Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חבר קרוב החליט שהוא רוצה לקנות Z3 BMW

לא חשוב לו היד

לא חשוב לו המנוע

ולא חשוב לו מצב הרכב.

חשוב לו: ה - פ - ו - ז - ה

סבבה.

לא נתערב.

אבל הוא ביקש ממני עזרה להוריד במחיר של המוכרים.

לפי לוי יצחק שאנו אוהבים לשנוא, הרכב הנ"ל עולה לשנת 97 : 38 אלף ש"ח.

מה שהולך במכירות הוא לא פחות משערוריה.

יש גבול לכל תעלול.

על רכב יד 11,שהוחלף לו מנוע,עם 220 אלף ק"מ,מנוע 1900,שנחשב להכי עייף,אבל זה לא חשוב.

אנשים דורשים מחירים הזויים של 60 אלף,70 אלף ולא מוכנים להוריד כל כך.

5 אלף לכאן או לכאן הם מוכנים.

מה לעשות?

אני כבר אמרתי לו שאולי ירד מהעץ כי יש בירושלים SLK שנת 1999 ב60 אלף,נוריד אותו ל55-50,ויאללה נאמר מזל טוב.

יש לכם רעיונות איך מאתרים רכב כזה {Z3} במחיר ריאלי? {לא באתי ואמרתי לשלם 38 אלף,מוכן 50 בלחץ אם הרכב שווה את זה} תודה לעוזרים!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תלוי מהו אורך הרוח שיש לך ולחברך.

מצב שוק המשומשות היום על הפנים - והדבר משפיע (לצערי) גם על הספורטיביות.

מה גם ש(על פי סטיגמות בלבד) אנשים שרוכשים רכבים שכאלה הן לרוב (כמובן שאף משתמש פורום איננו כזה) ערסים.

אלה אוהבים להתרברב בקניה הזולה של הבימרים שלהם (אני? אני קניתי עשרים מתחת למכירון), ומנגד במכירה היקרה שלהם (השוק מת? אני מכרתי בשלושים מעל המחירון!)

מה שיקרה זה דבר כזה:

X יפרסם את הבימר שלו במחיר הלא ריאלי שהוא דורש עליה.

יעבור זמן, יחלפו לקוחות פוטנציאלים ועדיין הרכב לא יימכר.

עוד כמה חודשים תראה שהוא דורש עליה מחיר נמוך בהרבה.

אם הוא לחוץ על רכב, שיתחדש בSLK שציינת - כנראה המוכר שלה כבר מתייבש כמה וכמה חודשים ללא הצלחה במכירת הרכב.

פורסם

שלום לך,

1. אני לא מבין מהיכן יש לך את "החוצפה" הזו להגיד לנו בכמה למכור את הרכבים שלנו וכמה הם שווים (לדעתך).

איש כראות עיניו יעשה, יקנה וימכור - לא מתאים לך? תחפש רכב אחר.

2. חלק מהרכבים (קרי: לא כולם) שנמכרים במחיר שציינת מלאי תוספות ו/או שמורות יחסית לשנתון וכמות הרכבים על הכביש (אשר הולכת ומתמעטת), מכאן נובע המחיר אשר לטענתך נחשב גבוה.

3. רכבים מהסוג הזה לא נמכרים עפ"י מחירון וללוי יצחק אין שום מדד אמיתי לעסקאות הנסגרות ברכבים כאלה ואינו מדד לשוק הרכב, לכן מחירון הוא בגדר המלצה מצחיקה בלבד.

בהצלחה בחיפושים.

פורסם
שלום לך,

1. אני לא מבין מהיכן יש לך את "החוצפה" הזו להגיד לנו בכמה למכור את הרכבים שלנו וכמה הם שווים (לדעתך).

איש כראות עיניו יעשה, יקנה וימכור - לא מתאים לך? תחפש רכב אחר.

אל תתעצבן.

2. חלק מהרכבים (קרי: לא כולם) שנמכרים במחיר שציינת מלאי תוספות ו/או שמורות יחסית לשנתון וכמות הרכבים על הכביש (אשר הולכת ומתמעטת), מכאן נובע המחיר אשר לטענתך נחשב גבוה.

אני לא מבקש את הרכב עם DVD ומסכים על המשענות ראש שרק אולקים יודע למה זה טוב? מי יראה? הקבצן ברמזור? אלה שמאחורי בפקק? זה מזכיר לי במשפחת סימפסון שאנשים רצו אחרי הרכב בכדי לצפות בטלויזיה.

אני אומר למוכר,תפרק,אני לא רוצה. מספיק לי טייפ קסטות.

