Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט, רמות גימור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין הייליין ללקצ'ורי? (2006-2009) בדקתי את העניין, ולא מצאתי הבדלים פרט לזה שלחלק מההייליין אין גג נפתח.

ובנוסף, מה הרמת גימור הכי נמוכה? טרנדליין או קומפורטליין? שיהיו בריאים VW, מרוב רמות גימור לרכב הזה לא רואים את היער:

טרנדליין

קומפורטליין

אולטימייט

פרימיום

אקזקיוטיב

הייליין

לקצ'ורי

טופליין

חבר רוצה שאברר לו על הרכב, אך מההייליין ומעלה בלבד.

מישהו יכול להאיר את עיניי?

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

אני אתחיל ממה שאני יודע.

בהתחלה היו קומפורטליין, לקצ'ורי והיליין. כולן עם מנועי 2 ליטר בנזין או דיזל. קומפורטליין הבסיסית אחריה לקצ'ורי עם פאנלים מעץ, גג שמש, מחשב דרך מורחב עם שליטה מההגה, מושבים חשמליים, בקרת שיוט ובטח עוד כמה קטנות. מ-2008 היא מגיעה גם עם חיישנים מקוריים קדמיים ואחוריים. היליין הוסיפה ריפודי עור וחישוקים אחרים.

קומפורטליין ולקצ'ורי הגיעו בהמשך גם עם מנוע 1.8 TSI וגיר DSG.

טופליין שווקה עם מנוע 2 ליטר טורבו שהושאל מהגולף GTI ומלבד חישוקים גדולים ודיבורים מקורית הייתה דיי דומה להיליין מבחינת מפרט.

טרנדליין התווספה ב-2009, היא פשוטה יותר מהקומפורטליין והגיעה ללא גימורי כרום מבחוץ בפגושים ומסביב לחלונות הצד, ריפוד פנימי שונה וגם קישוט בצבע אפור סתמי. היא שווקה עם מנוע 1.8 TSI וגיר אוטומטי 6 מהירויות.

אולטימט הייתה מהדורה מוגבלת עם מסך מגע ומערכת לחניה עצמית ואפשר להבחין בה לפי חישוקים בגימור מבריק. הוא שווקה עם 1.8 TSI וגיר אוטומטי 6 מהירויות.

את פרימיום ואקזקיוטיב אני לא מכיר, אולי הם מהדגמים הקודמים. ולמען הסר ספק אלה לא כל ההבדלים אלא מה שאני זוכר, אני בטוח שעוד יוסיפו כאן.

שבת שלום

פורסם

הטרנדליין הכי פשוטה (ממש פשוטה)

ההבדל העיקרי בין הלאקצ'רי להייליין הוא בריפוד המושבים. לאחרונה יש ריפוד אלקנטרה (לא עור).

פרימום זו הגרסא החדשה. היום הרכב משווק רק בשתי רמות- קומפורטליין ופרימיום.

הפרימיום מגיעה עם עור, גג, מושבים חשמליים, שליטה מההגה וחנייה עצמית (אנכית ומאוזנת בניגוד לשאר הרכבים)

• תוכן חדש...