Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שאני אעמוד בסרטון כזה אז מראש אני אוותר על הצפיה.

מה שכן, אשמח אם מישהו יעדכן אותי למה משמידים כלבים (מבלי להכנס לפרטים "עסיסיים" בבקשה...)

פורסם

אני לא מכיר מילים קשות מספיק, בשום שפה שהיא, בשום צורת התבטאות ע"י שפת גוף, בשום דרך, כדי להביע את הזעזוע, הגועל, הכאב, העצב ושוב הזעזוע שאני חש.

כולי תקווה שיעשו ליצורים הללו (אני לא יכול לקרוא להם אנשים, כי זו ילה יפה מדיי עבורם) מה שהם רוצים לעשות לחסרי-הישע על 4. אני מקווה שיעשו את זה לילדים שלהם, לנשים שלהם, להורים שלהם, לחברים שלהם, למכרים שלהם, לחברים שלהם מהעבודה, לחלבן שלהם, ושיוציאו את גופות קרובי משפחתם מהקבר ושיחללו אותם. פשוט כך.

אני לא הייתי מסוגל להיכנס לסירטון, קראתי חלקיק מהכתבה כדי שהספקנות שלי (זה לא ייתכן!!! או שמא- אני חייב לדעת. זה נורא.) תבוא על סיפוקה. לצערי. לא להאמין שזה קורה בעולם שלנו.

ועדיין אין לי מילים מספיקות כדי לתאר את מה שאני עוד מייחל לזונות האלה.

אני כן אייחל להם, שכל נשמה שהם לוקחים, תרדוף אותם עד סוף חייהם. שיחיו, ויסבלו כמה שיותר.

בתגובה המחרידה הזו שלי אין טיפת ציניות, או טיפת הומור. בעלי חיים טובים יותר בעיניי מרוב בני האדם שאני מכיר.

11 שנה אני סובל גלל המתת חסד שנאלצתי לבצע, ומרגיש כמו רוצח. אני סוחב את זה איתי, בלי הרף. זה לא יורד ממני ולא עוזב אותי. על נשמה אחת, שזה (כנראה?) היה לטובתה. אני כבר עם דמעות בעיניים. קשה לראות את המקלדת. חשבתי שכבר נגמרו לי הדמעות. מסתבר שטעיתי.

שמישהו יעצור אותם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל תגובה שחשבתי לכתוב כאן בטוח תביא לבעיות מול ההנהלה של האתר , אז אני רק ארשום משפט אחד קטן ומוכר "עין תחת עין שן תחת שן" .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

האדם הוא בעל חיים מגעיל, הוא החיידק הקטלני ביותר. איזה עוד חיידק אחראי לקטל של כל כך הרבה מינים ?

אם מחר יודיעו שמגיפה תקטול את כולנו מעל פני האדמה, אני יפחד... אבל אשמח.

אם הייתי יכול, הייתי יורה בכל אחד מהאנשים שמבצעים את ההרג הזה, לא הייתי מרגיש רע, להפך, הייתי מרגיש טוב והולך לישון מעולה.

מזוויע.

ועוד יותר מזוויע שלא יקרה שום דבר וברגע שתישרק שריקת הפתיחה (וגם הרבה לפני זה) כולם ישכחו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בני האדם יהרגו גם את עצמם בסוף ויקחו איתם את כל שאר החיות בעולם.

פעם שרפו בני אדם בחיים בגלל גחמות של גמד פוליטיקאי חולה נפש, היום שורפים כלבים בחיים בגלל כדורגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה ערוצי החדשות מדווחים על תאונות דרכים?

למה אתה קורא בשקיקה ב-YNET על פיגועים כשהם מתרחשים?

טוב מאוד שהנושא נפתח. הוא הביא את הנושא לידיעת חברי הפורום, גרם לכך שתהיה לו מודעות ושיותר אנשים יחרימו את המשחקים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...