Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיז'ו 207

aofer
שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות לגבי איזה סופר מיני לקנות (מה שגרם לי להשאר במשך 5 חודשים עם הג'יפ הישן של אבא שלי ולא לקנות אוטו חדש) החלטתי ללכת ליריד מכירות של לובינסקי שהיה ביום חמישי האחרון בגלילות.

בגדול סגרנו איתם על רכב (אבא שלי הגיע חצי שעה לפניי כדי לעזור לי וכשאני נכנסתי הוא כבר שילם את המקדמה), הרכב הוא פיז'ו 207 דגם טרנדי, שנת 2008, הרכב הוא יד ראשונה מליסינג, על האוטו יש 78,000 ק"מ, הוא מגיע עם אחריות לשנתיים על הכל כולל טיפולים.

המחירון של האוטו בחוזה הוא 62,000 שקלים ועוד קצת (לא זוכר את הסכום המדויק) אני משלם על האוטו 52,000 ש"ח בגלל המבצע שהיה להם.

האוטו כבר חזר מבדיקה ראשונית ומצאו איזשהי בעיה במנוע וצריכים להחליף לו רצועה (ממה שהבנתי את הרצועת טיימינג) , כמובן שהם הולכים לטפל בהכל והאוטו יועבר אליי במצב הכי טוב שאפשר ולאחר תיקוני שריטות.

מחר אני אמור ללכת לבנק ולסגור סופית את ההלוואה שלקחתי ולאשר סופית את ההעברת בעלות.

אני פותח פה את השרשור הזה כי אני לא שלם ב100% עם ההחלטה, האוטו מאד מוצא חן בעיניי מבחינת מראה חיצוני ונתונים טכנים.

החששות נובעות מכך ש"צרפתיות לא אמינות", שמעתי את זה לא פעם ולא פעמיים.

אשמח לשמוע קצת ביקורות מאנשים כאן שיש להם ניסיון עם הדגם הזה ובכלל לקבל חוות דעת על העסקה, האם היא כדאית או שהיה עדיף לי בסכום הזה או בסכום דומה ללכת על סופר מיני אחרת (מאזדה 2, פולו, אופל קורסה וכו')

אודה מאד לכל מי שיכול לשתף ולעזור,

עמית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני קניתי במבצע 307 מנוע 2000 וזו תהיה ה307 השניה שלי בחיים והפג'ו השלישית (היתה לי גם 206).

אין לך מה לדאוג כל עוד האוטו טופל בזמן הוא לא צפוי להראות בעיות מיוחדות,סטיגמת האמינות זה בעיקר על הגיר אבל יש לך אחריות אין מה לדאוג, וכל מיני בעיות חשמליות קטנות לא משנו רציני.

עשית בחירה מצויינת תהיה שלם איתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...