Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב מסוג JBL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דילמה לגבי המערכת שאני הולך לקנות האם החברה היא איכותית כי שמעתי שחברת JBL טובה בסאבים שלהם אבל לא שמעתי משהו על הרמקולים שלהם לרכב אז ככה יש לי שאלה האם המערכת הבאה איכותית לרכב ומה בערך הסכום שיעמוד לקנות אותה [מהיבואן] מה שאני רוצה מהמערכת זה שיהיה אפשר לקנות אותה במחיר סביר ותספק לי צליל יפה באוטו.

להלן המערכת:

1)סאב וופר GT5-1204BR.

2)מגבר לרכב JBL GT5-A604.

3)קומפוננט רמקולים JBL GT5-650C.

4)רמקולים 6X9 למגש אחורי רמקולים JBL GT5-963.

תודה מראש דוד.

פורסם

בפשטות ובקיצור חברה נחמדה ולא יותר. איכותי זה בטוח לא ! לדעתי כל סהטאפ שהעלית לא יעלה יותר מ 1500 ש"ח

פורסם
לא הבנתי למה הכל JBL? יש לך קשר עם היבואן שיכול לעשות לך הנחה? סיבה אחרת?

יש לי קשר ליבואן של מערכות שיכול להביא לי הכול במחירים של יבוא בלבד בלי רווח של חנויות.

ככה בחרתי את חברת JBL מכיוון שזוהי החברה היחידה שמצאתי מקטים של הרמקולים סאב מגבר וכולי.

עכשיו בשביל שהיבואן ייבא לי את המערכת הוא יכול לייבא רק על ידי מתן של מקטים לא על ידי שם או דגם עכשיו חשבתי על חברות למשל גם כמו MORAL או ROCKFORD אבל לא מצאתי מקטים של החברה המייצרת אותם אז בגלל זה הלכתי על JBL אם יש דרך למצוא מקטים של מערכות אשמח לדעת זאת.

אגב הפאנל הקיים ברכב הוא JVC DivX DVD דגם: KD-DV4305 האם הוא סביר למערכת נורמלית מכיוון שאני לא רוצה עכשיו גם ללכת להשקיע על הפאנל אגב התקציב שלי הוא בין 1000 ל 1500 ש"ח

אשמח להצעות או לפתרונות בעניין המקטים.

תודה מראש דוד.

פורסם

לא יודע איזה מק"טים מדובר - אבל!

אם כבר את לוקח JBL - אל תיגע בסדרת ה-GT - קח GTO.

קומפוננט GTO6508.

מגבר GTO1004.

וסאב גם מסדרת ה-GTO.

זה ישדרג אותך בכמה רמות באיכות אבל לא יהיה שינוי רציני במחיר.

פורסם

מן הסתם שיהיו מק"טים בקטלוגים... מק"ט = מספר קטלוגי. :-D

אבל כל חברה\חנות\יבואן\חרייאט יש לו היום קטלוג משלו עם מק"טים משלו, על איזה מהם אתה מדבר?!

אולי אתה מתכוון לברקוד בכלל?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
מן הסתם שיהיו מק"טים בקטלוגים... מק"ט = מספר קטלוגי. :-D

אבל כל חברה\חנות\יבואן\חרייאט יש לו היום קטלוג משלו עם מק"טים משלו, על איזה מהם אתה מדבר?!

אולי אתה מתכוון לברקוד בכלל?

מקט של חברה/יבואן אחד מהם.

• תוכן חדש...