Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה וסיאט יש להם אותו מנוע לכול אחד יש חסרונות ויתרונות.

סיאט אביזה 1.4 ידני Reference יתרונות-עיצוב,ביטוח יותר זול,לא חובה איתוראן, לדוגמהHILL HOLD ASSIST שיעזור לך בזינוק בעלייה

הצלחתי למצא רק הצעה אחת לסיאט איביזה בדגם שבמבצע: 4800 ש"ח חובה+מקיף (נהג מעל 24, ללא תביעות, עבירות או שלילות)(ביטוח ישיר). היות ונראה כי יש לך מידע מבוסס על ביטוח לאיזיבה, אודה לך אם תוכל לעזור לי היכן ניתן לקבל הצעת מחיר נורמלית לביטוח רכב זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי,,

לאלה שהזמינו את האיביזה שבמבצע,, האם מישהו הזמין גם ג'נטים מקוריים??

גם זה עלה לכם???

חוץ מזה האם כדאי להרכיב חיישני רברס בחברה ב 700 שקל או בחוץ ב 200 שקל ??

אשמח לתשובות

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הי,,

חוץ מזה האם כדאי להרכיב חיישני רברס בחברה ב 700 שקל או בחוץ ב 200 שקל ??

אשמח לתשובות

דעתי-- לא זה ולא זה אלא אם כן אתה מכיר מישהו שמקצועיותו אינה מוטלת בספק וגם אז אני לא בטוח. סתם התעסקות מיותרת באוטו. לחנות בזהירות אמור לעשות את העבודה.

פורסם

שיהיה המון במזל טוב,

אני מתכוון להזמין אחת ביומיים הקרובים.

אני חושב שעשית עסקה טובה מאוד,

תעלה כמה תמונות גם מבפני וגם מבחוץ שנראה ותספר איך האוטו?נוח?מהיר?מרעיש?תן קצת חוות דעת והתרשמות כללית,כולנו נשמח.8)

שיהיה בהצלחה.:wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מכיר ביטול הטבת מס על רכישת רכבים ירוקים ?

אני מעוניין לרכוש איביזה 1.4 ידני אך נאמר לי בסוכנות כי ההטבה תבוטל ואצטרך לשלם עוד כ - 2000 ש"ח

• תוכן חדש...