Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרוש מתנה??:lol:

אתה יכול לבקש אולי הנחה בטיפול דברים כאלה,במכוניות שנמכרות בצורה מאוד טובה כמו האיביזה הם לא יתנו לך כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בימים האחרונים אני שומע שמועות קצת מדאיגות שהאיביזה 1.4 ידני קצת ׳עגלה׳ ויש המון תקלות.

אשמח לתגובה בעניין.

מעדיף לשמוע מאדם שיש לו את הרכב או שיודע עובדות מדויקות כי שמועות שמעתי מספיק.

שוב תודה.

פורסם
בימים האחרונים אני שומע שמועות קצת מדאיגות שהאיביזה 1.4 ידני קצת ׳עגלה׳ ויש המון תקלות.

אשמח לתגובה בעניין.

מעדיף לשמוע מאדם שיש לו את הרכב או שיודע עובדות מדויקות כי שמועות שמעתי מספיק.

שוב תודה.

"עגלה" זה מאוד יחסי ותלוי למה אתה רגיל.

פורסם

כמו שהבחור מעלי אמר הכול יחסי.

אתה יכול להריץ חיפוש לראות היא ממש לא רכב בעייתי,יש בעיה עם רעש מהממסרים שציינו ב WALLA אך מצאו לזה פיתרון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סקודה פאביה על הכביש הרכב עולה 75.143

זה אותו מנוע רק האיכות של סקודה יותר טובה,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
סקודה פאביה על הכביש הרכב עולה 75.143

זה אותו מנוע רק האיכות של סקודה יותר טובה,

אשמח לדעת על פי מה אתה מסתמך כאשר אתה אומר שהאיכות של סקודה יותר טובה?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
אשמח לדעת על פי מה אתה מסתמך כאשר אתה אומר שהאיכות של סקודה יותר טובה?

שאלה מצויינת. מה גם שאיכות זה מושג "קצת" כללי מידי.

פורסם

סיאט וסקודה משתמשים באותו מנוע ואותם מכללים,לכן קשה לי להבין איך יכולים להיות הבדלים גדולים.

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן על האוטומט...חלש מאוד אבל לא ציפיתי למשהו אחר.

לגבי מתנות-אין לך מה לנסות הם לא נותנים.

לפי דעתי השחור מטאלי הכי יפה אבל זה עניין של טעם..

הלבנה גם יפה מאוד הבעיה היא שזה לא לבן פנינה ולא בא לי להתקע עם ׳לבן מונית׳ אחרי כמה חודשים.

תתחדש. אמא שלי גם הזמינה (לבן מונית 8)) וגם אני שוקל להזמין...

אגב, גם בעיניי השחור הכי יפה.

מה הכוונה שביצעת נסיעת מבחן על אוטומט והיה חלש מאוד?

תרחיב בבקשה...

פורסם
אני רואה שאנשים פחות מתלוננים על סקודה,,וגם לפי http://www.reliabilityindex.com/top-100 הפאביה אמינה יותר.וגם לא סתם הוא נחשב רכב גניב יותר,

הסקודה גניבה לא בגלל האמינות המהממת אלא בגלל כמות המוניות הגדולה מהמותג, והצורך לספק להן חלקים זולים....

לגבי הנושא עצמו- בסה"כ מדובר באותה הגברת בשינוי אדרת, ולדעתי מיותר להוסיף 3000 ש"ח על ה"עיצוב" של סקודה.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
סקודה וסיאט יש להם אותו מנוע לכול אחד יש חסרונות ויתרונות.

סיאט אביזה 1.4 ידני Reference יתרונות-עיצוב,ביטוח יותר זול,לא חובה איתוראן, לדוגמהHILL HOLD ASSIST שיעזור לך בזינוק בעלייה

הלחתי למצא רק הצעה אחת לסיאט איביזה בדגם שבמבצע: 4800 ש"ח חובה+מקיף (נהג מעל 24, ללא תביעות, עבירות או שלילות)(ביטוח ישיר). היות ונראה כי יש לך מידע מבוסס על ביטוח לאיזיבה, אודה לך אם תוכל לעזור לי היכן ניתן לקבל הצעת מחיר נורמלית לביטוח רכב זה.

• תוכן חדש...