Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתחיל בקדימון,

חברה שלי היקרה עברה תאונת דרכים קלה שכתוצאה ממנה הוכרז רכבה כאובדן מוחלט להלכה...

היא נהגה עד היום ברכב הישן של ההורים, יונדאי לנטרה 98' חבוטה אבל שורדת...

אתמול לאחר תאונה קלה ללא נפגעים התבשר לנו שהרכב מושבת שכן עלות התיקון (8-10 אלף ש"ח) עולה על עלות הרכב וע"כ חברת הביטוח הכריזה על אובדן מוחלט והרכב מתעדעד להיגרט...

עכשיו אני בדילמה שכן תכננתי לקנות לה אלפא מיטו / ג'ולייטה חדשה בעוד כשנה וחצי שנתיים לכשתיפתח תוכנית חסכון אבל מכורח הנסיבות אנחנו מותחים טיפה את הכיס היום והתקציב עומד על עד 35,000 כאשר אני מכוון לכמה שפחות... (כמובן...).

הדרישות:

עדיפות לרכב 5 דל' האצ'בק אוט' אבל מרכבי סדאן (4 דל') גם יתקבלו...

מחיפוש מהיר ביד 2 גיליתי רק מס' דגמים שעולים על הפרטמים כגון גולף 2002 עם ק"מ גבוה,

פיג'ו 307 (אני קצת נרתע מצרפתיות...), לנטיס, אימפרזה, קורולוה ופוקוסים למינהם...

אשמח לסיוע ככל היכולתם על כיוון כללי שכן ידיעותי ברכבים הללו מוגבל...

תודה, חג שמח ושנה טובה!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גולפים בתקציב לא חסרים עם קילומטראזים נמוכים. אם אתה רוצה רשימה מדויקת דבר איתי בפרטי (אני בעצמי [הייתי] בבירורים על הרכב).

בנוסף לא ממש הגדרת דרישות - גודל, גיר, נוחות, חסכוניות, אמינות...

פורסם

מהמשפחתיות לדעתי הפוקוס היא האופציה הכי טובה, מרווחת ואמינה יחסית.

אם יש אופציה לסופר מיני אז כדאי לבדוק פונטו ספייס, הכי חדשה שנכנסת בתקציב, הדגם המומלץ הוא ELX עם הגיר הרציף.

בהצלחה ונסיעה בטוחה.

פורסם

תודה על התגובות.

כל עוד לא מדובר ב-3 דל׳ פיצית כל הגדלים תופסים...

ציינתי רק אוט׳, אוסיף כי אין מצב לDSG או דומיו גם אם היה בתקציב.

ממיר מומנט יתקבל בשמחה...

חסכוני פחות חשוב אבל לאלהרחיק לכת לכדי יונדאי גטס.

ואחרון חביב, אמינות מיותר לציין- חייב להיות רכב עם מוניטין נקי

תודה,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...