Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח.

הסיפור התרחש אתמול בשעות הלילה כאשר החבר חזר מבילוי עם חברתו באוטו.

הוא הגיע לצומת בין 2 רחובות (חיים עוזר - ההסתדרות בפתח תקווה למי שמכיר) ועצר ברמזום האדום.

מאחוריו ברמזור הגיעה סקודה אוקטביה לבנה של בילוש, הוא אמר לחברה שלו "תראי יש מאחורינו ניידת בילוש" (ככה שאין מצב בחיים שהוא יעז לעבור באדום ועוד כשהוא יודע שמאחוריו ניידת) החבר התחיל לנסוע כשהרמזור התחלף לירוק, עבר רמזור ירוק נוסף ואז הסמוי התחיל להבהב לו עם האורות, החבר חשב שהסמוי רוצה שהוא יפנה לו את הדרך אז הוא האט ועבר לצד הימני של הכביש ואז הסמוי עצר אותו.

ישר בלי שאלות הוציא אותו מהרכב אמר לו שיביא לו רישיונות (הכל כמובן בצורה לא יפה ולא בנימוס) התחילו לחפש לו באוטו כאילו שהוא איזה עבריין.

הסמוי התחיל לצעוק עליו "למה עשית את זה?" "אתה יודע איזה מסוכן זה?" וכדומה והחבר לא ידע על מה הוא מדבר וענה לו שהוא לא עשה שום דבר ואין לו מושג על מה הוא מדבר. הסמוי הסביר לו שהוא "עבר" באדום מה שבפועל לא קרה, גם לא צהוב, לא ירוק מהבהב! ירוק מלא.

כמובן שהסמוי איים עליו שהוא נהג חדש ושהרשיון עובר אליו והאוטו מוחרם לשלושה חודשים.

אחרי כמה דקות הגיעה ניידת של משטרת התנועה, החבר המשיך להגיד שלא עשה שום דבר וכל זה כשחברה שלו לחוצה באוטו ורואה הכל. בכל אופן השוטרים עכבו אותו שם 45 דקות ובסוף נתנו לו 1,000 ש"ח קנס ועוד 10 נקודות!

בדוח היה כתוב שהוא חצה רמזור אדום בצומת הראשונה (איפה שהוא ראה את הניידת במראה) ועוד דברים שהוא בכלל לא אמר.

כמובן שהוא לא הסכים כי הוא לא עשה שום עבירה והוא ביקש להישפט.

השאלה שלי היא מה אפשר לעשות?

לך תוכיח עכשיו למניאקים האלה שרק חיפשו אקשן שהוא לא עבר באדום ולא עשה שום דבר.

יש לציין שאין לו עבירות קודמות למעט דוח חניה מסכן.

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

תבדוק אם יש בצומת מצלמת רמזור אדום.

אם כן אז אפשרי להוכיח שהוא לא חצה באדום.

אם לא אז זו מילה שלו נגד המילה של השוטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מי אמר מצלמה ?? ברכב !!

כמו ההוא שלא "עצר" באדום.

אבל סחתיין על החבר שבשעות הלילה מזהה במראה רכב בילוש סמוי מאחוריו.

מתי נגמר לו הנהג החדש??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנסיבות המתוארות על ידך עולות לא מעט שאלות..

שאלות שכאלה ניתן ואף ראוי לברר בבית משפט.

אם חברך סבור כי לא ביצע את העבירה וכי נהג כדין, אני מציע לו

להגיש בקשה להישפט ולהעמיד את העניין למבחן שיפוטי.

העובדה כי מדובר בשני אנשי בילוש אינה רלוונטית מכיוון שכל אדם

(וכל שוטר לצורך העניין) יכול לטעות.

כנהג חדש מומלץ לא לצבור עבירות ובטח ובטח שלא עבירות מהסוג הזה

אשר בצידן 10 נקודות והסיכוי "להסתבך" בעתיד גם עם משרד הרישוי

הוא גבוה.

עו"ד שמיר.

פורסם

זה לא חדש שהבילוש אוהבים למצוא לעצמם תעסוקה בשעות הקטנות של הלילה..

גם אותי הם פעם ניסו לשכנע שהם עקבו אחרי ואני נכנסתי לרחוב חד סטרי מהכיוון האסור

הביאו לי ניידת תנועה עם זוג שוטרים בפיג'מה עיכבו אותי סביב השעה לבדיקת רשיונות והלכו..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...