Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שאמרת לה שהיא מטומטמת. ולא בהכרח במילים יותר עדינות.

אם הם רוצים, הם יכולים להתעלל בי כאוות נפשם. אני ממש לא מתכוון לומר דברים כאלה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלנו לפחות אם יקרה מצב כזה שמישהו יקבל רכב מקבוצה נמוכה ממה שהוא משלם עליה אז ישברו כבר ראשים בחברת הליסינג וכבר היו מקרים. עד כמה שאני יודע אסור להם לתת רכב מקבוצה נמוכה, תבדוק את זה.

קיבלתי את הרכב לפני שעה (אני ארחיב על העיניין בתגובה נפרדת). שאלתי את הבחור שהחזיר לי את הרכב איך זה יכול להיות. הוא טען שהם נותנים מה שיש להם באותו הרגע עם דגש על כך שזה לא יהיה רכב חדש.

מניסיון שלהם, הם טוענים שאנשים פירקו להם רכבים חלופיים מכנית וחיצונית וזה יצר להם הרבה רעש. אני עוד אברר את העיניין הזה ובפעם הבאה אדרוש אוטו הולם.

פורסם

סיום הסאגה (לפחות נכון לעכשיו). היום עד הצהריים לא יצרו איתי קשר והוריד כבר התחיל להתנפח. צילצלתי אליהם והבטיחו שיחזרו. לפני שחזרו אלי בטלפון, קיבלתי את הדו"ח הנ"ל:

"הרכב נבדק במוסך מורשה תושיה נמצא תקין לאחר נסיעת מבחן שלי ברכב יש ושל מכון לפרונט

נמצא כ יש הפרש זוויות פנייה

בוצע כוון סרן ונסיעת מבחן שלי ושל אבי בן בסט .

מצורץ טופס מה בוצע ברכב ."

הכותב הוא קצין הרכב של חברת הליסינג.

קשר בטלפון יצרו איתי רק ב 15:30 והיה ברור לי שאם לא יצרו איתי קשר יותר מוקדם, אני לא אקבל את הרכב גם היום. בד"כ אני עובד בהרצליה פיתוח (משם לקחו ממני את האוטו) אבל היום הייתי בקרית עתידים ונאמר לי בטלפון שהם לא נוסעים בשעות כאלה כי יש פקקים (מישהו אמר שירות?). כמובן שלא הייתי מוכן להשאר עוד יום עם הצחנה (אני לא קורא לזה אפילו אוטו) והקרבתי שליש יום עבודה כדי לקחת את הבובה שלי.

רוב הדרך הביתה היו פקקים אבל עושה רושם שהבעיה סודרה.

hagaii,

תבדוק שוב

פורסם

טוב, אתמול בערב קפצתי לחבר והיתה לי אפשרות לבדוק את האוטו כמו שצריך. אני פשוט לא מאמין שאני אומר את זה אבל האוטו עדיין לא בסדר. או התקלה לא היתה הסרן או שסתם חירטטו אותי ובנו על פלאסבו (אם יגידו לי שתיקנו משהו, פסיכולוגית אני אחשוב שהרכב תקין).

אני לא יודע אם לפנות אליהם שוב או פשוט בעצמי לקחת את הרכב למומחה כדי שיבדוק.

מה אתם מציעים ולאיזה סוג של מומחה לקחת את הרכב?

תודה

פורסם

אני חושב ששווה פנייה שכזו למשרד התחבורה או ליצור קשר עם מומחה מטעמם שייבדוק את הבעיה יותר לעומק ובהתאם להוצאות הכספיות תגיש תביעה להחזרים מהחברה.

פורסם
טוב, אתמול בערב קפצתי לחבר והיתה לי אפשרות לבדוק את האוטו כמו שצריך. אני פשוט לא מאמין שאני אומר את זה אבל האוטו עדיין לא בסדר. או התקלה לא היתה הסרן או שסתם חירטטו אותי ובנו על פלאסבו (אם יגידו לי שתיקנו משהו, פסיכולוגית אני אחשוב שהרכב תקין).

אני לא יודע אם לפנות אליהם שוב או פשוט בעצמי לקחת את הרכב למומחה כדי שיבדוק.

