Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעונים.

ברשותי דייהטסו שרייד מודל 1997 מנוע 1300 ידנית.

בעקבות המלצות של אנשים בפורום הלכתי למוסך אמיר ביהוד לצורך הכנה לטסט.

תוך כדי בדיקה נאמר לי שעליי להחליף ברקסים קדמיים פלוס אחוריים,אינני מומחה גדול ברכבים אך באמת הצלחות והרפידות היו נראות שחוקות ועייפות,פעם אחרונה שעשו ברקסים קדמיים היה לפני 50 K אחוריים אין לי מושג...

ע"פ בקשה שלי ובעקבות זה שבכל טסט שעשיתי עד היום (3 במספר במכונים שונים) ראו במכון טסטים שהגיע שהגיע בחור שאפשר להשחיל לו-מגבים,זיהום אויר וכו'...יש במוסך אפשרות שמישהו מטעמם יעביר לך את הרכב טסט אני בחרתי באפשרות הזאת.

אמרתי לאדם שטיפל לי ברכב שיש לי נזילת שמן ואינני יודע מהיכן,והוא הציע להחליף את הגומיה שעל המפלג ושזה יכול לעזור.

ברצוני לפרט כאן את הסכום שנדרשתי לשלם כדי שאני וגם אחרים ידעו האם המחיר הוגן או לא וכך גם האם לגשת למוסך הזה או לא.

אציין שמבחינת שירות הם היו בסדר גמור.

עבודות:

צלחות בילום קדמיות-2- צדדים 214 ש"ח

סט סנדלי בילום-234 ש"ח

החלפת גומיה במפלג-87.75 ש"ח

כיוון התכנסות אופנים-72.15 ש"ח

העברת טסט שנתי 150 ש"ח

סה"כ עבודות לא כולל מע"מ 758.4,לאחר מיקוח עשו לי 5% הנחה-סה"כ 720.5 לא כולל מע"מ

חלפים:

רפידות 406.4 ש"ח

צלחת בלם קדמי-95 ליחידה,190 ש"ח סה"כ

נעלי בילום ותופים אחורי 295 ש"ח

נוזל בלמים 25.9 ש"ח

גומיה למפלג 22.3 ש"ח

סה"כ חלפים 939 ש"ח לא כולל מע"מ,גם פה קיבלתי 5% הנחה,892 ש"ח לא כולל מע"מ

סה"כ עבודות+חלפים+מע"מ=1870 ש"ח

העבודה בוצעה והכסף שולם ואת הנעשה אין להשיב,לעניות דעתי הסכום די גבוהה,אשמח לקבל תגובות.

ושוב תודה לעונים.

פורסם

סה"כ נשמע מחיר די סביר.

מה עם טיפול תקופתי?

במחיר החלקים: 4 רפידות. האם הכוונה רק לציר קדמי (זוג לגלגל)?

נשמע קצת יקר!

היתר סביר!

אני הייתי מוותר על ה"שירות" של העברת טסט, אבל זה רק אני...

פורסם

לא מלפנים ומאחור, אלא זוג רפידות לכל גלגל (משני צידי הדיסק).

אז אני חוזר ואומר:

מחיר הרפידות נשמע לי מעט יקר, סך הכל מחיר סביר!

מחיר צלחות: אם מדובר בחריטה בלבד - יקר (המחיר הוא 90 לזוג)

אם מדובר בצלחות חדשות: די זול. טוב סה"כ אני מניח שהצלחות של שרייד די קטנות. מאיזה תוצרת הצלחות, אולי שמת לב?

פורסם

לא היה איזשהו לוגו של יצרן על הקופסא של הדיסקיות רק השם של חנות החלפים.

אם כך לפי דברי Eily המחיר סביר+,וכפי שציינתי השירות היה בסדר גמור.

לתשומת ליבם של בעליי היפניות.

• תוכן חדש...