Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באפלאוז ידני הרכב עבר כ240,000 עד לפני זמן קצר ההילוכים היו בסדר גמור , לאחרונה שהרכב בעמידה ההילוך הראשון לא ניכנס חלק אלא בקושי בשאר ההילוכים אין בעיה .

האם הקלאצ לא תקין ?

האם אפשר להחליף שמן גיר ?

האם אפשר לשחק עם הכבל קלאצ ?

פורסם

אם הרכב לא מונע, גם קשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב !

באם שאר ההלוכים נכנסים בנקל, אני בספק רב באם מתיחת הכבל תעזור להילוך ראשון, אך שווה לנסות.

יתכן וזה בעעיה בסינכרון או שחיקה בידית.

אין בעייה בקלאץ.

מומלץ לבדוק מפלס שמן גיר בכל מקרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי אותה בעיה בדיוק. ולבנתיים שום מוסך כולל מוסכי יבואן לא עלו על הבעיה

הפתרון שלהם הוא או להחליף גיר או קלאץ ( אם החלפת שמן)

פורסם

שהרכב מכובה אין בעיה בהילוכים , אני בנתיים לא משתמש באוטו אם אני יחליף את השמן גיר זה יעזור או שחבל על הטירחה? האם יש מדיד או שזה בורג בתחתית ?

• תוכן חדש...