Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קודם כול סבא שלך צדק 100% !!! ולמה ?

א} הוא סבא וסבא גם אם הוא לא צודק הוא צודק כי הוא סבא ואני אומר את זה בתור סבא :lol:

ברכבים הישנים המדחס של המזגן היה מדחס בוכנתי מתוצרת יורק וברכבים האמרקאים היה מדחס בצורת מנוע V מיפלצתי

בגודל . המדחסים האלה דרשו המון כוח להפעלתם.

כאשר היו מכבים את המנוע המנוע היה נכבה בבום עקב העומס של המדחסים ולא נכבה בעדינות בטורים נמוכים.

בהפעלה הם היו מעמיסים את גל הארכובה ומנקנקים את המיסבים של המנוע את הסטרטר והמצבר.

בנוסף כאשר רציתה לכבות את המנוע תמיד היה מומלץ לתת לא לרוץ מיספר שניות בסרק ואז לדומם ולדעתי דבר זה גם מומלץ היום.

נכון להיום כולם צודקים אבל אני חושב ועושה כך.

א} תמיד מכבה את המזגן מיספר שניות לפני המנוע

ב} ממתין שתים שלוש שניות לפני דימום המנוע

ג} רק אחרי ההנעה של המנוע מפעיל כול מיכלול שאני רוצה אם זה אורות ,או מזגן, או מערכת, או ויברטור לאשה וכו וכו וכו

אגב הניתוק של המערכות בזמן סטרטר לא נועד להגן על המנוע או על המערכות אל לשמור מקסימום אנרגיה של המצבר לסטרטר.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם בדוק, תהיה בטוח ואז תחזור עם תובנות.

איך אני בודק שאכן עם כיבוי המנוע המדף נשאר במצב של כניסת אוויר נקי מבחוץ ברכב מסוג גולף דור 5 עם בקרת אקלים הנקראת 2C Climatronic ?

אם יש לך מידע טכני בנושא אשמח לקרוא.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מכיר את הרכב מספיק טוב או כמוך כדי לתת לך תשובה.

מה שכן אני יכול להמליץ לך זה שאולי תפרק כמה פאנלים כדי להגיע לראות פיזית את המדף יניקה, אז תוכל לאושש זאת בקלות. במרבית הרכבים זה ניתן לביצוע.

פורסם

לא סתם שאלתי, ברכב שלי מערכת בקרת האקלים לא תמיד מדליקה את מנורת החיווי של מצב צירקולציה כלומר, המערכת עובדת במצב צירקולציה אבל אין חייווי במקרים הבאים: נסיעה ברוורס או הפעלת ווישרים קידמיים. למעשה גם לאחרה התנעה במשך כ-60 שניות המערכת באופן אוטומטי מכניסה אוויר מבחוץ.

מה שלמעשה רציתי לומר שקיימת התערבות של מערכת בקרת אקלים בהרבה מקרים ולכן כפי שכתבת כנראה ללא פירוק אני לא אדע באיזה מצב נשאר המדף לאחר כיבוי המנוע.

אני אנסה לחקור את העניין יותר לעומק או אנסה לברר עם חבר הפורום מוסך רון שכנראה פירק כמה פעמים את התעלות והמנועים ברכב דומה לשלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום.

זה אימל שקיבלתי היום אחרי מה שכתבתי בנושא המזגן לרכב. ממר amnondalaras

*** תוכן ההודעה נמחק כי הוא צוטט מאיזה טרול מוכר כאן בפורו,ם שנחסם מספר פעמים ואין לו ולקשקושים שלו מקום בפורום הזה, איתך בני הסליחה ***

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...