Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנתה ליד איזה מספרה בעיר. משהו מיוחד ברכב המכוער הזה?

מישהו מכיר את הרכב הזה ספציפית של חבר מועדון ה5 או משהו? לא זכור לי מתמונות מהיכל נוקיה הרכב הנ"ל ונראה במצב של חדש. (6 ספרות בלוחית הרכב וותיק בארץ)

y4egjzxgzc2n.jpg

rytifjlyjn3y.jpg

פורסם

הרכב הזה או רכב כזה, כבר מקשט את הכבישים בארץ כבר הרבה שנים.

לא ראיתי אותו הרבה זמן.

אני שמח שהוא שלם ויפה לא כמו הםורשה שצולמה מרוסקת...

שלמה דן גדרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הבאה תכוון את המצלמה טוב יותר, כמעט פספסת את כל הרכב המכוער בתמונה - בקושי רואים משהו מהקיה של אלדן.

מכונית מקסימה. יש משהו מיוחד באמריקאיות של שנות ה50, אין מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם זה רכב מכוער אין מקום לא לשאלה שלך ולא לתשובה:arrow:

אחד הרכבים היפים והמיוחדים.

שכחת לציין בהודעה הראשונה שרכב נראה מכוער בעיניי, לא בעיניכם. מיוחד הוא כן,כל אחד והטעם שלו למראה הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק. הקיה באמת מכוערת:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מכוער?!?!?!?!?!?!?:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::-o:x:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה מכוער?!?!?!?!?!?!?:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::-o:x:roll:

רק אל תהרגו אותי או משהו. סליחה מראש אם פגעתי במי שאוהב את העיצוב של הרכב הנ"ל. פשוט אני לא מת על העיצובים של האמריקאיות ועל אורך המכוניות האלה שזה מה שמייחד אותם.

בבקשה בואו לא נעסוק על מה שכתבתי אלא על הרכב עצמו.

פורסם
יש דברים שהשתיקה יפה להם.... נראה מה ותיקי הפורום יגיבו.... /:

אז וותיקי המועדון (עוד לפני שהפורום היה קיים :-) ) מגיבים ,

תמונה שצולמה אי שם בשנות התישעים לזיכרוני עוד בימים הטובים שהתארחנו בספורטן בזיכרון .

היו ימים , אך המכוניות נשארו !

דרור .

מרקורי.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אז וותיקי המועדון (עוד לפני שהפורום היה קיים :-) ) מגיבים ,

תמונה שצולמה אי שם בשנות התישעים לזיכרוני עוד בימים הטובים שהתארחנו בספורטן בזיכרון .

היו ימים , אך המכוניות נשארו !

דרור .

טוב לדעת שהרכב הנ"ל לא נראה עוד משנות ה90 במפגשים. נראה שטוב שפרסמתי תמונות של הרכב במצבו הנוכחי והוא מוחזק בידיים טובות כמו שאתם רואים,ממש נראה מצב של רכב חדש.

לא סתם היה זכור לי שהרכב לא הגיע למפגשים בזמנים האחרונים. הרכב משך תשובת לב של הרבה אנשים באזור לא רק לי גרם לרדת לעצור לצלם,למרות שאני לא חובב אספנות מהסוג הזה,היחודיות גרמה לי לצלם.:wink:

• תוכן חדש...