Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

אשמח לקבל הצעות או המלצות על חדרים מחוץ לעיר אשדוד, אבל שנמצאים במרחק נסיעה סביר של 10 דקות גג

ניצנים? מושבים באיזור וכו'

אלה אם כן יש משהו ששוה באמת להרחיק קצת יותר בשבילו.

המשך יום נעים :)

פורסם

אתם מטורפים:

אם בת הזוג שלכם נכנסת לשרשור הזה - היא תשאל אתכם מהיכן אתם יודעים (ולא היא לא תאמין לתשובה "ששמעתם מחבר").

אם אין לכם אישה - למה החדר, הרי יש לכם דירה ריקה. :shock: :shock: :shock:

פורסם

דורקי - עוד לא נתקלתי (או קראתי) על חבר פורום שזוגתו שתחיה,עוקבת אחריו בפורום (בין אם בלשבת על המחשב אחריו ולבדוק,או המהדרין אפילו פותחות יוזר ועוקבות מרחוק)

מצד שני - לך תדע ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בסופו של יום, לאחר ההמלצות וחיפוש קצר, רציתי לדעת מה ימליצו חברי הפורום, נווה מבטח, כנראה שבאמת מקום מדהים ומקצועי, כי כל הצימרים / חדרים היו תפוסים הלילה!!! הכל כבר שולם מראש.

בסופו של דבר, נסעתי למושב חצב, ממש בהמשך הדרך עוד 3 דקות נסיעה, הכל דיסקרטי, אינטימי, חנייה פרטית לכל ביתן עם שער חשמלי שנסגר, תשלום מתבצע דרך תיבה אנונימית , לא רואים את מפעיל החדרים/צימרים.

המקום נקרא, בית מעץ , מושב חצב.

תמורה מעולה לכסף.

פורסם
דורקי - עוד לא נתקלתי (או קראתי) על חבר פורום שזוגתו שתחיה,עוקבת אחריו בפורום (בין אם בלשבת על המחשב אחריו ולבדוק,או המהדרין אפילו פותחות יוזר ועוקבות מרחוק)

מצד שני - לך תדע ;)

יש שלב בחיים שמתחילים לשקול ולשקלל בו את כל האפשרויות - כולל הלא סבירות.

כשמכניסים למישוואה את העובדה שמידע שעלה לרשת, לא נמחק יותר לעולם - אתה יודע מה? אותי זה היה מפחיד להעלות שאלה כזו, כמו גם לענות על השאלה (אם כמובן הייתי יכול לספק מידע תורם).

פורסם

סיפור משעשע (?) שקראתי איפשהו:

גבר מקבל טלפון לגבי הרכב ששם למכירה. הוא אומר למתעניין: "בוא בערב לראות אותו אצלי בבית בקריית שמונה". המתעניין אומר: "אני עומד ליד האוטו שלך במושב XXX,. הגבר: "האוטו כרגע אצל אשתי בקריית שמונה". המתעניין מתעקש: "לא, האוטו שלך מדגם Y בצבע Z ואני עומד לידו במושב XXX". וכך למד הגבר שאשתו בוגדת בו בזמן שהוא בעבודה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...