Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידית פתיחת הדלת בסוזוקי בלנו 96 שבורה

עזרא
שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

חיפשתי בפורום לפני שפתחתי את העץ אבל שמתי לב שלא נפתח עץ לגבי בעיה במכונית מסוג שלי.... הידית נשברה ויש צורך להחליפה.

עכשיו , יש לי אפשרות לרכוש ידית חלופית מפירוקיה אבל האם המחיר של חדש יהיה יותר מדי? כמה עולה לדעתכם ידית חדשה כולל עבודה ? האם יש אפשרות לבצע את ההחלפה לבד?

הידית השבורה ממוקמת בצד ימין מקדימה , ליד מושב הנהג.

אני מאזור השרון ככה שאם יש לכם המלצות לבעלי עסק כאן המקום....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

עדיף מפירוקיה, או מEBAY, כי אני לא יודע איך זה בסוזוקי בלנו אבל אני יודע שבאיביזה 2002 ידית חדשה יכולה להגיע בכיף לאזור ה500 שקל.

אם אפשרי לבד? הכל אפשרי לבד, השאלה היא אם יש לך את הידע הנדרש, אם יש לך חשש, עדיף לפנות לבעל מקצוע.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף מפירוקיה, או מEBAY, כי אני לא יודע איך זה בסוזוקי בלנו אבל אני יודע שבאיביזה 2002 ידית חדשה יכולה להגיע בכיף לאזור ה500 שקל.

אם אפשרי לבד? הכל אפשרי לבד, השאלה היא אם יש לך את הידע הנדרש, אם יש לך חשש, עדיף לפנות לבעל מקצוע.

מאיפה לך? אתה מלך המק"טים?

בסיטרואן קסארה ידית חדשה עלתה 230 ש"ח. זה מספיק יקר כדי שהיבואן ירוויח ומספיק נמוך כדי שלא תרצה לקנות ידית מפירוק.

בסופו של יום קניתי ידית מפירוק ב-50 ש"ח, אבל קח בחשבון שלא כולם ירצו למכור לך - אחרי הכל הרווח האמיתי הוא לא על הידית האומללה אלא על הדלת - כך שאתה צריך לעשות סיבוב טלפוני ולראות אם יש ידית מדלת מכוסחת.

לגבי מה שקורה אצל פותח השרשור, מומלץ לנהוג כך:

1. להתקשר למוסך המרכזי ולברר עלויות - כמה עולה הידית, כמה עבודה.

2. במידה וזה באמת יקר יתר על המידה, בדוק את הקישור הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-02-Suzuki-Esteem-Black-Outside-Door-Handle-LH-Left-Rear-Exterior-Driver-Side-/130573798568?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ASuzuki%7CModel%3AEsteem&hash=item1e66ce0ca8

3. בדיקה טלפונית של מגרשי פירוק, האם יש ידית מתאימה והאם הם מוכנים למכור אותה בבודדת.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה לך? אתה מלך המק"טים?

בסיטרואן קסארה ידית חדשה עלתה 230 ש"ח. זה מספיק יקר כדי שהיבואן ירוויח ומספיק נמוך כדי שלא תרצה לקנות ידית מפירוק.

בסופו של יום קניתי ידית מפירוק ב-50 ש"ח, אבל קח בחשבון שלא כולם ירצו למכור לך - אחרי הכל הרווח האמיתי הוא לא על הידית האומללה אלא על הדלת - כך שאתה צריך לעשות סיבוב טלפוני ולראות אם יש ידית מדלת מכוסחת.

לגבי מה שקורה אצל פותח השרשור, מומלץ לנהוג כך:

1. להתקשר למוסך המרכזי ולברר עלויות - כמה עולה הידית, כמה עבודה.

2. במידה וזה באמת יקר יתר על המידה, בדוק את הקישור הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-02-Suzuki-Esteem-Black-Outside-Door-Handle-LH-Left-Rear-Exterior-Driver-Side-/130573798568?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ASuzuki%7CModel%3AEsteem&hash=item1e66ce0ca8

3. בדיקה טלפונית של מגרשי פירוק, האם יש ידית מתאימה והאם הם מוכנים למכור אותה בבודדת.

בהצלחה!

אם היית קורא את ההודעה שלי כמו שהיא היית רואה שרשמתי "אני לא יודע איך זה בסוזוקי בלנו" אבל מה שאני כן יודע זה שבאיביזה זה יכול להגיע לסכום של 500 שקל מנסיון

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היית קורא את ההודעה שלי כמו שהיא מנסיון

אני התעניינתי יותר בקביעה הנחרצת שלך - "עדיף פירוקיה או EBAY".

מסתבר, אחרי שביררנו קצת לעומק - שחדש פה בארץ עולה 90 ש"ח. אני במקום הבחור לא הייתי קונה מפירוקיה ולא ממתין שבועיים לחלק מאיביי, בשביל לחסוך 23 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התעניינתי יותר בקביעה הנחרצת שלך - "עדיף פירוקיה או EBAY".

מסתבר, אחרי שביררנו קצת לעומק - שחדש פה בארץ עולה 90 ש"ח. אני במקום הבחור לא הייתי קונה מפירוקיה ולא ממתין שבועיים לחלק מאיביי, בשביל לחסוך 23 ש"ח.

צודק8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש בפורום - כתבתי פעם איך להחליף את הידית .

לא תדע , אנחנו פה .

חיפשתי .. וזה מה שמצאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284100&highlight=%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA+%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA+%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%95

לא ממש עונה לי על השאלה.

אשמח לעזרה בנושא....

אייל- אשמח לשוחח איתך בפרטי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...