Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיות הבוקר שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם בטח מכיר אותה, אבל אני ראיתי אותה פעם ראשונה. אמריקאית גדולה ואדומה שאת טיבה לא זיהיתי בדיוק (לא טוב באמריקאיות), אולי קורבט, אולי איזו פונטיאק באותו הסגנון... אבל אני חושב לעצמי, לא קם אדם בוקר אחד, מעיף את החתולים שישנו לו בכונס אויר אה-לה מנוע סילון שיש לו על מכסה המנוע, ומבין שאולי צריך שינוי??

וברצינות - כזה כונס עוד לא ראיתי. אני מתפלא איך הבנאדם בכלל רואה את הכביש לפניו. בעלי אימפרזות בטח בורחים ממנו בבהלה...

חוצמזה, נצפתה אודי TT לבנה... על זה אומר - הכי ליסינג במכוניות ספורט... איייייכס.

בוקר טוב כולם, אני עדיין שומע צלצולים מאתמול בלילה... (פחות משעתיים שינה, כל הזין...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ראיתי בת"א לפני שנה בערך, אמריקאית קופה שבאמצע המכסה מנוע יש חור ומהחור יוצא המנוע כמו שיש בחו"ל ויש לו 3 עיגולים אדומים בקדימה של זה כדי שיכנס אויר למנוע. זה היה משהו מדהים ממש חו"ל בישראל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

:lol:

האמריקאית היא פלימות' ברקודה, או בשמה האמריקאי "קודה". יש לה מנוע וי 8 בנפח 7400 סמ"ק שנושם דרך מאייד "אופנהאוזר" תערובת שנדחסת דרך מגדש על "פקסטון".

הברקודה ידועה בחור הייעודי במכסה המנוע. למה ייעודי?

בשנות ה70,טרום משבר הדלק, התחרו יצרני הרכב האמריקאים בינם לבין עצמם על יצירת מכונית השרירים האולטימטיבית אשר תכלול מנוע שמפיק מעל 300 כ"ס ומערכת ארכאית של קפיצי עלים. היצרנים עצמם הציעו חבילות שיפור שונות ומשונות אשר נשאו שמות כמו STREET STORM או HELLFIRE וכללו מאיידים בקוטר של פחי זבל,מוטות פיתול (וואו) ומגדשי על מונעי רצועה.

מנוע ה"המי" (תאי שריפה המוספריים,דבר שבאירופה הופיע 30 שני לפני) של ה"קודה" היה בסיס טוב לשיפורים ורוב המשפרים בחרו להחליף בראש ובראשונה את המאייד לאייטם גדול יותר אשר בלט דרך המכסה. ע"מ שלא ייאלצו לחתוך את מכסה המנוע, יצא הרכב מן המפעל עם חור מייד אין יו אס איי אשר כוסה במכסה פלסטיק.

המכסה האמור ישב על מכסה הפילטר העליון ולא היה מחובר כלל למכסה המנוע-מה שגרם לו לרעוד בעצבנות ולהיטלטל מצד לצד כל אימת שהדוושה היתה נלחצת.

תופעה זו נתנה לרכב את הכינוי "שייקר" כלומר - רועד.

יריבתה המושבעת של הברקודה היתה הדודג' צ'ארג'ר.נפח דומה,פירסום יותר אגרסיבי ותדמית יותר קשוחה. ניתן לראות דודג' צ'ארג'ר ירוקה בחיפה וגם שחורה ב"מהיר ועצבני".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה שלא הבנתי במהיר ועצבני בקשר לאוטו המנופח הזה

הוא אמר בסרט שלא נסעו באוטו איזה 20 שנה והוא ומניע אותה במכה אחת

קשה באימונים קל בים

פורסם

אולי לא נסעו אבל הניעו פעם בשבוע , יומיים??

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יש לזה הסבר.

בגירסת הדי וי די יש לפני הסרט פרסומת חסות של "קסטרול סינטק- השמן ששומר על צמיגותו לאורך אלפי קילומטרים".

כנראה שבדודג' היה סינטק... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אולי לא נסעו אבל הניעו פעם בשבוע , יומיים??

