Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן לכולם,

הזמנתי ביום שישיי פאביה ידנית, ב-73, ועכשיו ראיתי שאיביזה יצאו במבצע ב-70 אלף והספקה עוד חודש מעכשיו הרכב אצלי (במקום עוד כמעט 3 חודשים בפאביה).

הייתי שמח לשמוע על הבדלים בעניין צריכת הדלק (אם בכלל יש הרי מדובר באותו מנוע).

הבדל במחירי הביטוח ל-2 הרכבים לכל נהג מגיל 21.

ועוד מידע שאתם יכולים לתת לי

האיביזה באה ברמת אבזור רפרנס (מאכזב אבל 2 חלונות חשמל), והפאביה באה באמבינטה.

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה וסיאט יש להם אותו מנוע לכול אחד יש חסרונות ויתרונות.

סיאט אביזה 1.4 ידני Reference יתרונות-עיצוב,ביטוח יותר זול,לא חובה איתוראן, לדוגמהHILL HOLD ASSIST שיעזור לך בזינוק בעלייה

חסרונות-צריכת דלק 1:13 בממוצע בפועל,צפוף מאחורה,2 חלונות חשמל

סקודה פאביה 1.4MPI ידני Ambiente:יתרונות-צריכת דלק 1:14בממוצע בפועל,הרכב לא צפוף מאחורה,4חלונות חשמל,חסרונות:-רוב החברות דורשות איתוראן,עיצוב קצת שמרני,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

תודה רבה, כן האמת לגבי המקום מאחורה הרגשתי את זה שנכנסתי לאיביזה מאחורה אבל זה לא היה נראה לי הגיוני יותר מדי,

בכל מקרה בסוף החלטתי להזמין את האיביזה ואני אמור לקבל אותה עוד שבועים וחצי בערך.

ולגבי הדלק, למה לרכב במשקל זהה, אותו גיר אותו מנוע, יש צריכת דלק שונה?(האיביזה אפילו יותר אווירודינמית...) לדעתי מדובר בהבדל של קהל יעד והרגלי נהיגה שלהם. יש למישהו תובנות אחרות?

תודה

פורסם

לשאלתך לגבי הבדלי צריכת הדלק :

פשוט קיבלת נתונים לא נכונים. הסיאט מעט יותר חסכונית.

להלן צריכת הדלק הרשמית מהיצרנים :(בנתוני ליטר ל - 100 ק"מ עירוני/בינעירוני/ממוצע)

איביזה 1.4 ידני : 8.1 / 4.8 / 6.0

פאביה 1.4 ידני : 8.6 / 5.3 / 6.5

יש הבדלים קלים בנתוני הספק ומשקל :

איביזה : הספק 85 כ"ס , משקל 1025 ק"ג.

פאביה : הספק 86 כ"ס , משקל 1045 ק"ג.

פורסם

רק קח בחשבון זה לא מדע מדויק אל הערכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפותח השרשור almogas, קודם כל תתחדש.

האם נתנו לך צ'ופרים למיניהם בעת ההזמנה של האיביזה?

או שאמרו לך שלא נותנים כלום במסגרת המבצע הנוכחי?

פורסם

מצטרף לשאלה

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

תודה תודה,

ואין לא נותנים כלום,אמרו שהמחיר גם ככה אחרי הנחה משמעותית.

דרך אגב המצב לא שונה בהרבה משאר היצרניות,

גם בסקודה לא היו מוכנים לתת כלום שהזמנתי מהם(ההזמנה המקורית היא סקודה ואז ביטלתי והחלפתי לאיביזה.)

אותו דבר גם ברנו על הקליאו, שם אפילו אין להם מימון לרכב כי המחיר גם ככה נמוך מדי.

פורסם

שלום לכולם.

