Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 שנת 2009 - דעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות יונדאי I-30 שנת 2009

האם היא נוחה?

האם היא חסכונית?

מרווחת?

זה ישמש אותי לנסיעות בעיר בעיקר ופעם פעמיים מחוץ לעיר

האם הוא מתאים לרכב משפחתי?

מה רמת האבזור ומה המחיר שלו אם אני קונה מליסינג

תודה לעוזרים

פורסם

מה גודל המשפחה שלך? אני מבין שזה הולך להיות רכב עירוני בעיקר,אם כך למה לא לקנות סופר מיני למשל? היא תהיה חסכונית יותר,יותר קלה לחניה ואחזקה זולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זוג+תינוק(בקרוב)

אני צריך גם באג' שהוא מתאים להכיל עגלה מכוניות המיני הם ממש קטנות

תיקון הרכב ישמש לנסיעות מחוץ לעיר בעיקר

פורסם

מחוץ לעיר תוכל להגיע בקלות לצריכת דלק של 12 ק"מ לליטר.

נוחה היא לא, הרכב מכוייל דיי קשה וגלים בכביש למשל מאוד מורגשים אבל הרכב לא מתרסק על בורות והוא מאוד מרוסן.

מרווחת? לזוג וילד היא תתאים מאוד.

תא המטען לא ענקי אבל עם סידור נכון הוא בהחלט מפתיע בכמות המטען שהוא מצליח לבלוע.

מעט אחרי תחילת 2009 הרכב עבר כמה שינויים, ניתן להבחין בדמגים החדשים יותר לפי טאסות שונות עם 5 חישורים ופנסים קדמיים עם רקע שחור. בפנים בוטל התא מעל הקונסולה המרכזית וכניסת ה-USB עברה מבין המושבים הקדמיים לתחתית הקונסולה המרכזית. לקראת סוף 2009 קיבלו גם דגמי הליסינג גג שמש כסטנדרט, הרכב שלי הוא בגימור אינספייר (הכי פשוט) מסוף 2009.

אשמח לענות על עוד שאלות אם יש, לילה טוב.

פורסם

יונדאי i30 רגילה (לא CW) בהחלט יכולה להתאים למשפחה עם ילד אחד, אולי אפילו שניים. מדובר במכונית די טובה לדעתי - זריזה, זולה לאחזקה, מרווחת ולא כל כך יקרה.

הדגם הסטנדרטי בליסינג (אינספייר) די מאובזר וכולל בקרת יציבות, מערכת מקורית עם USB, חלונות חשמל 4 ו6 כריות אוויר.

לגבי המחיר - המחיר משתנה בהתאם לקילומטראז' ולתאריך העלייה על הכביש. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ולקבל הצעת מחיר לכמה רכבים.

• תוכן חדש...