מה אתם מציעים ולאיזה סוג של מומחה לקחת את הרכב?

תודה

אתה קצת מגזים, לא יכול להיות שיגידו שתיקנו משהוא ולא תיקנו, זאת אל חברת ליסינג כ"כ קטנה אתה יודע, נ.ב השירות תמיד תלוי בהסכם שחתום המעסיק שלך לחברת הליסינג, אצלנו היו מביאים את הרכב באותו היום גם לאילת אם היינו מבקשים, הטיפולים היו רק במוסך מורשה יבואן והוא תמיד חזר שטוף ונקי מאוד, הכל כסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרבה עידכונים יש מאז. למי שזה מעניין...

דיברתי עם מנהל המוסך והגעתי למוסך בעצמי פעמיים. בפעם הראשונה, עשיתי סיבוב עם מנהל המוסך. הוא ראה את הבעיה ואף הראה לי שבזמן תאוצה, הרכב דווקא סוטה שמאלה (כן, אני יודע שזה מוזר).

בפעם הראשונה, האוטו הלך שוב לכוון פרונט, חזר אלי לאחר שבכיוון פרונט עשו משהו ולא חשתי בשום שינוי.

בפעם השניה, החליפו לי בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים. זה היה כבר לפני שבוע ומאז באמת נראה שהבעיה של סטיה ימינה במהלך שיוט (לחיצה קלה על הגז או אף עזיבתו) נפתרה.

מה שכן, הבעיה של המשיכה שמאלה בזמן תאוצה חיה ובועטת.

אני בקשר גם עם מנהל המוסך וגם עם נציג של צ'מפיון מוטורס. שניהם בסה"כ נחמדים ואדיבים אבל אני עדיין נוסע ברכב תקול.

מה שלא פחות גרוע זה שסטיה של הרכב בזמן תאוצה יכולהל היות בעיה הרבה יותר מורכבת מסטיה של רכב בזמן שיוט. זה יכול להיות שהמחשב של המנוע מספק יותר כוח לצד שמאל מלצד ימין. אם זה באמת נכון, יכול להיות שצריך להחליף מחשב או אף את המנויע כולו.

אני חושב לערב את פולקסוואגן העולמי אבל בינתיים מאפשר לחברה פה לפתור את הבעיה.

פורסם

כשהציגו ב-TOP GEAR את הפורד פוקוס RS החדשה (הנעה קידמית), קלרקסון הדגים תאוצה ואת מה שזה גורם להגה.

והוא הסביר שמכיוון שזו הנעה קידמית, הכוללת דיפרנציל מיוחד (במקביל למנוע עוצמתי במיוחד) ישנה מן תופעה שלא ממש הצליחו להעלים.

סליחה על הבורות (אני מתמצא ברכבי פורד) - האם גולף GTI זה הנעה קידמית ?

האם יתכן שזו אותה הבעיה כמו בפוקוס RS ?

פורסם

בטופ גיר דיברו על כך שהנעה קידמית יכולה להתמודד רק עם כמות מסויימת של כוחות סוס וגם היא משפיעה על ההגה והגלגלים הקדמיים. במילים אחרות, ולאו דווקא קשור לרכב שלך, יש סיכוי לכך שההגה יברח לאחד הצדדים במהלך האצה חזקה במיוחד.

כמה כ"ס יש בפולו? בכל מקרה, לרוב רמזו שהתופעה קיימת במכוניות באיזור ה-300 כ"ס, רחוק מהפולו. אפשהו גם קראתי שהגבול שאליו הצליחו להגיע עם רכב הנעה קדמית הוא 300 כ"ס, מעבר לזה הרכב לא ניתן לשליטה.

הסטייה של ההגה שלך חלה בהאצה ממש חזקה או מתונה?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

הפולו בעלת 180 כ"ס. אכן רחוק מ 300.

הסטיה חלה בהאצה חזקה בלבד. בהאצות מתונות אני לא מרגיש אותה

בהאצה חזקה ההגה ממש מסתובב שמאלה בזוית קטנה.

• תוכן חדש...