Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הכל בגלל יוסי, מכריח אותי לבוא מוקדם :(

אני לא אומר שהוא שקרי, אני אומר שאני אישית לא ראיתי בארץ דגמים שאתה רואה וקורא עליהם בחו"ל ואני יודע על מכשיר ספציפי של סוני שנחשב להיי אנד לכל דבר מסדרת הES שבכלל לא ראינו ממנה בארץ (או כמעט ולא).

אני חושב שמהסיבה הזו יש להם שם רע בHU. לגבי מוצרים אחרים שלהם אני לא מתייחס.

בתמונה אפשר לראות את המכשיר שמופיע ביחד עם עוד כמה היי אנדים.

Resize of Hi_End CD's.jpg

פורסם

על סוני יש לי דעות קדומות(כמו שאמרת קודם על פנסוניק)

אני פשוט שונא את החברה הזאת יש שתי חברות שאני לעולם לא יקנה כלום שלהם

זה סוני וזה אייוה פשוט שונא אותם

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
זה הכל בגלל יוסי, מכריח אותי לבוא מוקדם :(

אני לא אומר שהוא שקרי, אני אומר שאני אישית לא ראיתי בארץ דגמים שאתה רואה וקורא עליהם בחו"ל ואני יודע על מכשיר ספציפי של סוני שנחשב להיי אנד לכל דבר מסדרת הES שבכלל לא ראינו ממנה בארץ (או כמעט ולא).

אני חושב שמהסיבה הזו יש להם שם רע בHU. לגבי מוצרים אחרים שלהם אני לא מתייחס.

בתמונה אפשר לראות את המכשיר שמופיע ביחד עם עוד כמה היי אנדים.

לפי שירשורים קודמים, רוב חברי הפורום כאן לא משתמשים במכשירי HI END.

לכן, ההשוואה היא בין המכשירים הפשוטים יותר.

יש לי את המכשיר כבר למעלה משנה, הוא קל לתפעול לא מתקלקל מעביר שירים מהר ונראה טוב.

לפי דעתי חשוב מאוד שלרדיו דיסק תהיה תצוגה יפה (הכוונה היא לא לדולפינים), סה"כ אנו מסתכלים עליו די הרבה בזמן הנסיעה.

אגב, לחבר שלי היה את הדגם המקביל של סוני, בכל נקודה שניסיתי להשוות הפנסוניק פשוט יותר טוב.

SENA לשעבר

פורסם

כבר היה דיון על זה לפני כמה חודשים..

סוני, פנסוניק (ובעיקר טכניקס מתוך כל התאגיד) ו-JVC הם שלוש מעצמות גדולות בכל תחומי האלקטרוניקה. אני לומד תקשורת וקולנוע (הנדסאי עוד שנה 8) ) ואני יכול להגיד שלשלושת החברות הללו יש פורמטים איכותיים מאוד (ואף מגיעים לאיכות מקסימלית) בתחום הוידאו.

המתחרות בתחום הוידאו הן בעיקר סוני ו-JVC, אבל פנסוניק תופסת את רוב השוק הביתי-תעשייתי של צילום דיגיטלי (DV פשוט) ובתחום האודיו יש את Technics שהיא חברת בת של פנסוניק שמתמחה באוזניות, אורגנים, סינטיסייזרים ופטיפונים למיניהן ברמה מקצועית והיי-אנד.

לסוני יש את ה-Betacam SX ול-JVC יש את ה-Digital-S שהם הפורמטים הכי איכותיים הקיימים היום בעולם (קומפוננט 4:2:2) בתחום הוידאו.

טוב מספיק עם נושאים לא קשורים. הנקודה היא ששלושת החברות מסוגלות ואף מגיעות לרמת היי-אנד באותם תחומים. בגלל שהישראלים קונים לרוב מה שיש במבצע ובזול, היבואנים לא יביאו דגמים יקרים כי אין להם ביקוש. ולכן, מי רוצה איכות אבל עצלן מדיי בשביל לברר על דגמים שלא מגיעים לארץ - יכול "להידפק" ולקבל דגם נחות מאוד ואז להתלונן על כמה שהחברה "לא מתמחה במוצרי אודיו לרכב".

פורסם
עוד דבר חשוב

אל תיסתכלו רק על כול הפיונקציות שיש לו ...אלה תחשבו עם הוא לא יתקלקל לכם הוא אמין וכו'.. :idea:

למשל כמה שSONY טובים ברדיו דיסקים יש להם בעיות של קראת דיסקים צרובים או עם שריטות קלות!

אדי צודק ב100%

יש לי צינג'ר של סוני הוא פשוט חרא!!!

כל סריטה קטנה הוא עושה רעש וקופץ

ודיסקים של מזרחית הוא בכלל לא קורא לי...חחחחחח

או שהוא עושה רעש ששמים אותו

וזה דיי חדש הצ'נג'ר הוא כולה שנה וחצי אצלי מהדיוטיפרי עם הרדיו שלו הוא בא בייחד

בקיצור סוני=חרא

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
אם אני לא טועה פנסוניק הם אלא שהמציאו את ה-CD!

אז כנראה יש להם "קצת" ידע באיכות!

יש קצת הבדל בין לפתח טכנולוגיה לליצר מוצרים... זה חטיבות שונות של החברה והקשר ביניהם בד"כ לא ממש מבריק..

ואת סטנדרט הCD לדעתי פיתחה דווקא חברת פיליפס, שאחראית לעוד הרבה פיתוחים שברוב המקרים לא ממש מוציאה מהם את המוצרים הכי טובים - כי כמו שאמרתי הקשר בין שני הדברים הוא קטן.

