Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על clarion cz 300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה הולך להזמין מחו"ל את המכשיר? כי לא זכור לי שיש בארץ את הדגם הנ"ל. תקן אותי אם אני טועה

לא אחי אני הולך לקנות מהארץ חיפשתי קצת מידע על המכשיר בזאפ בפורום ואין כלום על המכשיר ..

פורסם

אכן יש בארץ

אין הבדל מהותי בין הcz300 לcz200, ההבדל היחיד הוא בשב300 יש תמיכה ברדיו HD ואפשרות לחיבור רדיו לוויני, אם זה אומר לך משהו ומצדיק את המחיר, אז אין סיבה שלא, אישית, לקחתי אותו רק בגלל שלא היה לחנות במלאי והם הציעו שדרוג ל300 בחינם.

מבחינת המכשיר עצמו מעולה בשביל המחיר שלו כפי שכל אחד יעיד, 2 יציאות RCA להגברה, איכות מעולה, אבל מבחינת הממשק עצמו המכשיר בסיסי לחלוטין, לא תמצא כאן שום אנימציות מתוחכמות או תפריטים מסובכים, מצד שני אולי זה יתרון.

איכות הבנייה סבירה לחלוטין, אין כפתורים רופפים או חלקים מתפרקים כראוי לחברה, אבל יש שיגידו שהכפתורים טיפה לא נוחים וקשים ללחיצה. מצד שני יש שלט.

האקוולייזר מספק לך אפשרויות כיוון (Q פקטור, נק' אמצע ועוצמה עבור באס מיד וטרבל) אבל מנסיון הוא טיפה מזייף, לא משהו רציני.

שורה תחתונה, אם מכשיר איכותי שמספק איכות שמע מעולה למחיר שלו זה מה שאתה מחפש, אז הבחירה ברורה.

אם אתה מחפש משהו עם טיפה יותר נוחות שימוש ותפריטים מהוללים, אז חפש מקטגוריית מחיר יותר גבוהה, או פנה ליד שנייה.

פורסם
אכן יש בארץ

אין הבדל מהותי בין הcz300 לcz200, ההבדל היחיד הוא בשב300 יש תמיכה ברדיו HD ואפשרות לחיבור רדיו לוויני, אם זה אומר לך משהו ומצדיק את המחיר, אז אין סיבה שלא, אישית, לקחתי אותו רק בגלל שלא היה לחנות במלאי והם הציעו שדרוג ל300 בחינם.

מבחינת המכשיר עצמו מעולה בשביל המחיר שלו כפי שכל אחד יעיד, 2 יציאות RCA להגברה, איכות מעולה, אבל מבחינת הממשק עצמו המכשיר בסיסי לחלוטין, לא תמצא כאן שום אנימציות מתוחכמות או תפריטים מסובכים, מצד שני אולי זה יתרון.

איכות הבנייה סבירה לחלוטין, אין כפתורים רופפים או חלקים מתפרקים כראוי לחברה, אבל יש שיגידו שהכפתורים טיפה לא נוחים וקשים ללחיצה. מצד שני יש שלט.

האקוולייזר מספק לך אפשרויות כיוון (Q פקטור, נק' אמצע ועוצמה עבור באס מיד וטרבל) אבל מנסיון הוא טיפה מזייף, לא משהו רציני.

שורה תחתונה, אם מכשיר איכותי שמספק איכות שמע מעולה למחיר שלו זה מה שאתה מחפש, אז הבחירה ברורה.

אם אתה מחפש משהו עם טיפה יותר נוחות שימוש ותפריטים מהוללים, אז חפש מקטגוריית מחיר יותר גבוהה, או פנה ליד שנייה.

תודה רבה על המדע

• תוכן חדש...