון פרונט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשך הסאגה.

היום בבוקר השארתי לבאדג'ט הודעה באתר שלהם ולאחר כשעה חזרו אלי. לקחו את האוטו בבוקר וסיפקו מאזדה 3 במקום כרכב חלופי. איך ירדתי מדרגה 4 ל 2? :-(

לא נאמר לי כלום במהלך היום ובחמש אחה"צ כבר הבנתי שהאוטו לא יחזור היום.

שתי סיבות יכולות להיות לאי חזרת האוטו היום:

1) נתגלתה התקלה ורק מחר יתקנו (נראה לי פחות סביר אבל הגיוני)

2) בניסיון לשבור את רוחו של הלקוח (שזה אני), יאמרו לי מחר שהרכב לא הספיק להבדק אתמול והיום כשבדקו אותו

שוב גילו שהוא תקין.

אעדכן מחר בבוקר (היום) מה עלה בגורל הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף בין הצמיגים זה 200 ש"ח ועל חשבוני!!! זה לא כזה פשוט כמו שאתה אומר.

תודה

לדעתי שרון התכוון שתחליף בין הגלגלים הקדמיים כדי לבדוק אם הבעיה היא בצמיגים, ולא שתחליף בין הצמיגים עצמם

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא בטח התכוון שלא בא לו להחליף בעצמו והוא ייקח את זה לפנצ'ריה, אבל גם אז לא מדובר ב-200 ש"ח, אולי ב-50 שקל. מה שבטוח הוא שצמיג כזה לא יכול לעלות 200 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי הם פשוט נהנים לעשות "נסיעת מבחן לבדוק" עם האוטו שלך וחורשים לך על הרכב :)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

zax,

הוא כתב צמיגים ולא גלגלים. יכול להיות שאתה צודק אבל זה לא משתמע ממה שהוא כתב.

o.v

50 ש"ח? איזה בעל מקצוע היום לוקח פחות מ 100 ש"ח על האפצ'י שעשית כשרק נכנסת אליו?

רועי.א

אין לך מושג כמה שאתה צודק. הנהג שהביא לי את הרכב לפני חודש, אמר:

"היה לי העונג להביא לך את האוטו" :-)

היום בצהרים צילצלתי אליהם כדי לשאול מה עם האוטו. כמו כן גם שאלתי למה קיבלתי רכב קבוצה 2 על רכב קבוצה 4 שמסרתי לתיקון. לגבי הסטטוס של הרכב היא אמרה:

שהרכב מתוקן אבל קצין הבטיחות צריך לעשות עליו נסיעת מבחן (מחזק את מה שאמרת, רועי).

לגבי הרכב החלופי היא אמרה את הדבר הבא שבטח ישעשע אותכם:

"מסרת לתיקון רכב בעל מנוע 1400 וקיבלת רכב בעל מנוע 1600. זה שידרוג" :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שאמרת לה שהיא מטומטמת. ולא בהכרח במילים יותר עדינות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו לפחות אם יקרה מצב כזה שמישהו יקבל רכב מקבוצה נמוכה ממה שהוא משלם עליה אז ישברו כבר ראשים בחברת הליסינג וכבר היו מקרים. עד כמה שאני יודע אסור להם לתת רכב מקבוצה נמוכה, תבדוק את זה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שביצעתי ברכבי כיוון פרונט ויצאנו לסיבוב כדי להתרשם מהתוצאה, אמר לי איש הפרונט שהרבה כבישים בארץ בנויים עם שיפוע קל כך שמרכז הכביש גבוה יותר ולכן משיכה כלשהי ימינה היא נורמלית.

בקיצור, גם הרכב שלי מושך טיפה ימינה כשעוזבים ידיים מההגה והחלטתי לא להיות פדנט ולחיות עם זה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה לוקשים מוכרים לאנשים זה לא יאמן. שיפועים, כבישים עקומים. מה זה השטויות האלה. כאשר הגה מושך ימינה בהחלט ניתן לחיות עם זה אבל הבעיה עדיין נחשבת לבעייה והיא ברכב בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...