Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שם לב לאחרונה שיש מגמה לפחות באזור שלי (בעיר שלי ובעוד כמה מקומות) שיש 0 סבלנות כלפי רכבי אספנות או רכבים שעומדים תקופה ללא טסט!

בתקופה האחרונה (כשנה +-) יש תחושה שכל רכב שנראה מעט מוזנח או קצת זמן בלי טסט ואינו עומד בחניה פרטית דואגים לפנות אותו, ללא קשר אם זה רכב אספנות או לא. כנראה מריצים בדיקה האם הרכב עם טסט או לא ואז דואגים לכך שהרכב יפונה.

כרגע יש לחבר רכב עם טסט בתוקף לעוד חודש והרכב עומד כחודשיים באותו מקום, אני מגלה מקשרים כאלה או אחרים עם אנשים שאני מכיר מהפיקוח העירוני שהם ממש חמים על הרכב ורק מחכים ליום הזה שייגמר לו הטסט כנראה.

 

בתקופה האחרונה גם הצטרפו המון גופים שיכולים לאכוף את הדברים הנ''ל, התפתחות הפיקוח העירוני ששם דגש לכך, הקמת שיטור עירוני בערים מסויימות אשר גם מתעסק בזה, שיטור משולב אם אני לא טועה וכו'. כמו כן נכנסו חוקים חדשים לגבי ''גרוטאות'' רכב, החוקים דווקא מתייחסים לאיכות הסביבה.

 

מה בעצם קורה לרכב בתהליך שיפוץ אם אין חניה פרטית? האם שמים קץ לתחביב? אולי כדאי ליזום איזושהי הצעה עם אחד הגופים שניתן יהיה לתת לרכב סטטוס ''בשיפוץ'' אשר יגן על הרכב במקרים כאלה מהגופים האוכפים?

 

זה רק אני או שגם אתם שמתם לב לזה?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לעיתים מדובר בשכנים "נחמדים" שפונים לעירייה ספציפית לפנות את הרכב שלך.

לי שמו את המדבקה על רכב עם טסט כי הוא עמד חודשיים באותו מקום (לא חסר חנייה באזור) אך לסוזוקי סוייפט ישנה, ללא טסט, חלון שבור, מלאת חלודה ונמצאת כ20-30 מטר בהמשך הרחוב לא שמו מדבקה.

זה רק שכנים ישראלים נחמדים, תודה לכם

כבר חתמתי...

פורסם

ברחוב שלי שוכבת לה פיגו 306. אומנם לא אספנות והיא שנת 2000 אבל, היא שוכבת לה ומעלה אבק עם מדבקות של קונה רכבים לפירוק כבר למעלה משנה וחצי ללא תזוזה והעיריה לא גררה אותה עד עכשיו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לי שמו פתק ושלחו מכתב הביתה .

הרכב היה על בלוקים בחנייה ציבורית ובאמצע שיפוץ .

הרכב כבר במצב נסיעה , אני אחדש טסט וביטוח ואז אהיה שקט.

בגדול עבר התאריך שהקציבו לי.

 

אגב , אני יכול להבין את המגמה , היא לא באה ממקום של רוע לדעתי .

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

היי עמית,

 

הסיבה שבגללה אתה חש כך הינה משום שבעיר מגוריך (עד לא מזמן עיר מגורי) הקימו אגף פיקוח וחניה חדש.

 

לצורך כך שכרו 4 פקחים נוספים וכמה רכבים חדשים וכל זאת לצורך עבירות חניה וכיוצ"ב.

 

בהעדר הסדרי חניה בעיר (עוד מעט יכול להיות שיהיו אזורים בהם החניה תהיה בתשלום) כל תפקידם, כמעט, הוא לטפל ברכבים מוזנחים.

 

בהיותה עיר קטנה, לאחר הסבבים הראשונים בהם טיפלו במכוניות מוזנחות לא נותרה להם הרבה עבודה וזה מסביר את הדברים עליהם אתה מדבר.

 

חג שמח.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

יש להורי שכן רע כזה (בניין משוטף 2 דיירים ככה שיש רק אחד שמתלונן) והנחתי מנוף קרן בכניסה לבניין לשבוע (לפני שהערייה הגיע המנוף כבר עבר למחסן ) והוא התלונן שזה מהווה מטרד כי אין לו מקום לאופניים של הילד שלו בצורה מסודרת , והכנסתי תלונה נגדית בערייה שהאופניים שקשורים למעקה של הבניין מהווים מפגע מסוכן שכן אפשר להתקל בחשיכה בכידון האופניים וכ"ו.. ועכשיו שאני בא מידי פעם לבית הורי אני נהנה מזה לראות את השכן מרים את האופניים כל פעם לבית...

נ"ב גם כשהיו מכוניות בזמנו הוא היה אוהב להתלונן סוג של ...

 

לעניין הגרירות וההתראות יש פיתרון קל ועובד ב100% לשלוח מכתב לערייה למחלקה המשפטית ולמחלקת איכות הסביבה ולנמק במכתב שהרכב הנ"ל הוא רכב אספנות יקר ערך כספי ורגשי והוא אינו מהווה מפגע לציבור ולרכב אספנות יש תקנות שונות מרכב רגיל (לא צריך לפרט) וכל נזק שיגרם לרכב הערייה תישא באחריות המלאה! (הפקידה מהמוקד העירוני שמקבלת את התלונה לא אומרים לה שזה רכב אספנות אלא סתם גרוטאה שמפריעה ולכן התוצאה היא שישר מדביקים מכתב )

 

יש תקדימים רבים שהעריות נתבעו על גרירות רכבים והם חויבו לשלם גם על גרוטאות אמיתיות ! הערייה חייבת לשמור על הסדר וכ"ו אבל לא מעוניינת לשלם כספים בתביעות (ברשיויות מקומיות יש קנס שנקרא "חיוב אישי")

 

והכי חשוב רכב שהוא עטוף יפה (כיסוי חדש) הערייה לא תתעסק איתו

×
×
  • תוכן חדש...