Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

itzm , עזוב אותך, ניסיתי להיות קצת יצרתי. אל תחשוב שלא חיפשתי ,אבל לא מצאתי.

לך על קטנוע ועזוב את הטוסטוס.

לידידי שחושבים שאופנועים זה הכל בחיים וצריך לדבר על זה שעות. בחיים יש ילדים משפחה אישה ואופנועים זה רק תחביב. אי אפשר לזיין אופנוע.

חשבתי שלכל הרוכבים יש קצת יותר שמחת חיים ורוח שטות, כנראה שטעיתי וזה לא כולם.

כשהיינו ילדים היינו מדברים שעות על אופנועים כי לא ידענו מה זה. אחרי שאתה קונה אחד

אתה רוכב עליו במקום לדבר עליו.

זה קו המחשבה שלי.

אבל אם הכרוב לא מסכים עם זה, כנראה שזה לא המקום שלי.

כשיוצאים חבורה לטיול, עוצרים כל כמה זמן לנוח, לעשן, לא עושים הכול "בדוך". יש קצת דיבורים סיפורים. זה מה שאני חושב שצריך להיות בפורום.

בקיצור , תמשיכו עם החיים שלכם והפלאברה ותעשו חיים.

שלום ולהתראות לחבריי הפורום.

אמיר. :type:

פורסם
כשהיינו ילדים היינו מדברים שעות על אופנועים כי לא ידענו מה זה. :type:

זה בדיוק העניין - מה שמפריע לנו זה העובדה שממשיכים לדבר פה ילדים על נושאים שלא קשורים לכלום... ולשם שיחות ילדים שלא על אופנועים, יש פורומים אחרים.

להתראות.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
זה בא מהשפה הערבית.

נוסנוס כאילו חצי חצי ( פדלים, מנוע) יותר פדלים! :idea:

שלום לך ירוק ותודה לך כי אתה היחידי שעוד איך שהוא ניסה לעזור (האם התשובה נכונה או שאתה צוחק ?)

בקשר לכל השאר נהלו את המריבות אגו שלכם בהודעה אחרת ! תודה

ויקום המלפפון על הגנן ויכהו אפיים ארצה... :lol:

• תוכן חדש...