אחרי התלבטויות רבות החלטתי להזמין את הi10 בזכות הצריכת דלק(סטודנט)..ובאמת שעשיתי סקר שוק בין כל המיני למינהם:)..בקיצור-יום למחרת אני קם בבוקר ורואה בידיעות כתבה על האיביזה-זה היה נראה לי דפוק שהמחיר של הi10 ושל האיביזה אותו דבר..ישר רצתי לסוכנות של איביזה,המוכר לא מנסה לשכנע אותי לקנות בכלל,׳תראה עוד שבוע כל הרכבים עפים׳..

בקיצור(יש לי בעיה לכתוב תמציתי:))ברור שהזמנתי את האיביזה!!שחורה!

ההבדלים-מראות בצבע שחור ולא בצבע האוטו,ניקל מסביב לתיבת הילוכים ומעל הגהה יותר בהיר(פחות יוקרתי כאילו),חלונות מאחורה ידני,רק 4 רמקולים ולא שש למרות שכן מקבלים מערכת מקורית של החברה,אין Aux.

אם יש למישהו שאלות-בשמחה:)

פורסם

לגבי צ׳ופרים-לא נותנים כלום.

אני ניסיתי לעשות עליו פוזה ואמרתי לו שלא בטוח אני קונה ושיחזור אלי..מה שקרה בפועל זה שאני חזרתי אליו ועוד אני מחכה לרכב שבועיים וחצי יותר ממה שהוא אמר לי בפגישה הראשונה כי המשלוח הראשון כבר נגמר.

פורסם
שלום לכולם.

אחרי התלבטויות רבות החלטתי להזמין את הi10 בזכות הצריכת דלק(סטודנט)..ובאמת שעשיתי סקר שוק בין כל המיני למינהם:)..בקיצור-יום למחרת אני קם בבוקר ורואה בידיעות כתבה על האיביזה-זה היה נראה לי דפוק שהמחיר של הi10 ושל האיביזה אותו דבר..ישר רצתי לסוכנות של איביזה,המוכר לא מנסה לשכנע אותי לקנות בכלל,׳תראה עוד שבוע כל הרכבים עפים׳..

בקיצור(יש לי בעיה לכתוב תמציתי:))ברור שהזמנתי את האיביזה!!שחורה!

ההבדלים-מראות בצבע שחור ולא בצבע האוטו,ניקל מסביב לתיבת הילוכים ומעל הגהה יותר בהיר(פחות יוקרתי כאילו),חלונות מאחורה ידני,רק 4 רמקולים ולא שש למרות שכן מקבלים מערכת מקורית של החברה,אין Aux.

אם יש למישהו שאלות-בשמחה:)

עשית נסיעת מבחן על הרכב?

אני עשיתי, חשבתי להחליף את הגטס בi10 ידנית, ירדתי מזה. הרכב חלש מדי. מה שכן שאפו ליונדאי על השיפור באיכות ההרכבה והכי חשוב - נוחות הנסיעה. צד שפעם לא היה כל כך חזק אצלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי,,

אני מזמין היום את האיביזה הנ"ל אחרי שמכרתי את הגטס שלי

האם אני יכול לדרוש מתנה??? מישהו דרש וקיבל??

יש לנו כבר אחת (TSI) לבנה בבית?? איזה צבע עוד מחמיא לה חוץ מלבן???

תודה לעונים :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הי,,

אני מזמין היום את האיביזה הנ"ל אחרי שמכרתי את הגטס שלי

האם אני יכול לדרוש מתנה??? מישהו דרש וקיבל??

יש לנו כבר אחת (TSI) לבנה בבית?? איזה צבע עוד מחמיא לה חוץ מלבן???

תודה לעונים :)

עשיתי נסיעת מבחן על האוטומט...חלש מאוד אבל לא ציפיתי למשהו אחר.

לגבי מתנות-אין לך מה לנסות הם לא נותנים.

לפי דעתי השחור מטאלי הכי יפה אבל זה עניין של טעם..

הלבנה גם יפה מאוד הבעיה היא שזה לא לבן פנינה ולא בא לי להתקע עם ׳לבן מונית׳ אחרי כמה חודשים.

• תוכן חדש...