Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ביצוא מארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

חבר משפחה בעל כמה סופר מרקטים גדולים באוקראינה, ביקש ממני ליצא לו על בסיס קבוע 20 טון פירות-ירקות

עכשיו קראתי על רישיון יצוא זה שטויות.

אני לא יודע למי לפנות בקשר לקניית ירקות ופירות, ולמי לפנות לשליחת מכולה, וכמובן אני צריך גם מפעל שיעשה לי אריזות ברוסית כמובן.

מישהו יכול לכוון אותי

תודה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

פעם עשינו קומבינה דומה עם פרחים דרך אגרקסקו. אבל שמעתי שהם פשטו את הרגל.

בכל אופן, כך בחשבון שהובלה אוירית בקירור עולה הון ואני לא שמעתי על הובלה ימית בקירור.

בקיצור, אני לא יודע עם זה ייצא כלכלי לחבר שלך.

פורסם

לא שמעת על משלוח ימי בקירור ? :roll: אז אלפי טונות של מזון קפוא מגיע לישראל במטוסי אנטונוב ובלוגה?

99.9 מההובלה המקוררת היא באניות מכולה. הובלה בקירור בהטסה רק למוצרי פרימיום כמו פירות הים שמגיעים למסעדת מול ים כל בוקר (לפחות ככה היה).

פורסם
לא שמעת על משלוח ימי בקירור ? :roll: אז אלפי טונות של מזון קפוא מגיע לישראל במטוסי אנטונוב ובלוגה?

99.9 מההובלה המקוררת היא באניות מכולה. הובלה בקירור בהטסה רק למוצרי פרימיום כמו פירות הים שמגיעים למסעדת מול ים כל בוקר (לפחות ככה היה).

אתה צודק. הסתכלתי דרך פריזמה של הפרחים שאיתם התעסקתי. אני מאמין שבמקרה זה העניין תקף גם מכוון שמדובר בפירות וירקות לא מעובדים.

• תוכן חדש...