והוא בחוצפתו אומר,כך אני מוכר.

סבבה,תמכור,אבל לבקש עוד 20 אלף?

אני לא חושב שאני צריך לשלם על תוספות שלא ביקשתי ואינני חפץ בהם.

גג קשיח ב"מתנה" על הקניה? לא ביקשתי!

מה חטאתי מה פשעתי? ביקשתי לקנות רכב ואני מרגיש שאני בערוץ הקניות. קנה אחד פלוס אחד.

3. רכבים מהסוג הזה לא נמכרים עפ"י מחירון וללוי יצחק אין שום מדד אמיתי לעסקאות הנסגרות ברכבים כאלה ואינו מדד לשוק הרכב, לכן מחירון הוא בגדר המלצה מצחיקה בלבד.

כאן אני מסכים איתך.הרי יצחק לוי רושם 38 אלף שקל,בגלל זה לא באתי ואמרתי שאקנה את הרכב במחיר המחירון או כלום,50 אלף לרכב "ערום" לפי דעתי זה סכום יפה.

ואם רוב האנשים לא שמים על יצחק לוי,למה ממשיכים לקבל את החוקים שלו?

בהצלחה בחיפושים.

תודה,נעדכן.

אתה רשמת שעל הרכב שלך אתה רוצה 70 אלף,אני לא פותח את זה לדיון,

הרכב שלך עם 215 אלף ק"מ. זה לא הרבה לBMW,ואני עוד מעד מגיע לרבע מליון.

רכב מסוחר,שרוצה 60 על הנייר,בטוח שנוריד אותו ל50,

רן: ב מ וו

דגם: Z3

נפח: 1,900

שנה: 1997

יד: 10

ת. הילוכים: ידנית

מחיר: 59,500 ₪ למחיר מחירון לחץ

סוג מנוע: בנזין

ק"מ: 170,000

צבע הרכב: תכלת מטאלי

מזגן: יש

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

תוספות:

מערכת פיונר

אזור מכירה: ירושלים והסביבה

עיר/ישוב: ירושלים

טלפון: להצגת המספר לחץ כאן

איש קשר: ערן

ב.מ.ו הכי יפה שיש, כיסאות חשמליים, עוד אדום, מנוע 1900 חזק יותר, חסכונית בדלק 1:13, מתחייב מנוע גיר שילדה...

http://images.yad2.co.il/Pic/201104/28/1_8/o/o1_1_1_174007_20110428110453.jpg

זה יקח זמן, בסוף נאתר במחיר שיש לנו לשלם.

נ.ב

הרכב שלך נראה טוב מאוד.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני לא מתעצבן, חלילה, אנו מקיימים כאן דיון בריא.

אני באמת מאחל לכם שתמצאו מה שאתם מחפשים, אם כי קשה לי להאמין.

רכב כזה במחיר כזה סביר להניח שלא יהיה שמור או שעבר תאונה - וההוצאות עליו יהיו גבוהות מאוד.

כמו כן, תוספות הן חלק בלתי נפרד מרכבי יוקרה ולכן בדר"כ הן מגולמות במחיר העסקה, גם אצל מר לוי יצחק (לרוב תוספות אשר נמכרות בנפרד אינו שוות הרבה או לא ניתנות לפירוק).

בהצלחה ונשמח אם תעדכן.

נ.ב

תודה רבה.

פורסם

אף אחד לא מחויב למכור במחיר לוי יצחק, כל בעל רכב ספורטיבי או נדיר יודע את זה.

בגלל השוק הקטן (אני לא יודע בדיוק כמה נמכרו וכמה שרדו) נוצרת לה בועה של מחירים שאתה יכול או

א. להצטרף אליה ולקנות

ב. להצביע ברגלים ולקנות משהו אחר

לוי יצחק זה לא תורה מסיני, לדעתי מחירון יד 2 יותר רלוונטי וגם הוא המלצה בסופו של יום מה שיקבע זה המחיר בו אתה מוכן לקנות והמוכר למכור.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שים לב מה כתבת בכותרת: בעניין: מבקש ייעוץ,הכיצד לייעץ למוכר Z3 למכור במחיר ריאלי.

או במילים אחרות, איך אפשר לשכנע מי שמוכר Z3 להוריד מחיר. למה אתה חושב שמי שמוכר Z3 או כל אוטו אחר, צריך את העצות שלך איך להוריד במחיר ולמכור בזול האוטושלו, שהוא חושב ששווה יותר.