פורסם
אם אני לא טועה פנסוניק הם אלא שהמציאו את ה-CD!

אז כנראה יש להם "קצת" ידע באיכות!

אתה טועה. הוא הומצא כשתוף פעולה בין סוני לפיליפס בסביבות שנת

1982

פורסם

אדי צודק ב100%

וזה דיי חדש הצ'נג'ר הוא כולה שנה וחצי אצלי מהדיוטיפרי עם הרדיו שלו הוא בא בייחד

בקיצור סוני=חרא

ולכן, מי רוצה איכות אבל עצלן מדיי בשביל לברר על דגמים שלא מגיעים לארץ - יכול "להידפק" ולקבל דגם נחות מאוד ואז להתלונן על כמה שהחברה "לא מתמחה במוצרי אודיו לרכב".

פורסם

אל תשוו בין טוב באלקטרוניקה לבין מוצרים טובים. דבר ראשון, סוני לא טובה באלקטרוניקה! כי הרכיבים שלה מיוצרים ע"י חברות שונות (אין ג'וקים של סוני, אלא היא קונה מחברות אלקטרוניקה את השבבים שלה). לדוגמא, פיליפס היא ענקית בתחום האלקטרוניקה (ייצור שבבים וכו') אבל ליין המוצרים שלה הוא מאד חלש ולא תמיד הכי טוב. רוב הסיכויים שהרכיבים של המכשירים בסוני יוצרו ע"י פיליפס או ע"י מוטורולה, והתכנון ברמת הפעולה נעשה ע"י סוני (מסיפור של מנהל בכיר בחטיבת ייצור טלוויזיות באלביט אני יכול להגיד לכם שהרכיבים של הטלוויזיות שלהם מיוצרים ע"י פיליפס והתכנון נעשה ע"י אלביט).

דבר שני, את המכשירים שאתם מקבלים בקנייה זה לא משהו שהוציאו כרגע מהמפעל בלי בדיקה! כמעט כל המוצרים האלקטרונים האיכותיים שיש לכם בבית נוסו זמן מה ע"י חברות שונות (כן כן כל החברות של "הזבל הסיני"). תחשבו אם סוני הייתה מוכרת לכם טלוויזיה והייתם חייבים להחזיר אותה תוך חודשיים כי יש באג ב-MENU או במעגל הפנימי שלה, בחיים לא הייתם קונים עוד טלוויזיה שלה. אז מה עושים? משווקים מוצרים של חברת סוני ע"י חברות עלומות שם (זבל סיני) ובודקים איזה תקלות מתגלות. יש סבירות שאם קניתם מכשיר זול במכרז פומבי כלשהו הוא שייך לחברת סוני, אבל תחת שם אחר.

אז ככה כל חברה מבצעת תהליך בדיקה שיכול להגיע לזמן מאד ממושך עד שמוצר שלה יצא לשוק המסחרי. ככל שהחברה תשקיע כסף ומאמץ לבדוק את ליין המוצרים שלה, ככה היא תהיה יותר אמינה (אבל תפסיד ימבה כסף). אז יכול להיות שחברה כמו סוני הוציאה מכשירים פשוטים של HU לשוק בלי לבדוק אותם כהוגן ובהסתמכות על המוניטין שלה ונתקעה עם התקלות שלהם, לעומת ליין הטלוויזיות שלהם שאולי עוברים תהליך בדיקה פי כמה מדוקדק יותר.

לכן אי-אפשר להשוות מוצר אחד מול מוצר שני של אותה חברה. ואפשר ללמוד מזה שלא כדאי להסתמך על המוניטין הכללי של החברה בקנייה של מוצרים שונים!!!

נ.ב: שמתם לב שמכשירי ההיי-אנד נראים כמו מכשירים מצ'וקמקים שאפשר למצוא בשוק הפשפשים :lol: .

פורסם

צ'נג'ר אשכנזי? :mm_surpr:

ובכל אופן. דיאבלו העלה כאן נקודה יפה. מכשירי ה-High End בד"כ אינם יפים. יש סיבה טובה לכך? הרי אותם חברות בהחלט יכולות לייצר מוצר שיראה יותר נעים לעין. אז למה להתפשר על יופי כאפשר לייצר מוצר שמשלב יופי ואיכות High-End.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

צ'נג'ר אשכנזי? :mm_surpr:

ובכל אופן. דיאבלו העלה כאן נקודה יפה. מכשירי ה-High End בד"כ אינם יפים. יש סיבה טובה לכך? הרי אותם חברות בהחלט יכולות לייצר מוצר שיראה יותר נעים לעין. אז למה להתפשר על יופי כאפשר לייצר מוצר שמשלב יופי ואיכות High-End.

אני מסכים איתך הHU של אלפין לדוגמה מיותר להסביר כמה הם טובים אבל בתצודגה לא משהו בכלל

לא יודע אני אישית חושב שטוות מחירים של עד 1500 שקל

אני לא חושב שיש על פיונר איכות אמינות פונקציות ותצוגה

ב 1500 שקל אפשר לקנות פיונר 760 שיש בו את כול מה זהזכרתי עכשיו !

ואנשים תיסלחו לי אבל מראה זה דבר שמאוד חשוב ! לא בשביל פוזות וכל החרטה הזה זה פשוט נחוץ לי !

איש איש בדעתו יחיה

• תוכן חדש...