Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

קניתי רכב לפני כחודשיים - מיצובישי לאנסר, מידת הצמיגים ברכב 195/60 R15.

החלפתי זוג צמיגים קדמיים לצמיגים של טויו המיוצרים ביפן, וזוג אחורי שהוא עדיין במצב סביר

נשארו של חברת KUMHO.

נתקלתי בבעיה, אני מנפח 33-34 בהתאם לזה אם הצמיג קר או חם ואחרי שבוע לא משנה מה

הלחץ כבר עומד על 28-29. בהתחלה חשבתי שמדובר רק בצמיגים החדשים, אך הלחץ זהה גם

בזוג האחורי הישן.

מה יכול להיות מקור הבעיה?

במאזדה 3 של ההורים שלי אני לא הייתי מכיר תופעה כזאת, גם אחרי חודש ימים הלחץ היה תמיד

זהה למה שנפחתי.

תודה לעוזרים

פורסם

האם אתה בודק את הלחץ באותה תחנת דלק ?

ייתכן שקיימת דליפה מהוונטיל לכן אתה מאבד אוויר, נסה למרוח מעט רוק על הוונטיל ולבדוק האם קיימת דליפה מהשסתום.

איזה כייף לי :)

פורסם

גש לפנצ'ריה ובדוק אם אין בעיה כלשהי בונטיל - מומלץ להחליף אותו על הדרך כשמחליפים צמיגים. בקש מהפנצ'ר מאכר לבדוק האם יש משהו שיכול להביא לבריחת אוויר.

שים לב, הלחץ הדרוש ע"י היצרן לרכבך הוא 30.4 כאשר הצמיג קר. אני מחזיק רכב כזה ולאיזון טוב אני ממלא 31 על צמיג קר.

כשהצמיג חם הוא מגיע לערך ל-33.

אני, לשם הדיוק, משתמש בקומפרסור ומד אישי כדי שאוכל למלא אוויר בקרבת הבית כשהרכב לא נסע והצמיג קר ללחץ אוויר תקין ככל שאפשר.

פורסם

אכן, בדקתי באותה משאבה אלקטרונית בתחנת הדלק וגם במשאבות של תחנות דלק אחרות מדי פעם.

דבר נוסף שמפריע לי בעין בזוג החדש של טויו זה נראה כאילו יש "בטן" לצמיג, כאילו הוא לא מנופח טוב.

בצמיגים הישנים והזולים מאחורה הדופן ישרה ונראת טוב. האם זה משהו ספציפי לדגם הצמיג הזה או שאני

מנפח לחץ לא נכון?

אף פעם לא חוויתי בעיה כזאת עם צמיגים, זה משגע אותי.

פורסם

אם זה צמיגים קדמיים זה בסדר גמור. יש שם משקל גדול. אולי גם אתה מעמיד את הרכב כשהגלגלים שלו ישרים, אז זה מבליט את זה עוד יותר, אבל זה בסדר.

לגבי בריחת האוויר, חוזר להמלצתי לבדוק עניין הונטילים עם פנצ'רמאכר, לנסות להחליפם, ולבקש ממנו לבדוק בכלל אם יש סיבה לדליפת אוויר.

פורסם

ירידת הלחץ מוגזמת לכן. אני מציע לך למלא לחץ בתחנת דלק שבא אתה יודע בוודאות שהמשאבה תקינה וגם מדידת הלחץ תקינה ולבדוק לאחר שבוע שוב פעם.

תבדוק את הלחץ גם בגלגל הרזרבי באותה הזדמנות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...