לוי יצחק - אל תצחיק אותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא בדיוק נכון,

אדון AINO האיר את עיניי בעניין שהוא אומר שאם נחכה,המוכרים יתקררו קצת.

קיבלתי הודעה פרטית ממישהו שנתן רעיון יפה.

לארגן 20 או 30 חברים,

לתת להם את מספר הפלאפון של המוכר ופשוט כל יום להציף אותו בטלפונים סטייל: "אחי, 42 אלף שקל מזומן אני בא עכשיו" וגם, אחי,אני ליד האוטו,חם עם הכסף, בוא קח 40 אלף".

לאחר חודש התשה, אפשרי לבוא למוכר ולהגיד לו, שמע הרכב מעניין, בוא נלך לבדוק אותו,ולהציע 50.

אחד כזה שכבר חודש אם לא יותר נתקל בעשרות טלפונים של מחירים מגוחכים אולי יגיד לעצמו, טוב, 40 אני לא מוכר,באה לי הצעה של 50, נלך.

רעיון יפה.

שיתחיל החל ממחר.

עכשיו חסר רק קורבן.

מי מתנדב?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
רעיון יפה.

שיתחיל החל ממחר.

עכשיו חסר רק קורבן.

נו באמת. גם לעשות את זה, וגם לכתוב שהחל ממחר אתה עושה את זה?

אין שכל אין דאגות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לא בדיוק נכון,

אדון AINO האיר את עיניי בעניין שהוא אומר שאם נחכה,המוכרים יתקררו קצת.

קיבלתי הודעה פרטית ממישהו שנתן רעיון יפה.

לארגן 20 או 30 חברים,

לתת להם את מספר הפלאפון של המוכר ופשוט כל יום להציף אותו בטלפונים סטייל: "אחי, 42 אלף שקל מזומן אני בא עכשיו" וגם, אחי,אני ליד האוטו,חם עם הכסף, בוא קח 40 אלף".

לאחר חודש התשה, אפשרי לבוא למוכר ולהגיד לו, שמע הרכב מעניין, בוא נלך לבדוק אותו,ולהציע 50.

אחד כזה שכבר חודש אם לא יותר נתקל בעשרות טלפונים של מחירים מגוחכים אולי יגיד לעצמו, טוב, 40 אני לא מוכר,באה לי הצעה של 50, נלך.

רעיון יפה.

שיתחיל החל ממחר.

עכשיו חסר רק קורבן.

מי מתנדב?

נשמע הזוי לחלוטין, אחרי 10 שיחות בסגנון אני מחליף מספר.

פורסם
eladns1 היית רוצה שיעשו לך כזה דבר?

לי יש עצבי ברזל.אין לי בעיה.

שינסו.

גם תראה,בסוג הרכב הזה,באמת שאין הצדקה לבקש כאלו סכומים.

הרכב הזה נמכר ב2300 יורו באירופה.{עצוב...}

http://www.autoscout24.eu/ListGN.aspx?atype=C&mmvmk0=13&mmvmd0=1665&mmvco=1&make=13&model=1665&pricefrom=1000&ustate=N%2CU

ברור,ברור ברור שאין מה להשוות במחירים.

אבל אני שוב אומר,המכוניות כאן נמכרות עם תוספות שאני לא רוצה.

למה אני צריך לשלם עלDVD?

ביקשתי?

אז אולי אם נשגע את הבחור,הוא יבין שהוא יכול להוציא את המערכת ולרדת במחיר.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

המחיר ה"גבוה" שדורשים, זה רק על ובגלל הפוזה (לא על היד, לא על סוג המנוע, ולא על מצב הרכב...?). גם על פוזה משלמים.

זה אולי מה שמעניין את החבר שלך.

בפועל יש עוד גורמים (ובמיוחד לרכב "אקזוטי", נאמר) שקובעים את המחיר, ולאו דווקא המחירון.

אני לא יודע כבר אם כתבתי באירוניה או לא.

alfa 156 2.5.

פורסם
אז אולי אם נשגע את הבחור,הוא יבין שהוא יכול להוציא את המערכת ולרדת במחיר.

נו? אז הוא יוציא את המערכת ויוריד 2000 שקלים. אתה רוצה לעשות לו shift במוח, ובמקום לבקש 70.0K שימכור לחבר שלך ב 50.0K.

אני במקומו - טוחן אתכם עד דק. כל טלפון מטריד שכזה עולה בעוד 1000 שקלים. בסוף החבר שלך הרי ישלם מה שהוא מבקש, ואם לא הוא, יבוא "אח" אחר.

לשעבר:

• תוכן חדש...