Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חולה מוסיקה, ומתעניין במערכת לאיביזה החדשה שלי (שעדיין לא הגיעה).

אני כותב מכיוון שאין לי ניסיון בתחום האודיו לרכב, ואשמח לקבל את חוות דעתכם, והמלצותיכם השונות.

במהלך שיטוטי ברשת ניתקלתי בחבילת JBL הבאה:

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0947ee5fe452348d9e5fab4f2bc94b6d&productid=378

1. מה דעתכם על החבילה?
  2. האם למישהו יש ניסיון עם Tomcar ויכול להעיד על איכות ההתקנה שהם מבצעים?
  3. האם יש לכם הצעות אחרות באותו טווח מחיר (1.5K - 2.5K)?

תודה מראש!

.I Rock, There For I Am

פורסם

כמו שממליצים לכולם בתקציב הזה:

קומפוננט מורל טמפו, עולה 500 ש"ח.

מגבר JBL 1004, עולה 1000 ש"ח

סאב הרץ ES300, עולה 1000 ש"ח עם תיבה

סגרת לך אחלה מערכת ב- 2500 ש"ח.

מה עם התקנה וחיווט ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

היי,

קודם כל תומקאר מאוד אמינים, קניתי אצלם מערכת והתקנה, לא היו לי תלונות, גם המחירים שלו טובים

לא הצלחתי להכנס ללינק ששמת כי האתר שלהם לא פעיל בשבת

יש לי אמנם אינטרס אישי, אבל אני מוכר מערכת (שקניתי בתומקאר)

להלן הפירוט:

מגבר 4 ערוצים audison lrx4.5

רמקולים - קומפוננט Hertz hi energy HSK165 250W

סאב - Hertz 10" es250E

ציוד טוב בהרבה מציוד חדש שתוכל להשיג במחיר הזה, הוא עלה לי בזמנו 5000 ש"ח, אני מבקש עליו 3000 ש"ח ואני מוכר אותו פשוט כי מכרתי את הרכב. (היה אצלי בשימוש שנה וחצי)

שאל את תומר מתומקאר, ואנשים בפורום, כולם יגידו לך שמדובר בציוד מעולה (קניתי בעקבות המלצות של תומר ושל הפורום ביחד)

תעלה עוד 500 ש"ח בתקציב, ותקבל מערכת טובה בהרבה!

אם בא לך, דבר איתי

0507563352

פורסם

תודה לכם,

Gioraz תודה על ההצעה אבל אני מעדיף לרכוש מערכת חדשה מהניילון.

Boris אני מתכוון להישאר עם המערכת המקורית עד שאצליח להחליט איזה מערכת מולטימדיה הכי מתאימה לצרכים שלי (וגם שעד חשבון הבנק יתאזן קצת :) )

בנוגע לחיווט והתקנה - המערכת לא מגיעה עם חיווט? האם זה לא כלול במחיר בדר"כ כאשר מוכרים חבילות כאלה שכוללות התקנה??

בנוסף האם יש הבדל בסאונד כתוצאה מחיווט שונה (אלומניום או נחושת)?

תודה לעונים!

.I Rock, There For I Am

פורסם

כדי לחבר מגבר וסאב למערכת המקורית אתה צריך מנחת

מנחת איכותי יעלה בסדר גודל של 700+-. יש גם מנחתים פשוטים הם יעלו כמו 300 בערך

A3

K04 Inside

פורסם

קודם כל ברור שחיווט שונה עושה צליל שונה, לא צריך להשקיע מאות רבות של שקלים בחיווט במערכת בסדר גודל של 2500 שקל

בנוגע למנחתים

המערכת שלי הייתה מחוברת גם באיביזה מהדגם שיש לך, ולא החלפתי את הHU. במקום לקנות מנחתים קניתי מגבר עם מנחת בפנים. זה מה שכדאי לך לעשות, זה קצת יותר יקר ממגבר רגיל, אבל זה יעלה פחות ממגבר טוב + מנחת.

פורסם

לדעתי האופציה הראשונה שיציעו לך בקשר למגבר בעל יציאת hi-levlel, הוא הרץ EPX4, שבעזרתו אפשר לא לרכוש מנחת.

תבדוק כמה עולה אחד כזה חדש.

לדעתי 700 ש"ח למנחת זה מוגזם, חפש את השרשור של חבר הפורום "איתמר" בקשר לאיזה מנחתים יש בארץ, יכול להיות שהשרשור הזה ייעזור לך לגבש החלטה.

פורסם

אם אני מבין נכון, החלפת המערכת המקורית למערכת איכותית, תחסוך ממני את הצורך במנחת?

אני מעוניין להחליף את המערכת בהמשך וחושב על הקנווד 4028BT. האם אתם חושבים שכדאי לי קודם להחליף את המערכת ולאחר מכן להתאים לה מגבר, סאב, ורמקולים?

.I Rock, There For I Am

• תוכן חדש...