Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אלפיין 9855r המכשיר עובד ניפתח נסר קורא דיסקים והכל,יש רק בעייה אחת לא רואים כלום במסך, המסך לא עובד,המסך נבדק ב9855 לא ״R״ המסך נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.

האם יכול להיות שהתקלה במכשיר עצמו ולא בפנל?

או שהמסך נדפק.

מבקש המלצה למעבדה מקצועית והוגנת( לא אפריל טקליין).

תודה ושבוע טוב, קובי.

פורסם

קנית אותו בסוף יא כאפות? ***פה זה לא ICQ ולא פורום FXP, אתה מתבקש להתבטא בהתאם***

מקווה בשבילך שלא יעלה לך הרבה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עצם העניין שהיה שינוי בין ראש אחד לשני מגדיל את הסיכוי שהבעיה לא בפאנל, אך שתי האפשרויות קיימות.

יש לך את ג.ו בהוד השרון, שאני יודע שהיא מתעסקת עם לקוחות פרטיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לא אפריל טקליין, שמעתי מאנשים שתיקנו שם שהם לא אמינים ושהם ממציאים תקלות, וגובים הרבה כסף על תיקון.,כן שחיברתי את הפבל באלפיין 9855 הרגיל המסך נדלק לכמה שניות וכבה, והמגעים לא עבדו בכלל, ב9855 r ( זה מה שיש לי )- המסך לא נדלק אך כל המקשים עבדו.מה ניראת לכם התקלה?,וכמה יעלה בערך תיקון כזה? 

פורסם

נשמע כאילו יש איזה בעיה במגעים בין הפנל לבין הבית

זה יכול להיות בעיה מכנית, ז"א פנל שלא יושב הכי טוב

או בעיה של מגעים לא תקינים

כך זה נשמע למרות שלנסות לתת תשובה לבעיה כזו דרך הפורום זה טפשי ולא רלוונטי

לגבי אפריל טקליין אז אני לא יודע מה שמעת ואני בטח שלא מליץ יושר שלהם אבל בגדול אני ממליץ לך לברור את מה שאתה שומע מאנשים

אני מניסיון שלי יכול להגיד לך שג"אן במעבדה בטח שלא ממציא תקלות וזה סתם הוצאת לשון הרע על בן אדם

לגבי מחירים אני ממש לא יודע להגיד לך מה יקר ומה לא כי אני לא טכנאי ולא מבין בעבודה הזו כלום

לכן הקריטריון שלי באם לתקן או לא זה פשוט "האם זה שווה את מחיר התיקון או לא ?" אני לא נכנס לכיס של הטכנאי ועיני לא צרה בתמחור שלו כי זו עבודתו וזו פרנסתו

מה שחשוב לי זו השאלה ששאלתי מעל והאם הוא אמין ויודע לעבוד ?

פורסם

האם זה שווה את עלות התיקון, אני עדיין לא יודע, נשלח למעבדה נקבל הצעה ונחליט,ניראה לי שאני אשלח את המכשיר לגו אלקטרוניקה,או לברוקס,אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבדות אני אשמח, תודה ויום טוב שיהיה:)

פורסם

ישראל המסך עולה ונדלק לכמה שניות רק אם הפנל שלי מחובר לקופסא של מיכאל לא לקופסא שלי,שאני מחבר אותו לקופסא שלי המכשיר לא נדלק בכלל,אבל כל הכפתורים עובדים ומגיבים( מה שלא קורה אם אני מחבר את הפנל ״ לקופסא ״של מיכאל)

• תוכן חדש...