Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 4 וחצי שנים עם טויוטה יאריס - שנקנתה חדשה מהיבואן ועקב תקלות חוזרות ונשנות הוחלט להחליפה בסופר מיני חדשה אחרת.

התקציב עומד על 100K.

שמנו עין citroen c3 חדשה, העלות היא 100K, למרות שמישהו אמר לי שהיה מבצע ב 90K, מישהו מכיר?

אני מתכנן לבצע נסיעת מבחן ולראות.

הדרישה העיקרית מהרכב שיהיה חסכוני בדלק ושהאמא תאהב אותו (הרכב בשבילה).

יש מישהו שרכש את הדגם החדש?

עוד רכב מעניין ששווה לבדוק?

תודה.

פורסם

אם ברכב חסכוני עסקינן אני כרגע באותה בעיה בדיוק אבל אני נוטה לכיוון הפיאט איבו או הסוזוקי סוויפט .

הבעיה שלי עם הסוויפט היא שאין תא מטען בכלל (אני יודע שיש אני מתכוון יחסית ) .

לכן אני נוטה יותר לכיוון הפיאט איבו .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם
לאחר 4 וחצי שנים עם טויוטה יאריס - שנקנתה חדשה מהיבואן ועקב תקלות חוזרות ונשנות

תן לי לנחש, הרכב היה עם גיר רובוטי, נכון?

אכן היה מבצע על ה-C3 ב-90K ש"ח אבל הוא נגמר לדעתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה c3 לא חסכוני בדלק ביחס לסופר מיני החדשות של היום, קח את זה בחשבון. במקומך הייתי בודק גם את הפורד פיאסטה ואם תחכה עוד שבוע, פיג׳ו עושים שבוע מכירות יוחד ואתה יכול לבדוק את ה 207. המבצע של סיטרואן הסתיים.

פורסם

הסיטרואן מאוד מושכת ובעלת מנוע מצויין.

היה מבצע לדגם הפשוט ב-90000 שקל אבל הוא הסתיים, אני מאמין שככל שנתקרב לסוף השנה המבצעים ילכו ויעמיקו.

אם האמא לא תאהב אותה , כדאי לבדוק את הסקודה פאביה,סיאט איביזה או פולסואגן פולו עם מנוע ה-1200 TSI.

רכבים איכותיים וחסכוניים מאוד.

הפיג׳ו 207 נמצאת בשנתה האחרונה (ה-208 תחליפה בעוד כשנה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...