שניה, חברים, תעקלו את הדבר הבא:

מהיר ועצבני זה סרט!!

ממש כמו מאטריקס!!!

בההההה... ועוד חידושים מעניינים: אין באמת סאנטה קלאוס ואליהו הנביא לא באמת שותה מהיין פסח.. :shock:

פורסם

עכשיו חג הפסח הלך לי.. :(

אוף..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל בתור אחד שמתיימר להלהיב חובבי רכב, היה יכול להיות נחמד אם הם לא היו ממלאים אותו בטעויות מביכות למדי... (את רובן ניתן למצוא באתר movie mistakes דרך אגב)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חוצמזה, נצפתה אודי TT לבנה... על זה אומר - הכי ליסינג במכוניות ספורט... איייייכס.

WRX לבנה מינוס כנף אחורית של חברת אדריכלים או משהו, בפקקים של חדרה דרומה

היום ב-6:30 בבוקר...

אין יותר ליסינג מזה :hihi:

דווקא יש... שורת ה-106 ראלי הלבנות במפגש PSI הראשון - הכי ליסינג שיש :!:

:wink:

MCS 2008

פורסם
שלך הסטנדרטית היחידה שם. אני מוריד את הכובע (ודורך עליו)..

זו לא גאוותי, אבל זה גם לא נכון... :roll:

ובקשר לשורת ליסינג לבנה, אין מה לעשות.

ככה זה נראה... במובן הטוב של המשפט... :shock: (עד כמה שניתן :wink: )

ישראל, אלופת הראלי הלבנות.

להבדיל מאנגליה, אלופת הראלי הכחולות. :lol:

MCS 2008

פורסם

ואני מצטרף לשירור התצפיות ואומר שמישהו ברחוב שלי קיבל טעם טוב.

ניצפו 3 פז'ו 106GTI ברחוב שלי.

אחת כחולה חונה כאן דרך קבע.

אחת לבנה, שמופיעה לפעמים מול הבניין.

ואחת שחורה S16 שנצפתה פה רק פעם אחת....

בנוסף יש פה גם איזה 205CTI אדומה ויפה...

אז, מעבירים ת'מפגש אליי?!

פורסם

ברידינג ביום חמישי הייתה פונטיאק פייר בירד\טרנס אם די ישנה (לא הצורות החדשות)

הבן אדם עשה הרבה פוזות כשהוא יצא הוציא חתיכת פלסטיק מהמכסה מנוע ודרך החור ביצבץ לו פילטר אוויר בין כל האנשים שנמשכו לאוטו המרשים כמובן עם מוזיקה ופלאפון ביד הסתובב נתן פתיחה בשורה האחרונה אני עמדתי די רחוק לא ממש התרשמתי מהפתיחה (לפני זה שהאוטו עמד כן התרשמתי מהאגזוזים שעוברים לצידי הרכב)

עד ששמעתי בו רצתי כמו כל הרידינגים וראינו שהוא בחר להיעצר התוך וולבו ואז התחילה ההצגה

של אותו בן אדם כמה צעקות שיזוזו מהאוטו ואופ הוא ברח

בכל מקרה רק רציתי לומר על החור שהיה לו לפילטר

ועוד מכונית שאומנם לא יצא לי לראות אבל לדוד של חבר שלי היה פייר בירד ישנה והוא השתיל

בה מנוע אם אני זוכר נכון 11 ליטר של איזה סירה נדמה לי סטיל או משהו כזה

גם לו המכסה מנוע היה מוגבה כדי שיהיה מקום למנוע אני לא זוכר איפה המפלצת הזאת היום

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
בשנות ה70,טרום משבר הדלק, התחרו יצרני הרכב האמריקאים בינם לבין עצמם על יצירת מכונית השרירים האולטימטיבית אשר תכלול מנוע שמפיק מעל 300 כ"ס ומערכת ארכאית של קפיצי עלים

נראה לי שטעית! הם התחרו מי מיצר מכונית שתצרוך יותר דלק!

:puzzled:
  • תוכן חדש...