Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלחתי , תתחיל לעבוד.

בהצלחה .

אייל,

היום לאחר שעתיים וחצי הרמתי ידיים.... החלפתי את הידית ושמתי אפילו את המנעול בפנים ו... עכשיו יש התנגדות אבל הדלת לא

נפתחת :cry:

עשיתי הכל לפי התמונה - יש את השני הברזלים שאחד נכנס למנעול ועוד אחד צריך להיכנס לחור של הידית אבל לא עובד

כנראה אצטרך לקחת אותו לבעל מקצוע שיסדר את זה....:-(

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תשבר .

פתח את הפנל הפנימי ותבדוק איפה טעית .נראה לי שלא חברת נכון את מוט המתכת או שהוא יצא מהמקום .

מטעויות לומדים והכיף הוא לפתור את הבעייה .

חג שמח .

בדקתי 3 פעמים והשוויתי עם דלת אחרת-- המנגנון עובד שאני מרים את הידית אבל הדלת לא נפתחת... לא מבין מה התקלה שם

פורסם
כשאתה פותח את הידית , הידית בעזרת מנוף מושכת מוט מתכת שהוא מחובר למנעול ופותח אותו .

תעקוב אחריו , אולי הוא יצא ממקומו .

כשאני פותח את הידית אכן המנוף מושך מוט מתכת, האם זה ממשיך למטה ?

אשמח אם תוכל לתת לי את הפרטים שלך שתוכל להסביר לי מחר בטלפון....

עזרא.

פורסם
צרפתי תמונות של דלת קדמית ואחורית .

בדוק את חיבורי המוטות , יש להם נעילה מפלסטיק שאולי השתחררה .

ניסיתי. הסתכלתי ולא ראיתי משהו משוחרר

פורסם
כמו שכתבתי , השטנגה לא מחוברת או יצאה ממקומה .

אייל,

וידאתי מול הדלת של הנהג וכל מה שאני רואה מחובר... יש ברזל שאני לא אמור לראות שם שאולי מתחבא והיה אמור להיות מחובר?

אם כן לא? הרי יש את הברזל שמתחבר לידית - לחור שלה, ויש עוד ברזל שמתחבר למנעול.... ויד את הברזל שמחובר לידית שפותחת את הדלת מבפנים. איזה עוד ברזל אני מפספס?

פורסם

אם זו דלת אחורית , יש 3 שטנגות - אחת לידית פנימית , אחת לידית חיצונית ואחת לכפתור .

אם זו דלת קדמית יש עוד אחת - של המנעול .

העליתי שרטוטים כך שאין הרבה אפשרויות לטעות .

פורסם
אם זו דלת אחורית , יש 3 שטנגות - אחת לידית פנימית , אחת לידית חיצונית ואחת לכפתור .

אם זו דלת קדמית יש עוד אחת - של המנעול .

העליתי שרטוטים כך שאין הרבה אפשרויות לטעות .

זאת דלת ימנית קדמית... יש רק 2 ברזלים- אחד לידית ואחד למנעול... אני לא רואה עוד אחד.

פורסם
4 ברזלים צריכים להיות .

אחד לכפתור בדלת

אחד לידית פנימית

אחד לידית חיצונית

אחד למנעול צילינדר

כנראה הלכו לאיבוד ונפלו לפנים הדלת .

אחד לכפתור בדלת- כפתור שנועל את הדלת ומשחרר מבפנים? אם כן אז מחובר

אחד לידית פנימית- יש

אחד לידית חיצונית- ברזל שמחובר לידית החיצונית שמפעיל את המנגון? יש

אחד למנעול צילינדר- מחובר למנעול....

• תוכן חדש...